TRident S193 Dokunmatik Ekran Sorunu... Yardım Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

aquapolo

Üye
    Konu Sahibi
TRident S193 Dokunmatik Ekran Sorunu... Yardım Lütfen
TRident S193 Dokunmatik Ekran Sorunu... Yardım Lütfen... Telefonda hiçbirşey yoktu.. konuştum.. kapattım.. bir dakika sonra ekrana dokunduğumda... çalışmadı.. dokunmatik ekrana dokunuyorum.. ama hiçbir işlem yapmıyor.. sadece yandaki ses butonlarına tıkladığım zaman aynı anda ekrana da tıklarsam seçim işareti oluyor ama işlem yapmıyor ... lüften yardım

--------------- Ekleme ---------------

Daha telefonu alalı 3 gün oldu hem de.. hiç bir sorun yoktu.....

--------------- Ekleme ---------------

telefonun garantisi var.. servisle görüştüm buraya gönderin diyorlar.. fakat kendim çözebilir miyim diye yardım bekliyorum... ama kimse ilgilenmiyor :(

EmqarE

Üye
Telefon ayarlarında Kalibrasyon diye bir seçenek olması lazım.ona gir telefonun işaretlediği yerlere kalem ile dokun.Telefonu ilk aldığım gün ekran dokunmatik değildi.Bunu yapınca dokunmatik ayarı açıldı.

aquapolo

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim cevap için ama.. kalibrasyon ayarı sürekli bozuluyor... ara sıra yapmaya çalışıyorum, kalibrasyonu yapıyordum da ama bi kaç dakika sonra yine eski haline dönüyordu.. sanırım sorun büyüktü.. ben de iade ettim.. sanırım bu telefonların çalışma sistemi böyle.. hemen bozuluyorlar.. almamak en iyisi.

mehmetvolkan_87

Üye
hocam bu arıza buhtemelenn yazılımsal arıza olup sizin çözmenizde bir okadar zor dur

GeKKoO

Üye
bende de s193 var gayet iyi ve memnunum kardeş teli değiştir sen

ibrhmclk

Üye
bende trident s193 almayı düşünüyorum tlf ii mi nasıl :)

OptionicLaw

Üye
ya bende bu aynı trident s193 telefonuna sahibim ve firmwarelerini arıyorum.

ibrhmclk

Üye
meraba abi trident s193e nasıl ve ne tür oyunlar yükleyebiliyoruz ?veyada oyun yükleniyor mu.?:)

Odysseus

Odysseus

Üye
Konu bir sorun konusudur ve konu dışında sorular sorulmaya başlanmıştır. Konuyla ilgisi olmayan sorularınızı lütfen yeni konuaçarak belirtiniz. Konu kapatılmıştır.

Üst Alt