Trident W-T6 {Navigasyon,Wi-Fi-Tv-Çift Sim} Yeni

Sponsorlu Bağlantılar

sansuni

Üye
yanlış biliyorsun, gps telefonda olan bir özellik, sonradan yüklenen değil... o yüzden kontör yemez...

yolcu20

Üye
yanlış biliyorsun, gps telefonda olan bir özellik, sonradan yüklenen değil... o yüzden kontör yemez...

aynen arkadasım dogru söyluyor sacma sacma şeyler söylemeyın arkadaslar öyle olsa bu ayrıyetten bir özellık denılerek pıyasaya sunulmaz. bende w-t6 almayı dusunuyorm ınsallah memnun kalırım... :)

minkara

minkara

Üye

ewet arkadaşım doğru sölüyosun ... yoksa java destekleyen hemen her telefona yüklenebilir bu özellik ama dediğiniz gibi kontör yer ... zaten bu özelliğin öne sürülmesinde ücret olmamasının önemli payı var bence... :oke::oke::oke:

DeLiciousBoy :)

Üye
alsam mı acaba yaa ??

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
valla benim teyzemşn nokiada da var onda kontör götürüyor nokiada kontör götürüyorsa allah bilir bunda kesin götürürr

sizin forumları inceliyeyim dedim nokia kontör götürmüyor navigasyonda ayarlarını yaparsanız ama sizin telefonu bilmem hemde alt modele navigasyon yüklenmez bence çünkü telefonun navigasyon alıcısı yoksa yüklesen fayda etmez öyle olsa millet 6600 navigasyon yüklerdi alacaksanız nokia alın ama derseniz ki ben görüntüye bakarım o zaman alın tabi hemde bu çin mallarında 3g falan da olmaz o kameralar öylesini süs yani 3g var diye almayın sakın 5800 almadan önce bende istiyordum böyle telefon ama şimdi fikirlerim değişti bunları düşürseniz falan çok rar görür hemde bence çünkü çin malı belli olmaz ama garantisi varmış orasını bilemem tabi ben 5800 telefonumu en az 20 kere düşürdüm hemde beton mermer parke her türlü zemine ama hiç bir şey olmadı telefon banamısın demedi yani siz sağlam olsun derseniz nokiadan şaşmayın bence iphone nokia kadar sağlam değil orijinali bile şimdi nokia n900 var ben ondan almayı düşünüyorum o telefonun 3 katı fiyatı ama onu 6 ay kullanırsınıuz n900 7 yıl ben eski nokia telefonumu 8 yıl kullanmıştım (6600) şimdi 5800 aldım 1 yıl oldu neredeyse çok süper şimdi fiyatı düşmüş hatta 500 lira falan olmuş üstüne 100 lira koyun 5800 alın derim ben özellikleri saymakla bitmez ama karışmam tabi uzun bir yazı oldu çoğunuz okumaz bence ama yazayım dedim bu forumada bakmak için girmiştim belki iyi telefondur trident bilmem orasını bir ara bende t300 mü ne vardı dandikti hemen elden çıkarmıştım... sonra kafanızı taşlara vurmayın :vur

NOKIA ALIN KEYFİNİZE BAKIN :yuru forever nokia

hiç iphone kullanmadım ama güzelmiş iphone öyle diyorlar çok iyi ekranı varmış ısı duyarlı özellikleri daha iyi olsa alırdım kesin

iphone 5gs falan çıkar ileride belki anca öyle adam gibi özellikleri olur bluetooth tan müzik bile atılmıyormuş iphone de şu an (öyle blueetoothu ne yapayım bee :d: )

hykara86

Üye
1 hafta once Trident wt-3 aldım ..
Butun forumlardakı yorumlara rağmen gozumu kapatıp almıştım .. lanet olsun !..

Almayın arkadaşlar .. burda yok iyi yok super kullanılıo,benım kınde bısey cıkmadı gayet ıyı dıyenlere de kesınlıkle ama kesınlıkle ınanmayın ..

ben ınandım 4.gun bozuldu .. gittim değişim için Allahtan suresı geçmedıgı ıcın değişim yaptılar ustune para ekledım samsung wifi almak zorunda kaldım..

Aklınız var ise , bırde paranızda değerlıyse trident almayın ..

wolf2660

Üye
selam.trident w-t6 ya oyun yükleniyormu bilen varsa yardımcı olurmusunuz .sağolun.

askoros1

Üye
navigasyon(gps) ücretsiz bu telde ben kullanıyorum ıponedan daha özellikli menüsü şekli herşeyi ıponela aynı zaten..isteyene 275 e bırakırım sanki çokta emin değilim:):) iyi telefon kullanılır...yalnız tridentlerin uygulama oyun program vs çeşidi ıpone kadar çok değil internette bulmak biraz sıkıntı oluyor...heee bide 3g si yok bunun ama internette bayaa hızlı özellikle wifi yle bağlanırken

hndcr

Üye
furkantel ben wt6 kullanıyorum. gps de kontor gitmiyor.

sparco_love

sparco_love

Üye
arkadaşlar bende bu telin aynısı var w_t6 navigasyon var ustelik bedava sıfır aldım2 yil garantili cok guzel gercekten tercih edilir ben askere gitcem o yuzden satiyorum fiyati 280 tl kutusu faturasi herseyi mevcut

maske3

Üye
arkadaslar ben almanya da oturuyorum.burada trident telafonlar yok.turkiye den almak istiyorum ama sebekede sorun yasarmiyim ve navigasyon avrupayi da kapsiyormu?

BAHADIRLAR

Üye
wt6 ile ilgili wifi ayarları yok yardımcı olurmusunuz

----------Eklendi @ 01:56:03 ---------- Yazıldı @ 01:51:28 ----------

peki wifi çalışıyormu çalışıyorsa ayarları nasıl

ksaltik

Üye
Milliyet'in kaikatüründe APO'da bundan istiyordu değil mi ....

Üst Alt