Trident WT-11 hakkinda..

Sponsorlu Bağlantılar

togifull2

togifull2

Üye
    Konu Sahibi
Trident WT-11 hakkinda..
W-t11 miyoksaW-t9 mu

Merhaba arkadaslar bende bu telefonlardan almak istiyorum, daha onceki telim Samsung J700 du suan ki telim TTN Mobile M6i dokunmatik memnunum telimden fakat sms yazmasi zoruma gidiyor acikcasi zirt pirt kalemi al eline yaz, simdi T9 klavyeli almak ve kullanmak istiyorum acaba Trident W-t11 mi alsam W-t9 mu? Bu modelleri kullanan ve bu telefonlara sahip olan arkadaslar (2 si arasinda secim yapmam gerekirse hangisini secmeliyim?) Trident WT-11 hakkinda ki konuma + yada - yorumlarini yazarsa sevinirim tesekkurler..

mahoma61

Üye
Ben WT-11 Telefonunu Yaklasık 1 ay önce Aldım Ve cok Memnunum Klayvesı cok kullanışlı cabuk alışıyor insan kullanımına Wireless Cekim Gücü Standart Ne Az Ne Çok Çekiyor Hatta Nokia 5800 Cekmediği Yerden Bu Telefonla Bağlantı Kurabiliyorum . Su Ana Kadar Telefonda Hiç Bir Probleme Rastlamadım Kamerası Normal 2.0 ( Çakma 2.0 Değil ) İşini Görür Java Uygulamaların Çoğunu Destekliyor Almak İsteyenlere Tavsiyem Nette Gezmek İstiyorsa Cihazın Kendı İçinde Opera Mevcut Fakat Bolt Kurmanızı Tavsiye Ederim .. Cihazda Kasma Videolarda Takılma Vs. Bi Problemi Yok En Önemli Kısımlardan Biri Şarj Süresi Cok Dayanıklı Kurcalamazsan Ortalama 1 hafta Gidiyor Yoğun Kullanırsan 3 günü Kesin Var . Analog Tuşu Dokunmatik Ve Yetrince Hassas İstersen Ayarlardan Dahada Açabiliyorsun . Analog tusu Fabrıka Cıkısında Navıgasyon olarak Ayarlı İstersen Gene Ayarlar Kısmından Ekrana Mause İmleci Getirebiliyorsun .. Müzik Çalar ı Bass Haric Cok Güzel Tiz'ler Ses Netliği Ve Ses Yüksekliği Cok iyi Cok Canlı ( Kulaklık ) Dışarı Verdiği Ses İse Rahatca Duyulabiliyor . WT-9 Mu WT-11 Dersen WT-11 Derim Zaten En Son Cıkan Cihazı Bu Ben Hiç Bir Problem Yasamadım Cok Memnunum Alırsan Emin Ol Sorun Yaşamazsın .. Trident Almayın Bozuluyor Lafınada Artık Tav Oluyorum . Temiz Bak Oda Sana Bakar Bu Diğer Markalar İçinde Gecerli Adam Gibi Kullanırsan Hiç bir Problem Yaşamazsın Bu Telefonda .. Umarım Açıklamam Yeterli Olmustur Senın İçin . :)

kamercilekci

kamercilekci

Üye
teli yeni aldım mükemmel

--------------- Ekleme ---------------

tabiki wt-11

tobacco

Üye
dün yeni aldım, beğendim.güzel telefon

togifull2

togifull2

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bende wt11 sahibi oldum bugun bende sizlerin arasina katildim ayrica yeni telefon almis butun arkadaslara hayirli olsun gule gule kullanin.

*gogo*

Üye
Bende aldım ilk bakısta güzel ama alışmak biraz zaman alacak gibi :)

sero70

Üye
akadaşalr telefonun kulaklık sesiş az geliyor bunu yükseltmenin bir yolu varmı
bana mesaj atarsanız sevinirim

eren1925

Üye
arkadaşlar yorumlarınızı okudum biraz içim rahatladı bende bu telefonu almayı düşünüyorum ama acıkcası birazda korkuyorrum elimde patlar mı diye düşünüyorum gerçekden tridentin en iyi telefonu güzl telefon ama genelde hep işte diger sitelerde felan 1 sene de fazla kullanamassın gibi yorumlar var bozuluyor felan demişler almak istiyorm ama dedgm gibi birazda ceknyrm kullananlar biraz daha yorum yapabilrmi acaba gerçi bu son telefn dierlerine göre daha dayanıklı diye duyuyorm ama genede biraz kuşku var. youmlarınızı beklyrm arkdaşlar

--------------- Ekleme ---------------

mesela telefonun sesi cok az geliyomuş karşı tarafada az gidiyomş dogrumu kulaklıkdanda az geliyormuş.
telefonn eksi yönlerinide yazarsanz hem alıcak olanlarda düşünür almayı istyyrm da işte yorumlarınıza bakıcam

eren1925

Üye
evet kimse bişey demedigne göre telefon kötü:D
zaten trident ne beklersn ki al düzgün bişey kafan rahat olsn D:D:

eren1925

Üye
bunlarla ugraşmaya gerek yok bence beyler e63 aldım süper dicek bişey yok.

ilker1980

ilker1980

Üye
Merhaba arkadaşlar, uzun süredir çift hatlı telefonlar arasında kıyaslama yapıp duruyordum. Sonunda bu telefonun gayet yeterli bir telefon olduğuna kanaat getirdim. Okuduğum yorumların %70 bu yöndeydi. Az önce siparişini verdim. Elime geçtiğinde artılarını eksilerini sizlerle paylaşacağım.

togifull2

togifull2

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar ben telefonu alali 2 ay oldu hic bir sorunu cikmadi masallah ses sorunuda yok gayet net gidiyor geliyor ses birde bluetooth kulaklik aldim super oldu baslarda kalvyeye alisamadim ama simdi hizli yazabiliyorm menuleri akici v zor degil oyunda yukluyorum alcaklara hayirli olsun simdiden.

ilker1980

ilker1980

Üye
selam arkadaşlar telefon dün elime geçti. telefon hakkında ki izlenimlerim;

1- dizayn ve tasarım olarak gayet şık. hafif ve ergonomik.
2- bir çok fonksiyonel özellikleri üzerinde barındırması ve hepsinin sorunsuz çalışması gayet iyi. (dual sim-wifi-bluetooth vs.)
3- Sorunsuz olarak gprs wap üzerinden nete edge hizinda baglanmasi. gayet iyi.
4- 2mp digital kamerası vasatın üzerinde. genel itibariyle herkesin işini görecek kalitede. ama flash zayıf.
5- işletim sistemi standart ama üzerinde ki sosyal network ağların bağlantıları java desteği msn ve internet browser olarak miniopera olmasi gayet iyi ve hepsi sorunsuz çalışıyor. skype de olsaymış daha da iyi olurmuş.
6- cihaz üzerindeki tounchpad gayet iyi. menüler arasında hızlı dolaşmaya gayet elverişli. tounchpad hiz ayarlarını yapmakta mümkün.
7- cihazin 3gp disinda mp4'ü desteklemesi gayet iyi. Fakat benim gibi ilk defa kullananlar sanırım ekrana geçmekte zorlanmışlardır.
8- herşey iyi diyebiliriz fakat telefonun hoporlörleri vasat. kulaklıkla müzik dinlediğinizde ise net ve harika bir kalite ile karşılaşıyorsunuz 3d surround - ekolayzer ve alt seçenekler gerektiği gibi gayet güzel verim sağlıyor.
9- son olarak telefonun zayıf kaldığı bir konuda görüşmede sesin yeterince güçlü olmaması, bu durum kulaklıkla kullandığınızda değişiyor. kulaklıkla görüşme yaptığınızda ses gayet net ve güçlü olarak düyülüyor.

sonuç itibariyle bu fiyata bu kadar özelliği içinde barındıran bir telefon olması sebebiyle alınabilecek bir telefon. ben aldığıma memnunum. umarım burada yazdıklarım bu telefona ilgi gösteren arkadaşlara yardımcı olur.

blueye06

Üye
Ürünü 5 g önce bayiisinden aldım kullandım inceledim tüm özellikleri belirtildiği gibi süper.
Wi fi ile internet e girdim opera mini gayet kullanışlı ama forum larda başka browserlerla youtube videoları da izlenebiliyormuş hemde ücretsiz henüz yüklemedim.
Bir çok java progrmı ve oyunu destekliyor gp veya mp4 formatı video ve ses dosyalarını destekliyor çift sim kart sorunsuz ve özelleştirilebilir tv si radyosu süper sürekli kullanılmasa da acil durumda ve ya gerekince işe yarar.
Kamera 2mp vasat ama yinede iş görür 1200*600px lik fotoğraf çekiyor.
Yapandan Allah razı olsun bir daha nokia vb telefon almam.
Bu telefonu alırken iki nokia telefonumu sattım üzerine para verdim biri 6300 telefonum garantiliydi ama Genpa servisten tamir edilemez raporuyla gelmişti teleservis çalışır hale getirdi ondan kurtulmak ayrı bir zevk çünkü belki 10 kez servise gitti geldi ankaradan istanbula gönderildi filan bi de nokia servisi olacak diğer 130 liraya aldığım nokia 1100 da ise nokia bir fm radyoyu kullanıcıya çok görmüş koymamıştı. Bazıları bunlara sağlam diyebilir ama zaten telefonda özellik namına bişey yokki bozulsun ayrıca 6300 ile de ne kadar sağlam olduklarını görmüş oldum.
Artık sizde özelliksiz telefonlarını fahiş fiyatla satan nokia vb firmalar yerine bu tür telefonları tercih edin tüketiciyi yolunacak kaz gören bu firmalara iyibir ders olsun.
iyi günler

ilhanikz15

Üye
arkadaşlar telefonu alalı 1 ay oldu.trident w-t11 telefonla hala internet ,msn ve wifi ye bağlanamıyorum.Bunun için ne yapmam lazım.Sırasıyla ne yapmam gerektiğini anlatabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

mucitcik

Üye
bende var şarzının ne kadar gittiğini test ettim biraz kullanarak 11 gün yetti

orcunumtrack

Üye
İYİ Günler
sey ben trıdent wt11 almayı dusunuyorum da
ürünün genel dayanıklılık durumu hakkında bılgı verebılır mısınız acaba ?
bırde urunun ekran boyutu 2.2 ınc mı / wt-10 gibi/ yoksa 2.41 inç mi
ayrıca konusma sırasında ses durumu nasıl
cevaplarsanız cok memnun olurum

bestdidimli

Üye
bence harika bir telefon.alalı 2 gün olmak üzere muhteşem çalışıyor.özellikleri ile şahane.Bence Nokia gibi hem pahalı hem de bu kadar özellikli değil.Ayrıca Nokıa alırsanız İsrail e para aktarmış oluyorsunuz.Ben son anda bir arkadaşın uyarmasıyla vazgeçtim.Az kalsın nokıa 6303 alıyordum 310 tl.ye fakat son anda vazgeçtim.Nokıa İsrail kökenliymiş, araştırırsanız öğrenirsiniz.Blackberry de nokıa nın malı.O şerefsizlere bu son olaylarından sonra kesinlikle 1 kuruşumu harcamam.İyiki Trident varmış.W-t11 modelini 269 tl. ye aldım sıfır.çok memnunun kurcalarsanız bir sürü özellik var.

gokbayrak

Üye
ben aldım bır hafta oldu herseyıyle mukammeelll

teo063451

Üye
arkdaşlar 20gün önce wt11 aldım ve çok pişmanım telefen hat üzerinden internete bağlanmıo warlesi üzerinden girio sadece ses konusuda çok berbat konuşma esnasında ses çok az gelio karşıyada az gidio biri aradğınızda ses gerçekten çok az 10gündür tuş takımı çalışmıo ekran gidip gelio aldığıma nasıl pişmanım köyde olduğum için servisede gönderemiorum göndersem bile çözebileceklerini sanmıorum ama iş işten geçti verdiğim parayı yaksa idim bu kadar acımazdım :vur sitesine mesaj yazdım 2 defa ilgilenede olmadı bilgisayara bağlanma konusunda program desteiği felan yok arkdaşlar bilginize sadece bellek yığını (hafıza kartını) açabilioırsunuz