Trident w-t11 Aldım Çok Memnunum Tavsiye Ederim

Sponsorlu Bağlantılar

kontrolyok

Üye
    Konu Sahibi
Trident w-t11 Aldım Çok Memnunum Tavsiye Ederim
ilk aldığımda bu ne biçim telefon ya dedim

sonra baktımki dokunmtik mausesi var çok hosuma gitti bu olay
biraz daha karıştırdım
wireless olan yerde internete bağlandım
gayet güzel çok hızlı çok cazip
msn giriyorum sorun yok
program kuruyorum buda çok hoş
internetten maillerimi kontrol ediyorum
banka hesaplarımı kontrol ediyorum eft havale vs. yapıyorum
kamerası ilk açtığımda hayal kırıklığına uğrattı sonradan baktım ayarlarını yaptım oda gayet güzel
keza tvde öyletvyi açtım şoke oldum be ne dedim kırasım geldi
baktım onuda ayarı var
ayarını yaptım yeminde evdeki 72 ekran tvden güzel göstermeye başladım
ne donma var ne kesilme
tek üzüldüğüm konu waw uzantılı müzikleri çalmamasıydı
müzikler gayet hoş çalıyor seside güzel
görünümü ztn on numara

alalı 1 hafta oldu hatun ha bire isteyip duruyo bende kalsın değiştirelim diye
klavye olayı bi ayrı güzellik tabi.

kısacası alacak olan varsa gönüş rahatlıgıyla alsın
ben yanıltmak istemem ama çok memnun kaldım
yyanımda pc taşımıyorum artık bankalarla falan uğraşıcam diye

telden yapıyorum eftmi havalemi
açıyorum exceli yaptığım eftleri yazıyorum
notumu alıyorum.
girip gazete okuyorum face giriyorum süper bişey işimi çok kolaylaştırdı

iyi günler

ByKocak

Üye
telefonu bende kullanıyorum çok memnunum fakat e-mail ayarlarını yapamadım.dns hatası veriyor sürekli.nasl olacak anlatır mısın?

kontrolyok

Üye
    Konu Sahibi
ben şuan telden yaziyorum bunu sen ayar falan yapma opera ile googleden arat mobil hotmail diye googlede açilan 2.ci siteye gir windowslive.mail gibi bsyler yaziyo oradan maillerine girebilirsin suan tatildeyim otelde wireeles var rdan baglandim cok mem cok super telefon bu

by_debreli1

Üye
saol önerin için ben almayı düşünüyordum ama şüphelerim vardı şimdi kesin alıcam dedim kendime bir heves geldi şimdi gidip alıcam xD

boraca78

Üye
telden eft nasıl yapıyorsunki? bendede var wt11 fakat banka sitelerine giremiyorum

thedeparted

thedeparted

Üye
telden eft nasıl yapıyorsunki? bendede var wt11 fakat banka sitelerine giremiyorum

Arkadaş biraz bol keseden atmış. Java Opera ile bankacılık işlemi nasıl yapılırmış ben de merak ettim şimdi.. :bann:

boraca78

Üye
telden eft mümkün değil çünkü flash yok birisi açıklasada bilgi sahibi olsakk

k_erkanaltun

Üye
Evet çok bol keseden atmış

[Cenk]

[Cenk]

Üye
ben kullandım hiçte hoşuma gitmedi

qitarist_cocuq

qitarist_cocuq

Üye
Arkadaşlar inanmayın bu kişiye burda konu açıyor birazdan gidip bir tane daha konu açacak trident w - t11 satılıkdır diye resmen malını övmüş arkadaşlar benm dayım aldı bu telefonu nete bağlanamıyorsz wifi ile kendi msn facebook tweeter opera gibi programları var biz wireless ile neti arattırıyoruz buluyor etkinleştiriyoruz sonra bu programlara girdiğimizde netiniz bağlı deil diyip çalşmıyor !

cerazem

Üye
vallah alanı 3 gün oldu şuan iyi internedete giriyo wifi iel kendim denedim

sametpol

Üye
ben ürünü kullanıyorum alalı 3-4 gün oldu kamerası kötü olmasına rağmen internet bağlantısı, mp3 ses kalitesi, radyosu tv si mükemmel internette de kesilme falan olmuyor gayet facebook msn vs giriyorum hee bankacılık olayını bilemem o kadar irdelemedim fakat telefon güzel umarım bi sorun çıkartmaz da başımız ağrımaz ayrıca klavye olayı da çok hoş sürekli mesaj yazanlar için dokunmatik ekranlardan bin kat daha iyi olduğunu söyleyebilirim. alacak arkadaşların aklına acaba sorusu takılmasın ben çok düşündm sonunda aldım gayet memnunum

yeniden58

Üye
arkadaşlar Trident w-t11 aldım size yemin ederim 2 gün kullandım 3. günü gittim yarı fiyatına tekrar zor verdim, ve İphone 3GS 32 Gb. aldım, İphone forum.da araştırdım JailBreak yaptım şimdi iphonuma istediğim oyunu filmi vs. yüklüyorum. Trident mirident almayın kesinlikle önermiyorum! oyun yükleyemiyorsun, program yükleyemiyorsun, dokunmatiği bi acaip İphone yemin ederim kaymak gibi! bahsettiğim İphone telefonumu 2. el aldım 1.150 TL.ye, daha 20 günlük telefondu. 150 verdim geri kalanınıda ayda 100 - 100 taksit yaptım 10 ay ödeyeceğim inş. İphone.den çookk memnunum. Strett Fighter 4 , PES 2010 , FİFA 2010 bu oyunları yükledim gerisini siz hesap edin artık! diğer 50 ye yakın oyunu hiç bahsetmeme gerek yok heralde :D arkadaşlar Tridentle bunların hiçbirini yükleyemiyorsunuz Trident kim ki PES 2010 yüklicek! Bakın gerçekten paranıza yazık.Size boş boş konuşmuyorum, ALDIM diyorum! herşeyi berbat herşeyi..! Alın bir İphone taksitle maksitle istediğiniz herşeyi sınırsız indirin ve tel.elinizde kaymak gibi dursun, ODUN gibi değilll..!!

cvbgnnh

Üye
arkadaşlar Trident w-t11 aldım size yemin ederim 2 gün kullandım 3. günü gittim yarı fiyatına tekrar zor verdim, ve İphone 3GS 32 Gb. aldım, İphone forum.da araştırdım JailBreak yaptım şimdi iphonuma istediğim oyunu filmi vs. yüklüyorum. Trident mirident almayın kesinlikle önermiyorum! oyun yükleyemiyorsun, program yükleyemiyorsun, dokunmatiği bi acaip İphone yemin ederim kaymak gibi! bahsettiğim İphone telefonumu 2. el aldım 1.150 TL.ye, daha 20 günlük telefondu. 150 verdim geri kalanınıda ayda 100 - 100 taksit yaptım 10 ay ödeyeceğim inş. İphone.den çookk memnunum. Strett Fighter 4 , PES 2010 , FİFA 2010 bu oyunları yükledim gerisini siz hesap edin artık! diğer 50 ye yakın oyunu hiç bahsetmeme gerek yok heralde :D arkadaşlar Tridentle bunların hiçbirini yükleyemiyorsunuz Trident kim ki PES 2010 yüklicek! Bakın gerçekten paranıza yazık.Size boş boş konuşmuyorum, ALDIM diyorum! herşeyi berbat herşeyi..! Alın bir İphone taksitle maksitle istediğiniz herşeyi sınırsız indirin ve tel.elinizde kaymak gibi dursun, ODUN gibi değilll..!!

yaw kardeşim herkes senin gibi 1150 tl veripte cebinde taşımaz taşıyamaz kimisi 50 tl verip alır kimisi 200 tl verir benim gibi wt11 alır kullanır. senin verdiğin para kadar telefonun işlem yapar bizimkide verdığımız para kadar ve şunuda unutmaki sonuçta elindeki elektronik bir alet 10 dakika sonra elinde kalmıcagının garantisi varmı?benimki birtasdan bozulur veya çalınır 200 tl gider senden 1150 tl gider sonuçta cebinde çaşıdığın bir elektronık alettir.Be şunu söyliyimki wt-11 alalı 2 hafta oldu banamısın demiyor işim geregi sürekli kullanıyorum menüler arası hiç bir donma olmuyor tuşlarını soylememe zaten gerek yok bence gercekten kullanışlı bir teleforn şarzı çok iyi. wi-fi gercekten cok hızlı baglanıyor.Görüntüsüde güzel .msn dersen sürekli açık hiç bir sorun yok.ses güzel .Daha ne olucakki butür telefonlardan bilgisayar işini bekleyemeyiz .AMAAAAAAAN ne yazıkki youtube videoları seyredemiyorummmm. yaw herkesin evinde bilgisayarı var kaçtaneniz youtubeye girip video izliyorsunuz. Amaç youtube deil arkadaşlar siz anladınız hangi tubeler oldugunu.Bence wt-11 iyi bir telefon sizi bilemem.

niho35

Üye
Arkadaşlar öncelikle telefondan bankacılık işlemleri vb. işlemler yapmak istiyorsanız.Bu gibi telefonlarla yapmanız mümkün değildir. Wifi olayındanda bahsedersek bu telefonlarda rezalet ötesidir. öncelikle jawa ve flash tabanlı sitelere girdiğinizde telefonunuz hata verecektir.çünkü bu telefonlarda işlemci, ram ve rom yok ondan dolayı internet kullanımında çok sorunla karsılaşailirsiniz. Kullandığım telefon ucuz,kullanışlı ve gösterişli olsun istiyorsanız size general mobile DSTW2 modelini önerebilirim bu telefon diğer marka pda lar gibi her isteğinize cevap verebilecek kapasitede bir telefondur...

mnalilarry

Üye
internetteki yorumlari okuduktan sonra 3 gun once telefonu aldim gayet mutluyum burada bazi arkadaslarin dedikleri sorunlarlada hic karsilasmadim kimse trident apple telefonlaridnan daha iyi demiyor fiyat performans olarak cok iyi bence

-tarık-

Üye
arkadaşlar wt2 operatör ismini nasıl siliyoruz bilen varsa yardım edebilirmi?

ucx

ucx

Üye
Arkadaşlar, bol kesmeden attığını sanmıyorum arkadaşın. Öncelikle şunu unutmayın,
"marifet telefonda değil, telefonu kullananda"
Kullanmasını bilen maillerine de bakar, hesaplarına da. Sınırları zorlayın biraz.

Üst Alt