dostum ben dediğin oyunlarıda denedim hatta denemediğim oyun ve çeşidi kalmadı diyebilirim her türlü uzantıyı denedim ama telefondamı sorun var nedir anlamadım o kadar soğudum telefondan anlatamam, aldığımın ikinci günü şarj soketi bozulmasıda cabası.
sorunlarınızı anladım fakat bazı telefonlar sadece sağlam çıkabiliyor yani teknoloji dilinde (ingilizcede) "survivor" gibi bişey oluyor heralde
ama dostum ben sana öneriyim aldığın yere gidip bir sor oyunlarla ilgili eğer aldığın yer bimeks gibi biyerse yardım edemezler o zaman bir iletişimciye götür yani telefoncuya onlar sana yardımcı olabilirler.
Mesela ben oyun atıyorum açıyorum oyun; tony hawk
sonra attığım yerden oyunu açıyorum kuruyor telefona ve oluyor.
Dostum ben sana izinli oyun linkleri vericem şimdi ;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu sitedeki oyun partını indir içinden birkaç oyun çıkacaktır onları hafıza kartına "oyunlar" diye bir klasör oluşturarak at

Bir sorum daha olacak sen nerede oturuyorsun?
izmir civarındaysan sana yardımcı olabilirim
--------------- Ekleme ---------------
mesajım sana boz740
t1000 dostum ilk önce wt-6 dan değişik özelliği multi-toch var mesela fotoğraf çekiyorsun ona yaklaştırma telfonda 20 den fazla dil seçeneği var.
t1000 aldığında içinden koruma kabı çıkıyor bilmem wt-3 tede aynısı varmı
t1000 de notalarla şarkı yaratabiliyorsun gitardan fln piyonodan
wi-fi bağlanma var t1000 de
ama bu özellikleri fazla kullanmak istiyorsan telefonu cebinden ayırma ve benim gibi telefon cepte allaha emanet diyipte basketbol falan oynama

yani telefona sahip çık derim sana
ama sadece fiyat oynuyor arada özelliklere bağlı olarak benim arkadaşımda wt-3 var onla karşılaştırdım t1000 i özellikler olarak t1000 daha iyi
t1000 de ses höpörlörden çok çıkıyor güzel ses sistemi var t1000 in
ekolayzır falan var bass sistemi var telefonda görüntü düzenleme var kitap okuma programı var
benden bukadar gerisi sana kalmış seçim senin