Trident T1000 Aldım Sormak istediğinizi Sorabilirsiniz !

Sponsorlu Bağlantılar

enderbilgisayar

Üye
Trident T1000 Aldım; bu telefonu almak isteyenlerin merak ettikleri, Sormak istedikleri konular olabilir Bu başlık altında Sorabilirsiniz ! İnternete girdiğim zaman sorularınızı cevaplayacağım.

Outloktaki Tel rehberini trident t1000 nasıl aktarabilirim .. ilginiz için şimdiden tşk ederim

yuvalı

Üye
facebok tan nasıl video izleyebilirim internetteki videoları açmıyo hangi programı yüklicem lütfen yardımmmm.Aytuns diye program varmış ama bulamıyorum doğrumu.

muhammet199797

Üye
bende de t 1000 var alalı yaklaşık 1 hafta oldu fakat oyun atamıyorum uygulama hatası diyo oyunlarda bir sorun yok 34 tane oyun attım ama hiçbiri çalışmıyo (bazı oyunlar: tony hawk, war, 2012 apocalpse, mafia wars new york) acaba bir ayar falan mı yapmam gerekiyo ki
:aha::aha::aha::aha::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::rica:yardım edin

Redoxon_girl

Redoxon_girl

Üye
almayı düşünmüyorum ama sırf merakımdan soruyorum,nasıl, memnun musun?? ben General mobile almıştım çok memnun olmadım özellikle internet ve şarj konusunda. ama Trident hakkında okuyorum ya da duyuyorum hep daha iyi diye??

YaserOfficial

YaserOfficial

Üye
iphoneye benzio arkadaslar ben telefoncuyum

Redoxon_girl

Redoxon_girl

Üye

aseco

Üye
arkadaşlar bende yaklaşık 5 aydır var bu telefon trident t1000 gerçekten ne internette ne nede başka birşeyde sorun yaşadıgım tek sorun olarak gördügüm şey java olayı sanki eski java yani versiyon olarak düşük..

Üst Alt