Trident MB888T

Sponsorlu Bağlantılar

51EMRE51

Üye
ya kardeşben bişi soracam 888de benim sesle karşıdakinin sesi az gelio bir öneriniz varmı acaba teşekkürler

thunderbold12

Üye
Benim MB 888-T model olan telefonuma avi formatında film attığım halde çalıştıramadım.Çeşitli programlar ile convert ederek deniyorum ama yine tanınmayan biçim mesajı ekrana geliyor.Bu konuda benimle paylaşabileceğiniz bir çözüm yolu varsa sevinirim.Bu arada bu iletiyi size mail yolu ile gönderemedim,geri geliyor.Cevabı dilerseniz [email protected] adresime gönderebilirsiniz.Teşekkürler

prensMero

Üye
sorun ekranda *#88# yaptıgım zaman tv çıkıyor karşımda ve ortada boşluk va şöyle yazıyor chr1 TG 73 tf 963 diye yazılar çıkıyor bunun anlamı bilen varsa yardımcın olun bide sinyal gücünün yanındaki simge RM yazıyor ve cebe nasıl oyun atarız .şimdiden tşkrler

muhammet081989

Üye
merhaba.trident mb 888t kullanıyorum.sesle ilgili sorunum vardı.verdiğiniz kodla bunu düzeltmeye çalışırken yanlışlıkla "high speed sim "seçeneğini seçtim ve tel tamamen kapandı şimdi açılmıyor.açmak için ne yapabilirim bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler...

melih4423

melih4423

Üye
Ya ben şimdi sesiyle oynadım nasıl düzeltecem boğuk çıkıo sess

okanxveil

Üye
HİGHHHHHHHHHHHHHHH SPEDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD YAPDIM YARDIM EDİN LÜTFEN NE YAPMAM GErEKİYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off:

--------------- Ekleme ---------------

yardım edin high speed de basım tel açılmıyor ne olur ya:ağlarım:

afat00

Üye
kodlar nerede arkadaşlar yardım plss...

cihan1x

Üye
trident w-t9 kullanıyorum ama hoparlör ve mikrafon sesı cok dusuk nasıl acabılırım

zapatero 33

Üye
dostum maalesef bahse konu yere bastık ve telefon kapandı. Ne yapmamız gerekiyor ? yardımcı olursan sevinirim..

theyureklicocuk

Üye
kod calısmıyor istek reddedildi hatası veriyor

Koray Kajmeran

Üye
Bişey sorabiLirmiim. Benm TElefnm Kendiliginden kapanıoR .S napabiLiri. Birde SArja takınCa 1o Dk sonRa Kötğ şarj baqLantısı Dior: buna ne YapabiLriim ??.

--------------- Ekleme ---------------

Bişiy SorabiLirmmim. Trdent Mb888t Cihazımı Sarja TakınCa 1o Dkka SonRa kötü Şarj baqLantısı DİoR. Buna nasıL bi çözüm önerrsnz. ?.

TesekkürLer.:bigstar:

furkantel

Üye
trident wt3 tavsiyemm

xxrxx124

Üye
Herkese selam ilk önce*#864364# yazın sonra karşınıza bir ekran çıkıyor 3.ses yazan yere girin ve daha sonra 2.normal modu yazan yere girin daha sonra karşınıza bir ekran çıkıyor 5.ses yazan yere girip en altta 16level setting yazan yere girin max analog gain yazan yeri 200 yapın step yazan yeri 8 yapın geri tuşuna 2 kere basın karşınıza parametre güncelleştirilsinmi yazısı çıkar evet deyin...VE 3.hoparlör modu yazan yere girin daha sonra gelen ekranda 4.ses yazan yere girin sonra 16 level stting yazan yere girip max analog gain yazan yeri 200 yapın step yazan yeri 8 yapın ve 2kere geri tuşuna basın karşınıza parametre güncelleştirilsinmi yazısı çıkar evet deyin...NOT= DEĞİŞTİRDİĞİNİZ AYARLARI BİR YERE NOT ALIN BEĞENMEZSENİZ ESKİ AYARLARINI UYGULARSINIZ...

baydogdu93

Üye
Kendin yazıp kendin cevaplamışsın ya işte. Daha ne istersin. Ben de trident kullanıyorum. Ne istediğini anlamış değilim. Ancak biraz arama yaparsan yeterli-şimdilik- bilgiye ulaşırsın.
eyer biz bilsek bu sayfaya girremiyiz kardaş :>

Takipçi Satın Al

Üst Alt