Trident W-T6 {Navigasyon,Wi-Fi-Tv-Çift Sim} Yeni

Sponsorlu Bağlantılar

omer_123

Üye
    Konu Sahibi
Trident W-T6 {Navigasyon,Wi-Fi-Tv-Çift Sim} Yeni

ÖZELLİKLER:

Trident cep telefonu ve navigasyonu birleştirdi artık hayalinizin ötesinde özellikleri ile teknoloji cebinizde Gps özelliği ile ücretsiz olarak navigasyon kullanımı yapabileceksiniz, gitmek istediğiniz adresi kolaylıkla bulabilecek zaman ve yakıt tasarrufu ile bu telefon sizi hep düşünecek Daha bitmedi kablosuz wi-fi özelliği ile internet bağlantısı kurabilecek analog tv ile dilediğiniz gibi yayınları izleyebileceksiniz Kamera arka 2 megapiksel ön 0,3 megapiksel Boyutlar 115x62x12,7mm Batarya gücü 950 mah Frekanslar 850/900/1800/1900 Çift sım kart desteği Java, bluetooth, usb ile bilgisayar bağlantısı, gprs, wap, w-lan, gps 3,5'' dokunmatik ekran Analogtv, fm radyo Video kaydedici, video oynatıcı, müzik çalar, ses kaydedici, polifonik melodiler Mesajlaşma sms,ems,mms Ekitap, oyun, ajanda, kronometre, takvim, hatırlatma, alarm, dünya saati, hesap makinesi, dönüştürücü, msn, facebook, opera mini, google 1 gb hafıza kartı hediye Navigasyon gps haritası 1gb hafıza kartına yüklenmiştir 2 yıl garanti

W-T3 Den Tek Farkı Navigasyon Ama Daha İyi Gibi..

kalazakki

kalazakki

Üye
Fiyatı ne kadar ?

omer_123

Üye
    Konu Sahibi
tam olarak belli değil ama 350 Tl olmasını bekliyorum ben.

ucx

ucx

Üye
Gps olayı güzelmiş, onun haricinde wt3'den pek bi fark göremedim.

omer_123

Üye
    Konu Sahibi
çok farkı yok ama wt3 deki hatalarını düzeltmiş olabilirler.

--------------- Ekleme ---------------

up up up up

furkantel

Üye
arkadaşlar trident wt3 ile sadece navigasyon farkı var navigasyonda ücretlidir heralde bedava olacak hali yokya zaten trident wt3 e navigasyon yüklenebilir benim trident wt3 de var java uygulamalı ama sonuç olarak yine çalışıyor değişin bişi yok ama yine kontör gidiyorrr bence bunu almayın alcaksanız trident wt2 wt1 veya wt3 alın sizlere tavsiyemm

omer_123

Üye
    Konu Sahibi
hayır bedava navigasyon var.

asur33

Üye
bir şey sorcam bu telefonun menüsü aynı gibi gözüküyor... yani itunes filan gözüüyor ondan sordumda?

Revengeful

Emekli Yönetici
güzele benziyor

kenanbatur

Üye
programı nasıl bula bilirim navigasyonu link verirmisiniz

asur33

Üye
bu telefon iphone benziyor yani menüsü acaba öle mi koydular

--------------- Ekleme ---------------

bir şey sorcam wt3 den daha iy bir telefon mu yani gps özellğinden başka yeni güzel özellik varmı

omer_123

Üye
    Konu Sahibi
yok malesef sadeece gps özelliği var fark olarak.

lussian

Üye
meraba arkadaşlar ben bu telefonu almayı dusunuyorum telefoncuya gittim bunların şebekelerınde çok problem yaşıyoruz dedi acaba sizde kullanan yada bu progblemlerı yaşayan var mı acaba ne de olsa Çin malı
MODEL Trident W-T6

wapturkey

Üye
arkadaşlar telefonun menüsü çok yavaş gercekten ve iyi değil iphonenin aynısı fakat iphone kullanan arkadaşlar bu trident wt6 eline aldıklarında bu ne lan diyorlar ben trident wt3 kullanmıştım çok ağır ve yavaş çalışan bir telefon şimdi iphone aldım ikinci el arada dağlar kadar fark var karar sizin

campsnac1

Üye
wt3 den çok farkı yok mu?internet hızı,şarjı vb...?

FK5896

FK5896

Üye
arkadaşlar aklıma takılan bir soru var bazı kişiler çin malı telefonların bataryasının patlayabileceğini idda ediyorlarlar bu doğru mu yoksa bir söylenti mi?

a1907190719

Üye
w-t3 e nasıl navigasyon yüklediniz ? ve wap hataları nasıl düzeltilecek lütfen yardımcı olurmusunuz ?
W-lan hata veriyor sertifika hatası nasıl düzelticem kütfen yardımcı olurmusunuz ?

sansuni

Üye
trident wt6 kullanmış olan var mı? ayrıntılı bilgi verebilir mi?

furkantel

Üye
valla benim teyzemşn nokiada da var onda kontör götürüyor nokiada kontör götürüyorsa allah bilir bunda kesin götürürr

Üst Alt