By_vezir
Üye
Trident servis
Merhaba arkadaşlar. Trident w-t3 telefonumu 2,5 aydır kullanıyorum ve ilk kez servise yollayacağım. Birkaç sorum olacaktı size. Servisten istediklerim şunlar;
-Dokunmatik hassasiyeti çok kötü. sadece tırnak ile çalışıyor ve bu nedenle ekran çiziliyor. Hassasiyetin artışını istiyorum.
-Güneşe çıktığımda ekranda hiçbirşey gözükmüyor doğru düzgün. Zar zor birini arıyorum.
-Telefonu ilk aldığımdan beri kulaklığı çalışmıyor. Yeni Kulaklık istiyorum.
-Varsa ekran için jelatin ve şeffaf kılıf istiyorum.
diye yollayacağım.
Sizce bu sorunları halledebilirlermi, nekadar sürede yaparlar ve adana'daki bulut elektronik diye biryer varmış istanbul dışı şehirlerde yapıyorlarmı yoksa kargoyla yollamamızmı lazım İstanbul'a. Bilgilendirirseniz sevinirim.
-Dokunmatik hassasiyeti çok kötü. sadece tırnak ile çalışıyor ve bu nedenle ekran çiziliyor. Hassasiyetin artışını istiyorum.
-Güneşe çıktığımda ekranda hiçbirşey gözükmüyor doğru düzgün. Zar zor birini arıyorum.
-Telefonu ilk aldığımdan beri kulaklığı çalışmıyor. Yeni Kulaklık istiyorum.
-Varsa ekran için jelatin ve şeffaf kılıf istiyorum.
diye yollayacağım.
Sizce bu sorunları halledebilirlermi, nekadar sürede yaparlar ve adana'daki bulut elektronik diye biryer varmış istanbul dışı şehirlerde yapıyorlarmı yoksa kargoyla yollamamızmı lazım İstanbul'a. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Arkadaşımında ekranı kırıldı yolladı servise hala deli gibi kullanıyor telefonu yalnız tırnakla sakın kullanma kalem veriyorlar onunla kullan vermiyorlarsa kendin al diyim sana yok sa telefon çok çobuk bozulur hine servisten yok jelatinmiş kılıf mış dilenme git kendin al kullan...