Trident T1000 Aldım Sormak istediğinizi Sorabilirsiniz !

Sponsorlu Bağlantılar

SESUMESU

Üye
sorunlarınızı anladım fakat bazı telefonlar sadece sağlam çıkabiliyor yani teknoloji dilinde (ingilizcede) "survivor" gibi bişey oluyor heralde :ehe
ama dostum ben sana öneriyim aldığın yere gidip bir sor oyunlarla ilgili eğer aldığın yer bimeks gibi biyerse yardım edemezler o zaman bir iletişimciye götür yani telefoncuya onlar sana yardımcı olabilirler.
Mesela ben oyun atıyorum açıyorum oyun; tony hawk
sonra attığım yerden oyunu açıyorum kuruyor telefona ve oluyor.
Dostum ben sana izinli oyun linkleri vericem şimdi ;

bu sitedeki oyun partını indir içinden birkaç oyun çıkacaktır onları hafıza kartına "oyunlar" diye bir klasör oluşturarak at :oke:
Bir sorum daha olacak sen nerede oturuyorsun?
izmir civarındaysan sana yardımcı olabilirim.

dostum o sitedekileride indirmiştim. Fakat telefonda bir kısıtlama var ve tüm atılan prog. ve oyunları güvensiz gösteriyor. her hangi bir ayar gerekiyormu bilemiyorum. Ayrıca telefonu izmirden aldım ama kendim kütahyada oturuyorum. sık sık izmire uğrarım ama şu an müsait değilim.

yomra61

Üye
Paylaştığınız siteler için size teşşekkür ederim arkadaşın söylediği problemlerin aynısı bendede vardı bu verdiğiniz oyunlar çalışıyo acaba daha fazla bildiğiniz oyun sitesi varmı bu tür sağlam oyunlar veren?

Futureco

Üye
slm arkadaşlar trident t1000 le internetten nasıl video seyredebilim bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

>xGhostx<

>xGhostx<

Üye
dostum o sitedekileride indirmiştim. Fakat telefonda bir kısıtlama var ve tüm atılan prog. ve oyunları güvensiz gösteriyor. her hangi bir ayar gerekiyormu bilemiyorum. Ayrıca telefonu izmirden aldım ama kendim kütahyada oturuyorum. sık sık izmire uğrarım ama şu an müsait değilim.[/QUOTE]

İzmir nereden aldın ben buca forbest girişinden aldım genellikle orda alınan telefonlardan hiçbir sorun çıkmıyor

addmin

addmin

Üye
SELAM ARKİLER BENDE T1000 almayı düşünüyorum önerirmis
iniz???

secosm

Üye
KULLANICI PROFİLLERİ>GENEL>ÖZELLEŞTİR>AKILLI ARAMA UYARISI bu seçeneği açık hale getirdiğim zaman biri ararken telefon garip birşeyler söylüyor, sonra melodi çalıyor. teknik destek numarasını aradım fakat onların kendine hayrı yok kanaatine vardım. yardımcı olabilirmisiniz.

samsung omnia

Üye
Mehabalar triden t1000 aldım ve wireles den nasıl bağlanbilirim ayarlarını nasıl yapabilirim diye ararken baktım ki baya bir kişi aynı sıkıntıyı çekiyor.Wirelesden bağlanbiliyorum ancak wirelesi kapatıp tekrar bağlan dediğimde hep şifreyi tekrar dan girmem gerekiyordu.Neyseki çözdüm ve sizlerle paylaşmak istedim.
Yapılması gereken :
Wlan na gireceksiniz.İnternet hizmeti kısmına gireceksiniz.Ayarlara girip profil kısmından wlan ı seçeceksiniz.Üzerine tıkladığınızda kullanıcı adı kısmına herhangi belirleyeceğiniz bir isim yazıp parola kısmına kullanmakta olduğunuz wireles şifrsini yazacak ve tamam diyip kaydedeceksinz.Bu kadar.Bundan sonra wirelesi her seferinde açmaya bile gerek kalmayacak bulunduğunuz ortamda wirelesiniz çekiyorsa internete bağlandığınız anda wireles otomatik açıp bağlanıyor ve şifre sormuyor.

--------------- Ekleme ---------------

facebook msn de bu dediğim olaya dahil.

Şimdi tek bir sıkıntım kaldı oda telefon rehberine resim ekle dediğimde resmin yolunu gösterdiğim anda telefon reset atıyor ekran kararıp açılıyor ve sim kart takın diyor ve sonrasında düzeliyor.Ancak resim eklenmemiş oluyor.
Triden te mail attım gönderin halledelim dediler bakalım göndereceğim.Sanırım firmware ile ilgili sorun var.Aynı problemi yaşayan varmı acaba ?

Mehabalar triden t1000 aldım ve wireles den nasıl bağlanbilirim ayarlarını nasıl yapabilirim diye ararken baktım ki baya bir kişi aynı sıkıntıyı çekiyor.Wirelesden bağlanbiliyorum ancak wirelesi kapatıp tekrar bağlan dediğimde hep şifreyi tekrar dan girmem gerekiyordu.Neyseki çözdüm ve sizlerle paylaşmak istedim.
Yapılması gereken :
Wlan na gireceksiniz.İnternet hizmeti kısmına gireceksiniz.Ayarlara girip profil kısmından wlan ı seçeceksiniz.Üzerine tıkladığınızda kullanıcı adı kısmına herhangi belirleyeceğiniz bir isim yazıp parola kısmına kullanmakta olduğunuz wireles şifrsini yazacak ve tamam diyip kaydedeceksinz.Bu kadar.Bundan sonra wirelesi her seferinde açmaya bile gerek kalmayacak bulunduğunuz ortamda wirelesiniz çekiyorsa internete bağlandığınız anda wireles otomatik açıp bağlanıyor ve şifre sormuyor.

kullanıcı profili ne gir orada akıllı arama uyarısı diye bir seçenek var onu kapalı durumuna getirirsen düzeliyor.

bende de aynı sııntı oldu telefonu çözeyim derken açmışım o ayarını ve sonra baktım ki telefon çalmadan önce biri konuşuyor.Ama yaptığım ayarlardan takip ederek buldum.

kullanıcı profili ne gir orada akıllı arama uyarısı diye bir seçenek var onu kapalı durumuna getirirsen düzeliyor.

system35

Üye
bende yeni t1000 aldım gerçekten olumsuz çok yönünü söylemiş arkadaşlar ama telefon gerçektende harika 1 ayı aşkın süredir kullanıyorum java oyun program destekliyor java programları lc dokunmatik ekran k850li modelininkiler oluyor benimkine almadan önce burdan araştırdım ama kulak asmadım bi şanstır aldım 290 tlye 12 taksitle izmirden telefoncudan aldım dokunmatiği çok sürer kasa çok sağlam iphoneden farkı yok bana göre ikiside aynı işi görüyor ayrıca videolarıda çok güzel oynatıyor 2 film attım ekranda büyük tv gibi kulaklık çıkışıda bilgisayarınkiyle aynı noırmal pc kulaklığı veya 5+1 bağlanabiliyor daha ne böyle telefon böyle fiyata kral bana göre saygılar.almak isteyenler düşünmeden alsın bence ama aldığınız yer sağlam olursa telde okadar sağlam olur .:bigstar:

----------Eklendi @ 19:34:37 ---------- Yazıldı @ 19:30:28 ----------

Yapılması gereken :

facebook msn de bu dediğim olaya dahil.

Şimdi tek bir sıkıntım kaldı oda telefon rehberine resim ekle dediğimde resmin yolunu gösterdiğim anda telefon reset atıyor ekran kararıp açılıyor ve sim kart takın diyor ve sonrasında düzeliyor.Ancak resim eklenmemiş oluyor.
Triden te mail attım gönderin halledelim dediler bakalım göndereceğim.Sanırım firmware ile ilgili sorun var.Aynı problemi yaşayan varmı acaba ?

Yapılması gereken :

bende de aynı sııntı oldu telefonu çözeyim derken açmışım o ayarını ve sonra baktım ki telefon çalmadan önce biri konuşuyor.Ama yaptığım ayarlardan takip ederek buldum.

wlan dan erişim noktası ayarlarına girin seçenekten yeni erişim noktası na giriptüm ayarları yaptıktan sonra şifreyide girip kaydedin ve etkinleştirin kaç adet varsa aynı şekil o an itibariyle hangisinin sinyalı güçtüyse otomatik ona bağlanıyor ben bu şekil kullanıyorum.

srhtbl

Üye
trident t 1000 için yüklenecek oyun öncelikle jar uzantılı olacak indirdiniz jar uzantılı oyunu hafıza kartının içindeki (received) klasörüne atın ardından telefonun dosya yöneticisinden received dosyasını açın ve indirdiniz oyunu tıklayın çalıştır,ardından kaydetmek için hafıza kartını seçin ve oyuna başlayın ama altını çizerek diyorum indireceniz oyun boyutu 380*420 olmalı şimdi yanımda yok ama kendi pcsimde oyun linkleri kayıtlı gün içinde onuda koyar payşlaşırım ([email protected])

AsLy.

Üye
Arkadaşlar benim ben trident t1000 aldım almaz olaydım internette girmek istiyorum ama girmiyor beyaz bi sayfa oluyor bi süre sonra iletişim hatası diyor.Bana yardım edin lütfen

Servisler
İnternet Hizmeti
Ayarlar
Profiller
_Profiliniz_ AVEA GPRS WAP _ olabilir büyük ihtimal yada kendi oluşturdugunuz isim.

tıklayın

Hesabı Düzenle Deyip

Hesap adı aynı kalabilir.
Ana sayfaya – yazın
asagı geçin veri hesabı aynen kalsın dokunmayın
Baglantı tipini Wap ise Http ye cevirin

Proxy Kullan

Seçenegini Evet Olarak Seçin.

Proxy adresine 212.252.234.168
Porxy Portuna ise : 8080

yazın

Kaydedin buradan bi önceki sayfaya gelip kullanıcı adı ve şifreyi ( öncesinde Büyük ihtimal wap wap tı. ) silip kaydedip Cıkın .

Artık Facebooka ücretsiz girmenin keyfini cıkartın.
bendede aynı sorun vardı bu sekılde yaptım düzeldı

• Beğen
Tepkiler: meme4

gorkem414

Üye
video nasıl izlenebilir netten ?

gorkem414

Üye
yok mu bir bilen

paylas55

Üye
pdf desteklemiyormu bu t1000 in ya çıldırıcam artık ...................

uNdeRqr0unD

uNdeRqr0unD

Üye
Trident t1000'e vereceğiniz parayı gidin samsung wave 525'e verin :oke:

kaan234

Üye
yeni aldım t1000 i 275 e

abdullahyeşi

Üye
slm arkadaşım ''Wlan na gireceksiniz.İnternet hizmeti kısmına gireceksiniz.Ayarlara girip profil kısmından wlan ı seçeceksiniz'' demişsiniz fakat benim telefonumda profiller dedikten sonra sadece sim1 ve sim 2 çıkıyor wlan çıkmıyor bu konuda yardımcı olabilirmisin şimdiden teşekkürler.

letterkan35

letterkan35

Üye
Ben milleti anlamıyorum 2nci el n95 al o paraya her şeyi yapan bi telefon ben öyke yaptım youtube oyun gps tv daha ne isterseniz sorunsuz calışıyo millet

meme4

meme4

Üye
Ben milleti anlamıyorum 2nci el n95 al o paraya her şeyi yapan bi telefon ben öyke yaptım youtube oyun gps tv daha ne isterseniz sorunsuz calışıyo millet

:d::d::d::d:ikinci el ürünlerde fatura senin üzerine kesilmemiş oluyor bu yüzden başın belaya girer hadi bunu geçtim telefon bozuk çıkıyor garantiside yok java destegi olan telefonlar zaten java programlarını rahatça açar senin telefonuna özel bir olay degil youtube girmek tv felan izlemek :aha:

system_start()

system_start()

Üye
almayın beyler böyle uyduruk şeyleri, çok iphone istiyorsanız alın bitane ipod touch 3g sonra da yanında ister 3310 kullan ister n95 kullan sadece tel özelliğini kullanacan ztn. gerçekten bir telefon ve sms özelliği için hiç te bu kadar sıkıntıya gerek yok.

meme4

meme4

Üye
Servisler
İnternet Hizmeti
Ayarlar
Profiller
_Profiliniz_ AVEA GPRS WAP _ olabilir büyük ihtimal yada kendi oluşturdugunuz isim.

tıklayın

Hesabı Düzenle Deyip

Hesap adı aynı kalabilir.
Ana sayfaya – yazın
asagı geçin veri hesabı aynen kalsın dokunmayın
Baglantı tipini Wap ise Http ye cevirin

Proxy Kullan

Seçenegini Evet Olarak Seçin.

Proxy adresine 212.252.234.168
Porxy Portuna ise : 8080

yazın

Kaydedin buradan bi önceki sayfaya gelip kullanıcı adı ve şifreyi ( öncesinde Büyük ihtimal wap wap tı. ) silip kaydedip Cıkın .

Artık Facebooka ücretsiz girmenin keyfini cıkartın.
bendede aynı sorun vardı bu sekılde yaptım düzeldı

saol teşekkür ederim işime yaradı:oke:

Üst Alt