Trident W-T3 Kullananlara Birkaç Soru?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GMStyle

Üye
    Konu Sahibi
Trident W-T3 Kullananlara Birkaç Soru?
Merhaba Arkadaşlar;
Ben trident w-t3 almayı düşünüyorum.Bu cihazı kullananlara birkaç sorum olacak.

1-Tv güzel gösteriyor mu?Kanal ekleme var mı?
2-Kamera 2 MP diye geçiyor.Nasıl güzel çekiyor mu?(w-t3 ile çektiğiniz resimleri koyarsanız iyi olur)
3-Mesaj yazmak için Q klavye var mı?
4-Apple logolu bir arka kapak bulabilir miyim?(bulabilirsem nerden)
5-Müzik dinlerken sesi güzel veriyor mu?Sesi çok mu?

Not: Cihazı kullanmayanlar bilip bilmeden yorum yazmasınlar.Bu yorumlar benim için çok önemli.

Şimdilik bu kadar.

Şimdiden Teşekkür Ederim.

1-TV çok güzel ama gelen sinyal güçlü ise
2- Kamera 2 mp değil ama ince ayarlarla biraz güzel netice almak mümkün...
3- Mesaj yazmak hiç bu kadar rahat olmamıştı sanırım...Qwerty klavye ve TR klavye var..
4- Apple logolu orjinal deri kılıf kullanıyorum arka kapak görünmüyor....Ayrıca arka kapak uymaz çünkü bizimki TV antenli.....
5- Ses kaliteli ancak aşırı yüksek değil....

GMStyle

Üye
    Konu Sahibi
Yorum için teşekkürler.Peki w-t3 ile çekilmiş fotoğraflar var mı?

GMStyle

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler

W-T3 ile çekilen fotoğraflar varsa koyarsanız iyi olur(teomanata sen değil)

fbereket

Üye
valla söylenecek çokta bir şey yok aslında.ama sadece şunu söyleyebilirim.bugün bu telefondan 2 adet aldım.beyazını eşime siyahı kendime.hayran kaldık telefona.yok yokk.bu fiyata inanılmaz bir telefon.kapağını bile değiştirme ihtiyacı duymayacaksın çünkü bu markayla grur duyabilirsin.hep nokia samsung kullandık ilk defa böyle bir marka aldık.ve hiç pişman değiliz.kesinlikle al

GMStyle

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler yorum için. fbereket eğer varsa w-t3 ile çektiğin bir fotoğrafı buraya koyar mısın?

GMStyle

Üye
    Konu Sahibi
Yok mu hiç resim?

W-T3 ile çekilmiştir....

GMStyle

Üye
    Konu Sahibi
Çok saol temasan53.Artık ürünü alabilirim.

hayırlı olsun güle güle kullan.

GMStyle

Üye
    Konu Sahibi
Peki kamerası w-t3'den daha iyi olan bir model var mı? (w-t2/w-t1/si92/s321)

vyolcub1

Üye
sorduklarının cogu bu teldede iyi bırde faydası olursa arkadaslar trident tellerin üretim yeri Beylıkdüzü Yakupluda belkı faydası olur benım tv calışmıyordu yazılımı yeniden yuklediler çalıştı

güzel ürün yaa alan memnun kalır

enersoz

Üye
hocam hiç düşünmeden al bence ben 10 gündür kullanıyorum fakat tek sorunu var e-book netten ne kadar kitap indirdiysem çalışmıyor.yoksa müzik ses vede en güzeli 3gp filmleri o büyük ekranda seyretme keyfi bambaşka arkadaşlar telefonda film seyretmek isteyenler girin bakın süper filmleri indirin vede wt-3 ünüzde keyifle seyredin

FK5896

Üye
W-T3 ile çekilmiştir....

ya bide trident wt - 3 ün kamerasını kötülüyolar oysa bir çoktan iyi hiç değilse samsung e250i den iyi çekiyo

--------------- Ekleme ---------------

bu videoları indirmek ücretsiz değil mi ?? cevap bekliyorum ve şuan pc ye bir film indiriyorum samsung e250i ye yüklemek için %99 çalışır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...