Trident servis

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

By_vezir

Üye
    Konu Sahibi
Trident servis
Merhaba arkadaşlar. Trident w-t3 telefonumu 2,5 aydır kullanıyorum ve ilk kez servise yollayacağım. Birkaç sorum olacaktı size. Servisten istediklerim şunlar;

-Dokunmatik hassasiyeti çok kötü. sadece tırnak ile çalışıyor ve bu nedenle ekran çiziliyor. Hassasiyetin artışını istiyorum.
-Güneşe çıktığımda ekranda hiçbirşey gözükmüyor doğru düzgün. Zar zor birini arıyorum.
-Telefonu ilk aldığımdan beri kulaklığı çalışmıyor. Yeni Kulaklık istiyorum.
-Varsa ekran için jelatin ve şeffaf kılıf istiyorum.

diye yollayacağım.

Sizce bu sorunları halledebilirlermi, nekadar sürede yaparlar ve adana'daki bulut elektronik diye biryer varmış istanbul dışı şehirlerde yapıyorlarmı yoksa kargoyla yollamamızmı lazım İstanbul'a. Bilgilendirirseniz sevinirim.

recepsa

Üye
trident S193 Yığın Depolama açılmıyor

turancan45

Üye
Arkadaşım ben Manisa'da ikamet ediyorum, Trident WT-3 telefonu iki defa İzmir'deki servise gönderdim. Her ikisinde de 15 gün içinde telefon tamir edilip gönderildi. Trident'in sitesinde teknik servislerin adresleri mevcut, size en yakın servise Aras Kargo ile ödeme servise ait olacak şekilde gönderiyorsunuz. Aras Kargo ile anlaşması var, ben her ikisinde de karşı taraf ödemeli gönderdim, bi sorun çıkmadı.

Kavastr97

Kavastr97

Üye
Merhaba arkadaşlar. Trident w-t3 telefonumu 2,5 aydır kullanıyorum ve ilk kez servise yollayacağım. Birkaç sorum olacaktı size. Servisten istediklerim şunlar;

-Dokunmatik hassasiyeti çok kötü. sadece tırnak ile çalışıyor ve bu nedenle ekran çiziliyor. Hassasiyetin artışını istiyorum.
-Güneşe çıktığımda ekranda hiçbirşey gözükmüyor doğru düzgün. Zar zor birini arıyorum.
-Telefonu ilk aldığımdan beri kulaklığı çalışmıyor. Yeni Kulaklık istiyorum.
-Varsa ekran için jelatin ve şeffaf kılıf istiyorum.

diye yollayacağım.

Sizce bu sorunları halledebilirlermi, nekadar sürede yaparlar ve adana'daki bulut elektronik diye biryer varmış istanbul dışı şehirlerde yapıyorlarmı yoksa kargoyla yollamamızmı lazım İstanbul'a. Bilgilendirirseniz sevinirim.

Telefonun aynısı arkadaşımda var 3 yıldan beri kullanıyor :yuruArkadaşımında ekranı kırıldı yolladı servise hala deli gibi kullanıyor telefonu yalnız tırnakla sakın kullanma kalem veriyorlar onunla kullan vermiyorlarsa kendin al diyim sana yok sa telefon çok çobuk bozulur hine servisten yok jelatinmiş kılıf mış dilenme git kendin al kullan...:naughty:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt