JinSon
Üye
-
Konu Sahibi
-
dossstuuum sapına kadar katılıyorum amaaaa şu var ki oyun atıyoruz jar uzantılı yüklüyoruz ve açılmıyorr gerisi çok doğru kapağının değişmesi(orjinal boyut), w-lanı herşeyine katılıyorum ama oyun oynayamıyorsunuz o kötü birde video izlerken donuyor takılıyorArkadaşlar bende bu hafta WT- 1000 aldım. Çok şüphelerim vardı. Kesinlikle incelemeden almayacaktım. Ben bu ürünün reklamını yapmayacağım. Zaten pazarlama müdürü de değilimBen elektronik m.y.o okudum yani elektronik'ciyim. Dokunmatik ekranı bir önceki model olan wt3 e göre kat kat üstün. Çok hassas. Opera tarayıcısı çok rahat kullanılıyor. Sadece ses kalitesi biraz düşük bunu söylemeliyim. Kop kop şarkılarda bas yükseltme özelliğini açtığınızda cızırtı yapıyor. Java özelliği ile istediğiniz oyun ve programı yükleyebilirsiniz. Film attım içine mp4 formatlı. Ve kasmadan izledim. Wİ-Fİ evimin her odasından rahatlıkla çekiyor. ev 140 m2 ve modem de evin diğer ucunda. Ekran renkleri çok canlı kesinlikle soluk ve mat değil.
Sonuçta bir elektronikçi olarak söylemeliyim ki 3.5" lik bir telefon kullanıyorsunuz. İstediğiniz internet sitesine giriyorsunuz. Bluetooth özelliği ile bilgisayarınızı kontrol edebiliyorsunuz.(multimedya ve mouse kontrolü) Bence 1600 Tl verip gerçek bir iphone almak çok gereksiz.(zengin değilseniz) 300 Tl verdim ve bu telefonu aldım. Trident wt 1000 kapağı iphone kapakları ile uyumlu. Bir iphone arka kapağı bulup değiştirdiğinizde artık bir iphone sahibisiniz
Dediğim gibi tek handikapı ses diyebilirim. Ancak dinlenmeyecek kadar kötü değil. Denemesi telefoncularda bedava
Sorularınız varsa cevaplayabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?