Trident w-t2 wi-fi ayarı acil

Sponsorlu Bağlantılar

aykutay08

Üye
    Konu Sahibi
Trident w-t2 wi-fi ayarı acil
Ya arkadaşlar kafayı yicem telefonu aldım wi-fi si var diye ama giremiyom baglanıyom sifreyi giriyom baglanamadı diyor.teknik servise goturdum ordaki adam girdi gozumun onunde ama ben eve getirip deneyince girmedi.lütfen detaylı bir şekilde anlatıp bana yardımcı olun

windtalkers34i

windtalkers34i

Üye
arkadaşım aynı sorun bendede vardı şöle bi çözüm buldum..
airtes 205 modemim vardı kablosuz ağ ayarı WEP yazıyordu şifre giriyom ama girmiyorud bende modemin ayarını WPA yaptım ozaman şifre girip kullanmaya başladım..bidene istersen

aykutay08

Üye
    Konu Sahibi
Birazcık daha acıklarsan nasıl yapacagıma dair sevinirim ayrıntılı

windtalkers34i

windtalkers34i

Üye
tt neten adıgım airtes rt 205 modemim vardı..bende dışarıda internete giriyorum ama evde giremiyordum telefonl
sonra modem ayarlarından kabosuz ayarının WEP oldugunu gördüm ayarı WPA yaptım ve ağa bağlana bildim..

aykutay08

Üye
    Konu Sahibi
benim telefon dısardaki aglarada girmiyor

windtalkers34i

windtalkers34i

Üye
teknik servis girip sen giremiyosan ozaman sorun sende galiba..

aykutay08

Üye
    Konu Sahibi
bugun teknik servisten aldım ordan girdi ama evede yine acamadım bu wpa ayarını ince detayına kadar anlatırsanız sevinirim

theyureklicocuk

Üye
kardes o bende de vardı kafasına gore baglanyor son 2 gundur masallah ii baglanıyor ara sıra ole oluyor

teomanata

Üye
şunu detaylı açıklayacak kimse yok mu ne yapılması gerekiyor ,

theyureklicocuk

Üye
kardesim wifi ile mesefen uzaksa giremezsin ama yakınsa sole giriyorsun ilk once agları ara diorsun buluyorsun sonra baglan diorsun sana sifreyi soruyor girip baglanıyorsun eger baglanmadı modem ayarlarından wep wap ayarı var onları kurcala o zaman oluyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt