TRİDENT t828 oyun yüklemek %100 çalışıyor(çince)

Sponsorlu Bağlantılar

mb1100

mb1100

Üye
paylaşım için teşekür dostum TRİDENT MB1100 de denedim çalışıyor ama çince biraz sıkıntı yaratıyor bende
BU ARADA BELİRTEYİM HER İHTİMALE KARŞI DOSYANIN İSMİNİ Application YAPTIM
ben de o teli kullanıyorum fakat ben yapamadım her yolu denedim olmuyor bende Application böyle bi klasör yok bi kere....yardımlarınızı bekliyorum acl çok lazım bilen biri varsa yazabilir mi lütfen.....şöyle söyliyim benim telefonumda hafıza kartıma girdiğimde şu klasörler var; audio,images,video,ebook, başka da hiç birşey yok lütfen yardımcı olun :islik

hakan.c

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartında her hangi biye at o yunları.daha sonra uygulamalara gir bakim olacakmı??

aykut_55

Üye
lütfen yardım et firrari katdeş benim telde ne application nede mythroad var. hem *#220807# kodunu girince hiç bi tepki yok şütfen yardım et kareş biraz daha ayrıntılı anlatırmısın

hakan.c

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi
lütfen yardım et firrari katdeş benim telde ne application nede mythroad var. hem *#220807# kodunu girince hiç bi tepki yok şütfen yardım et kareş biraz daha ayrıntılı anlatırmısın

sen tam olarak ne yaptın ki???

burdan indirdiğin oyunları kendi telefonuna atacaksın,daha sonra hafıza kartından ya da uygulamalardan o oyuna girip oynayacaksın..ayrıntılı anlatacak bişey yokki...ama bunları yaptımda çalışmadı diyorsan t828 in bazı sürümlerinde çalışmıyor ondan olabilir...

aykut_55

Üye
yok kardeş çalışmıyo yinede emeğine sağlık en iyisi oyunu felan boşverip tv izlemek

--------------- Ekleme ---------------

bu mythroad klasörü bende yok nasıl bulabilirim o klasörü acaba lütfen yardım edin.bu klasör nerden nasıl bulunuyo

deeplune

Üye
Bu E71 de çalışırmı kardeşler

hakan.c

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi
çalışabilirde çalışmayabilirde o telefonda denemedim dostum...

lordkıng

Üye
olmuyo kardeşim yaa dediğin klasörüde açtım yine olmuyoo (Application)

kamuran0404

Üye
yha benim telefon TRİDENT Q7 nes die bi dosya var orayada yükledim açmıo

hakan.c

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi
ya bazılarında çalışıyor bazılarındada çalışmıyor bende anlamadım

ayenler43

Üye
oyunların nasıl yüklenip calıştırılacagını anlatsanız oyunlr calışmıyor

oyunların hic biri calışmıyor

hakan.c

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi
oyunların nasıl yüklenip calıştırılacagını anlatsanız oyunlr calışmıyor

oyunların hic biri calışmıyor

her t828 de çalışmıyor...yorumlara bakarsan çalıştıranları görürsün...

emre238

Üye
olmadı applicationa attım hiçbiri olmadı:hmmm

husey007

Üye
yha tlfona atıyorum açıorum ac fln yoq ilet gönder ayrıntı gibi seyler var heeppp :S:S​

Üst Alt