Trident WT-11 hakkinda..

Sponsorlu Bağlantılar

mseis

Üye
Bende Bu Telefondan Almayı Düşünüyorum Byuk İhtimal Sipariş Edicem 235 Tl Ye indirimde Buldum

nurettin16

Üye
valla arkadaşlar çin malı diipde geçmeyelim bende samsung kulanıorum berbat yok samsung yok nokia alakası yok onalr ün duyurmuş kişiler çin malını düzgün kulanırsan birişey olmaz bende çok çin malı kulandım ama hiç bişey çıkamdı en son samsung 3510 aldım alamsaymışım duşları basmıyı çin malından berbat şu samsung çin malı güzel bende lamayı düşünüyorum wt 11den saygıalr

penzehar

Üye
teli alalı 3 AY oldu 2 sefer servise yolladım yani 1 er ayda geldi telin boyası çıkıyo wrless berbat şarzı uzun gidiyo keşke almasaydım ...

selcuk06101

Üye
tvdeki mavi ekran # tusu ile kayboluyor.
evet boyasinda dokulmeler oluyor.
kullaniminda bi sorun yasamadim ozellikleri su an icin duzgun calisiyor 2 aydir kullaniyorum
ama su telin alt kismindaki sarj girisinden sarj olayina cevap alamadim garantiye yollamak istemiyorum yok mu arkadaslar buradan sarj etmeyi deneyen basaran?

ugursifa

Üye
arkadaşlar yaklaşık 4 aydır kullanıyorum ne kötü ne iyi bence siz nokıa ve samsung tan şaşmayın konuşma sesi ve usb ile

graphix11

graphix11

Üye
Güzel paylaşın bilgi için saol :oke:

Ekremşanti

Ekremşanti

Üye
ya ben izmirdeyim wt-3 üm var ama ekran çatladı değiştirmeyi düşünmüyorum ve wt-11 kullanmak istiyorum güncel fiyatı şuan ne kadar bilen varmı ????

Bide şey twitter özelliği çalışıyormu ????

graphix11

graphix11

Üye
Bana sorarsan eger WT11 tavsiye ederim bende WT3 var gayet memunum :oke:

eaglegurkan

Üye
Trident w-t11 i yaklaşık 7 ay once aldım süper tel diğerlerinden fazlası var eksiği yok fiyat olarakta cazip kamerası iyi değil geri kalan diğer tüm özellikleriyle pahalı telefonlarla yarışır ekstra olan özellikleriyle kullanıcıya güven verir kullananlara hayırlı olsun düşünenler ise bence kaçırmasın

seven123

Üye
hadin be ordan bende daha bir haftadır almışım ama hala internet ayarlarıyla uğraşıyom şimdi interneti yaptım ama msn hala olmuyo ne berbat bi telefon ya bu nokia dan şaşmıycan arkadaş tüm ayarlar hazır sadece istediğin şebekenin servisini araman yeterli hemen tum ayarları cebine atıyorlar kurman yeterli ama bu külüstür noktasına kadar sen yapıyon ya o kadar aklımız olsaydı telefoncu olurduk servis bayii bile açardık bunlarda bizi profösör zannediyo heralde arkadaşlar benden size tavsiye trident alacacağınıza gidin kendinizi boğazdan atın başınızı derde sokmayın

--------------- Ekleme ---------------

w-t11 ben alalı bir hafta oldu 325 tl ye aldım

wt11

Üye
wt 11 telefonuyla youtube da nasıl video izlendiğini izleyen arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim hangi program yada ayarlarla oluyor açıklarsanız sevinirim ...

tridentci07

tridentci07

Üye
yorumlarınızı okuyup bu gün sipariş verdim hadi bakalım hayırlısı (207 tl) :hmmm

tridentci07

tridentci07

Üye
bilader oyun bulamadım ben. bulduğum oyunlardada klavyede (sağ,sol,ateş vb)hiç bir tuş ve joyistik işlemiyor oynanmıyor yani oyun bi akıl versen çok makbule geçcek.

pennywisetr

Üye
trident w-t11 Sürekli yeniden başarsa fabrika ayaralrına dönün. 1122

*#9646633# kodu ile ses ayarlarını yükseltebiliyorsunuz. teknisyen moduna girdiginizde dikkatli davranın. cok yüksek yapmayın sesi hoparloru patlatmayı. Kulaklık ses ayarı da var fazla yükseltirseniz cıkışları yakarsınız dikkatlı olun. fazla kurcalamayın
Ayrıcahenüz kac deger verecegimi bulamadım. FM radyo normalde az ses veriyor kulakllıkta. normalde 0 idi sanırım 2 derece yükselttim gayet iyi

bu arada oyun bulamadım cünkü yok. Jar dosyaları yüklüyor ama unsupported midlet diye uyarı veriyor
sis dosyası yuklenmiyor
j2me gibi bir format var ama 1 tane denedim olmadı
yani oyun problemli.

Sadece boltu internete baglanıp yukleyebiliyorsunuz. sorun yok. opera da öyle ve birkac benzer program.

Bilgisayar için bir suite programı yok. Dandik bir suite programıy apmışlar geliştirmemişler. Bilgisayarda sadece telefon kartını ve taktıgımız micro sd görünüyor.
Eksikleri yok degil elbet. tabi yazılımsal bunlar.

yoksa cift sim kart sorunu yok.

• Beğen
Tepkiler: kevuji

halıs aydın

Üye
arkadaslar telefon cok sahane bı cıhazdır bızzat kendım kullanıyorum yok yok cıhazda

kevuji

kevuji

Üye
arkadaşlar 10 gün önce ben de tirdent w-t11 cep telefonu aldım ama aldığım ilk günden beri tuşları ve tuş kilidinde sorun çıktı. tuş kilidi kendi kendine kapanıp açılıyor, tuşların kendisi de bazen basıp bazen de basmıyor. trident yetkili sevrvisin söylediğine göre yazılım kaynaklı sorun var. bana gönder yapalım dediler. ama şimdi gönderirsem garantide bir ay kalır siye teredutteyim. ben kendim telefonun yazılımını tekrardan atamaz mıyım. bilen biri varsa lütfen yardım etsin...

bytoros

Üye
Arkadaşlar bu telefonu 3 aydır kullanıyorum oyun yükleyeceğimde oyun java çalıştırıyormu ?
veya güvenle telefonuma indirecegim guzel bir oyun sitesi söylermisiniz...

ÖNEMLİ ! ! ! !

orhanayik

Üye
bende bugün wt-11 aldım telefon gerçekten çok güzel içinizde bi tereddüt varsa boşuna...gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsiniz ben çok memenunum...

xasalih

Üye

*#9646633# kodu ile ses ayarlarını yükseltebiliyorsunuz. teknisyen moduna girdiginizde dikkatli davranın. cok yüksek yapmayın sesi hoparloru patlatmayı. Kulaklık ses ayarı da var fazla yükseltirseniz cıkışları yakarsınız dikkatlı olun. fazla kurcalamayın
Ayrıcahenüz kac deger verecegimi bulamadım. FM radyo normalde az ses veriyor kulakllıkta. normalde 0 idi sanırım 2 derece yükselttim gayet iyi

bu arada oyun bulamadım cünkü yok. Jar dosyaları yüklüyor ama unsupported midlet diye uyarı veriyor
sis dosyası yuklenmiyor
yani oyun problemli.

Sadece boltu internete baglanıp yukleyebiliyorsunuz. sorun yok. opera da öyle ve birkac benzer program.

Bilgisayar için bir suite programı yok. Dandik bir suite programıy apmışlar geliştirmemişler. Bilgisayarda sadece telefon kartını ve taktıgımız micro sd görünüyor.

yanliş düsunuyosun tel cok iyi ayni zamanda bnde hic sorun cikarmadi vede benim hat vodafone idi bisi indiremiyodum sonra turkcell hat aldim 100 mb olsun gene indiriyo oyuna gelince s40 s60 hepsini aciyo benim ki sizinkini bilmemm ..

- - - Eklendi - - -

sis dosyası yuklenmiyor
yani oyun problemli.

yanliş düsunuyosun tel cok iyi ayni zamanda bnde hic sorun cikarmadi vede benim hat vodafone idi bisi indiremiyodum sonra turkcell hat aldim 100 mb olsun gene indiriyo oyuna gelince s40 s60 hepsini aciyo benim ki sizinkini bilmemm ..