Trident T1000 Aldım Sormak istediğinizi Sorabilirsiniz !

Sponsorlu Bağlantılar

by_blade

Üye
    Konu Sahibi
Trident T1000 Aldım Sormak istediğinizi Sorabilirsiniz !
Trident T1000 Aldım; bu telefonu almak isteyenlerin merak ettikleri, Sormak istedikleri konular olabilir Bu başlık altında Sorabilirsiniz ! İnternete girdiğim zaman sorularınızı cevaplayacağım.

• Beğen
Tepkiler: balyoz61

yeniaslan

Üye
merhaba. bende cumartesi aldım telefonu ama ön ve arka etiketleri çabuk kalkıyor bu sizdede varmı. birde ses olayı var kulaklık sesi çok düşük. ve wlan bağlantıda ise ssıd hatası veriyor sürekli bir türlü evdeki ağa bağlanamadım. anlık bağlantı yapıyorum ama her seferinde 26 şifreyi girmekte sıkıcı oluyor. bu yukarda verdiğim olumsuzluklar sizdede varmı ? teşekkürler.

uoa94

Üye
arkadaşlar trident almayı düşünenler bu ibretlik olayları göz önüne alsın uyduruk beyin tümörüne dahi yol açan çin mallarından uzak dursun...

tahayasinn

Üye
kaç paraya aldınız sorabilir miyim:hmmm

emirhan283455

Üye
bende aldım 360 TL'ye memnunum genel olarak ama bana oyun yukleyebilecegim bir yer soler misniz ve internetten veri indiremiyorum sizde de var mı bu ? ACİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

by_blade

Üye
    Konu Sahibi
merhaba. bende cumartesi aldım telefonu ama ön ve arka etiketleri çabuk kalkıyor bu sizdede varmı. birde ses olayı var kulaklık sesi çok düşük. ve wlan bağlantıda ise ssıd hatası veriyor sürekli bir türlü evdeki ağa bağlanamadım. anlık bağlantı yapıyorum ama her seferinde 26 şifreyi girmekte sıkıcı oluyor. bu yukarda verdiğim olumsuzluklar sizdede varmı ? teşekkürler.

Evet ön ve arka etiketler kenardan soyuluyor çirkin duruyor, ben ön taraftakini soyup çıkardım, hepsiburada dan parmak izi bırakmayan etiketten sipariş verdim.. Gelince onu yapıştıracam..

Kulaklık sesi normalde , konuşurken gelen ses çok yüksek değl gerçekten..
İnternete bağlanabiliyorum wiless ve wapdan denedim facebooka felan giriyorum sorun yok..

--------------- Ekleme ---------------

bende aldım 360 TL'ye memnunum genel olarak ama bana oyun yukleyebilecegim bir yer soler misniz ve internetten veri indiremiyorum sizde de var mı bu ? ACİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Bende bimeksden 339a aldım, jar uzantılı program ve oyunlar yükleyebiliyorum.

SESUMESU

Üye
arkadaşlar bende t1000 aldım program ve oyunları nasıl yüklüyorsunuz ben usb ile bağladımda çıkan tüm klasörler için denedim hiç bir şey olmuyor.

bende trident t1000 modelini aldım fakat bu tarz telefonlara program ve oyun nasıl yükleniyor herhangi bir programı var mı? yoksa usb den yükleyebileceğimiz bir klasörü mevcut mu?

by_blade

Üye
    Konu Sahibi
USB yi takıp bilgisayardan telefon içine girip herhangi bir klasöre jar uzantılı oyun yada programları atacaksınız daha sonrada telefondan dosya yöneticisine girip ordaki attığın klasörü bulup attığın programı çalıştıracaksın..

turanyildiz58

Üye
şarjı kaçgün gidiyor ben aldım 1 günden fazla gitmiyor acaba bendeki makinamı hatalı

leon82

Üye
arkadaşlar bende dün satın aldım t 1000 ben biraz pahalıya aldım evkurun azizliğine uğradım.benim sorunum mesajlarla ilgili.sürekli alfabe şekli değişiyor ve 1-2 haricinde diğer rakamları harflerle birlikde açılmıyor.lütfen yardım...

ayhanakman03

Üye
slm bende geçen hafta trident t1000 aldım netten 280 tl ye ama almaz olaydım kamerası arızalı ses kendi kendine konuşurken kapanıyor ses sorunu var yazıklar olsun ama tüketicei haklarına şikayet edicem faturasını daha yollamadılar 10 gündür bide :vur

berkex1124

Üye
oyunları kurmak kolay sesumesu sana yardım edeyim hemen programı indirdin herhangi bieyre kaydet telefona gönder ve pc ile bağlantını kopar şimdi telefonun ekranda java var onu aç orada tlfna attığın program ve oyunları göreceksin ordan kur ve eğer orada kurulumu yoksa şöyle bişe yap hafıza kartına bi dosya aç tlfondan ve bütün program oyun ne kuracaksan oraya at ve ordan kur otomatik olarak javaya aktaracak tmm

oyunları kurmak kolay sesumesu sana yardım edeyim hemen programı indirdin herhangi bieyre kaydet telefona gönder ve pc ile bağlantını kopar şimdi telefonun ekranda java var onu aç orada tlfna attığın program ve oyunları göreceksin ordan kur ve eğer orada kurulumu yoksa şöyle bişe yap hafıza kartına bi dosya aç tlfondan ve bütün program oyun ne kuracaksan oraya at ve ordan kur otomatik olarak javaya aktaracak tmm

arkadaşlar bende dün satın aldım t 1000 ben biraz pahalıya aldım evkurun azizliğine uğradım.benim sorunum mesajlarla ilgili.sürekli alfabe şekli değişiyor ve 1-2 haricinde diğer rakamları harflerle birlikde açılmıyor.lütfen yardım...

msj içinse yapacak bişey yok msj yazarken karakter değiştirmeye basıyosun o sembolleri açtığın zaman sol alt köşedeki garip şeye tıklama yazı karakteri değiştiriyo ve sayılar için yapacak bişe yok karakter değişmeden sayıları seçeceksin

securityizmir

Üye
çin mi aldınız yani paranızı çöpe attınızzz

lanet16

Üye
trident çin malı değil türkmalı hatta önceden parçalarını çinden geliyodu
1 Ocak 2011 tarihinden itaberen bütün parçlarını ve yazlımını kendi üretip ihracat yapmaya başladı yani trident alanlar paralarını çöpe atmadı tam tersi türkiyedeki tek 100 de 100 türkmalı üretim yapan telefon markasına ve türkiyenin gsm sektöründe gelişmesine katkı sağladı..

nurtn

nurtn

Üye
Arkadaşlar benim ben trident t1000 aldım almaz olaydım internette girmek istiyorum ama girmiyor beyaz bi sayfa oluyor bi süre sonra iletişim hatası diyor.Bana yardım edin lütfen

by_blade

Üye
    Konu Sahibi
İnternet için gerekli anlatımları arkadaşlar forumlarda yapmışlar,, çerezleri silin kapatın öyle deneyin, wifiden sorunsuz giriyorum nete, wifisizde facebooka felan girebilyorum bu konuda pek sorun yaşamadım ama iphone 4 gibi değil, iphone4 bibaşka yaa off

SESUMESU

Üye
oyunları yüklerken %50 yükleme anında "gereken izinlere sahip değil" hata mesajı geliyor ayrıca bu midlet güvenli değil açıklaması çıkıyor. şu ana kadar hiç bir şey yükleyemedim.

>xGhostx<

>xGhostx<

Üye
oyunları yüklerken %50 yükleme anında "gereken izinlere sahip değil" hata mesajı geliyor ayrıca bu midlet güvenli değil açıklaması çıkıyor. şu ana kadar hiç bir şey yükleyemedim.

Dostum bendede t1000 var senin sorunun oyunları trident sensörüne göre atmıyorsun yani dokunmatik uymuyor yada oyunlar lisanslı değildir o yüzden "izinlere sahip değil diyor" diyor.
dokunmatik lg, samsung vb yazarsan internetten indir.Onlar izinlidir.
Ben mesela biirra programını attım t1000 e iphonda oynanıyorya aynısı bir farkı yok yani triden t1000 en güzel telefonlardan biri bence:oke:

SESUMESU

Üye
Dostum bendede t1000 var senin sorunun oyunları trident sensörüne göre atmıyorsun yani dokunmatik uymuyor yada oyunlar lisanslı değildir o yüzden "izinlere sahip değil diyor" diyor.
dokunmatik lg, samsung vb yazarsan internetten indir.Onlar izinlidir.
Ben mesela biirra programını attım t1000 e iphonda oynanıyorya aynısı bir farkı yok yani triden t1000 en güzel telefonlardan biri bence:oke:

dostum ben dediğin oyunlarıda denedim hatta denemediğim oyun ve çeşidi kalmadı diyebilirim her türlü uzantıyı denedim ama telefondamı sorun var nedir anlamadım o kadar soğudum telefondan anlatamam, aldığımın ikinci günü şarj soketi bozulmasıda cabası.

>xGhostx<

>xGhostx<

Üye
dostum ben dediğin oyunlarıda denedim hatta denemediğim oyun ve çeşidi kalmadı diyebilirim her türlü uzantıyı denedim ama telefondamı sorun var nedir anlamadım o kadar soğudum telefondan anlatamam, aldığımın ikinci günü şarj soketi bozulmasıda cabası.

sorunlarınızı anladım fakat bazı telefonlar sadece sağlam çıkabiliyor yani teknoloji dilinde (ingilizcede) "survivor" gibi bişey oluyor heralde :ehe
ama dostum ben sana öneriyim aldığın yere gidip bir sor oyunlarla ilgili eğer aldığın yer bimeks gibi biyerse yardım edemezler o zaman bir iletişimciye götür yani telefoncuya onlar sana yardımcı olabilirler.
Mesela ben oyun atıyorum açıyorum oyun; tony hawk
sonra attığım yerden oyunu açıyorum kuruyor telefona ve oluyor.
Dostum ben sana izinli oyun linkleri vericem şimdi ;

bu sitedeki oyun partını indir içinden birkaç oyun çıkacaktır onları hafıza kartına "oyunlar" diye bir klasör oluşturarak at :oke:
Bir sorum daha olacak sen nerede oturuyorsun?
izmir civarındaysan sana yardımcı olabilirim

mesajım sana boz740

t1000 dostum ilk önce wt-6 dan değişik özelliği multi-toch var mesela fotoğraf çekiyorsun ona yaklaştırma telfonda 20 den fazla dil seçeneği var.
t1000 aldığında içinden koruma kabı çıkıyor bilmem wt-3 tede aynısı varmı
t1000 de notalarla şarkı yaratabiliyorsun gitardan fln piyonodan
wi-fi bağlanma var t1000 de
ama bu özellikleri fazla kullanmak istiyorsan telefonu cebinden ayırma ve benim gibi telefon cepte allaha emanet diyipte basketbol falan oynama :d:
yani telefona sahip çık derim sana
ama sadece fiyat oynuyor arada özelliklere bağlı olarak benim arkadaşımda wt-3 var onla karşılaştırdım t1000 i özellikler olarak t1000 daha iyi
t1000 de ses höpörlörden çok çıkıyor güzel ses sistemi var t1000 in
ekolayzır falan var bass sistemi var telefonda görüntü düzenleme var kitap okuma programı var
benden bukadar gerisi sana kalmış seçim senin :oke:

Üst Alt