kontrolyok
Üye
-
Konu Sahibi
-
telden eft nasıl yapıyorsunki? bendede var wt11 fakat banka sitelerine giremiyorum
arkadaşlar Trident w-t11 aldım size yemin ederim 2 gün kullandım 3. günü gittim yarı fiyatına tekrar zor verdim, ve İphone 3GS 32 Gb. aldım, İphone forum.da araştırdım JailBreak yaptım şimdi iphonuma istediğim oyunu filmi vs. yüklüyorum. Trident mirident almayın kesinlikle önermiyorum! oyun yükleyemiyorsun, program yükleyemiyorsun, dokunmatiği bi acaip İphone yemin ederim kaymak gibi! bahsettiğim İphone telefonumu 2. el aldım 1.150 TL.ye, daha 20 günlük telefondu. 150 verdim geri kalanınıda ayda 100 - 100 taksit yaptım 10 ay ödeyeceğim inş. İphone.den çookk memnunum. Strett Fighter 4 , PES 2010 , FİFA 2010 bu oyunları yükledim gerisini siz hesap edin artık! diğer 50 ye yakın oyunu hiç bahsetmeme gerek yok heraldearkadaşlar Tridentle bunların hiçbirini yükleyemiyorsunuz Trident kim ki PES 2010 yüklicek! Bakın gerçekten paranıza yazık.Size boş boş konuşmuyorum, ALDIM diyorum! herşeyi berbat herşeyi..! Alın bir İphone taksitle maksitle istediğiniz herşeyi sınırsız indirin ve tel.elinizde kaymak gibi dursun, ODUN gibi değilll..!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?