Trident T1000 kullanan herkeze sesleniyorum lütfen yardımcı olun, sorularıma cevap arıyorum..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
batuhan__41

batuhan__41

Üye
    Konu Sahibi
Trident T1000 kullanan herkeze sesleniyorum lütfen yardımcı olun, sorularıma cevap arıyorum..
T1000 kullanan arkadaşlar rica etsem menülerin fotolarını çekerek yükler misinz? ya da mümkünse detaylı bi video da fena olmaz gerçekten almak istiyorum fakat dokunmatiğini, menü ve mesaj görüntüsünü çok merak ediyorum bu sorulara cevap bulamadan daha doğrusu gözümle şahit olmadan içim raht etmicek lütfen mümkün olduğu kadar bol resim çekip yükler misiniz?:allalla: şimdiden teşekkür ediyorum..

ozgurumut

Üye
görüntü yükleyemiyorum şuan ancak sana şukadarını söyleyebilirim bende bi arkadaşıda gördüm sora aldım bence mükemmel bi cihaz ben telefonculukta yaptım bu cihaz gerçekten çok iyi öle çin malları gibi dandik üsluplu yazlıları fln yok menüsü iphone dan farksız herşeyiyle aynı bence gayet mükemmel bi cihaz kesinlikle tavsiye ediyorum...:oke:

tahribat63

Üye
T1000 in görüntüsü, Cam gibi
Ayrıca dokunmatiği şaşılacak derecede hassas.
ben memnunum tavsiye ederim.
hepsiburada com dan faturalı alırsan ilerde garanti konusunda sıkıntı yaşamassın.

serco57

Üye
Slm arkadaşlar bende bir t1000 kullanıcısıyım ve müzik çalara müzik yükleyemiyorum yardımcı olabilecek olan varmı ?

cerkezyenice

cerkezyenice

Üye
Nasıl yükleyemiyorsun dostum hafıza kartına mymuzik klasörüne mp3 leri kopyala böyle bir klasör yoksa kendin oluştur hafıza kartına daha sonra müzik çaları çalıştır menüden liste açık yap tamamdır kolay gelsin

meme4

meme4

Üye
dostum telefonu al bende aldım tüm özellikleri çalışıyor sadece mikrofonu bozuk çıktı konuşma sırasında cızırtı yapıyordu 15 gün sonra servise gönderecem gönderirsende bir de yazılım hatalı diyecem yazılımıda tekrar yüklerler telefon hem hızlanır hemde sorun giderilir çin malına para vereksen dogru yerdesin kalitesi çok iyi zaten ben servise bildirdim aldıgım günden beri bozuk kargo ücreti asla ödemem dedim tamam alıcı öderi işaretlersiniz biz öderiz dediler :d:

Jetlak

Üye
bence t1000 alma w-t5, a1000, a2000 alınır anca bu üç modelde android var çok da güzeller

berk acar

Üye
arkadaşlar yeni trident t1000 aldım original iphone duvar kağıtları olurmu ve nasıl atılır :aman2::angry::evet:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt