Trident MB888T

Sponsorlu Bağlantılar

sdgergerge

Üye
    Konu Sahibi
Trident MB888T
Arkadaslar Lütfen
Bu telfonla ilgili gizli ayar şifresini söylermisin diğerlerini denedim faka olmuyo
Msn adresim : [email protected]
Şimdiden Çok Teşekkürler.. Arkadaslar....
:bigstar:

sdgergerge

Üye
    Konu Sahibi
Help Please!!!

Lütfen yardım edein yaaa

sdgergerge

Üye
    Konu Sahibi
Yardım edicek yokmu koskoca forumda :(

alusta

Üye
Kendin yazıp kendin cevaplamışsın ya işte. Daha ne istersin. Ben de trident kullanıyorum. Ne istediğini anlamış değilim. Ancak biraz arama yaparsan yeterli-şimdilik- bilgiye ulaşırsın.

kurtimi

Üye
Merhabalar Trident MB-888T cep telefonu birçok özelliği ile göz kamaştırıyor. 4 aydır kullanıyorum ve telefonumdan memnunum ancak tek sorunu var iletişim sağlarken ses problemi yaşanıyor.

Karşı taraf sesinizi duyamıyor. Kimi zaman bağırarak konuşmak zorunda kalıyorsunuz. Hem mikrofon hemde hoparlör sesi iyi değil. Bunu çözmek için özel ayarlar yapıla biliyor mu?

Trident MB-888T için gizli ayar kodları var mı? Bu konuda yardımcı olabilecek biri varsa sadece bana değil birçok Trident MB-888T kullanıcısına büyük bir katkı sağlamış olacak!

yasin356

yasin356

Üye
bende Trident kulanıyom bulan olursa paylaşın lütfen...

MadloveR2

Üye
ARKADAŞLAR TRİDENT MB888 T İÇİN VE DİĞERLERİ İÇİN AYAR KODU *#864364# OK? TAM 2,5 AYDIR ARIYODUM BULDUM EN SONUNDA telefon hakkında başka soruları olanlar [email protected] adresine yazsınlar elimden geldiğince yardımcı olurum.

yusuf_4240

yusuf_4240

Üye
kardeş bu koddan neler yapabiliriz önemli olan şeyleri yazarmısın ben baktımda pek anlayamadım şimdiden saol

MadloveR2

Üye
kardeş bu koddan neler yapabiliriz önemli olan şeyleri yazarmısın ben baktımda pek anlayamadım şimdiden saol
bu kodla çok şey yapabilirsin aslında ama bilmediğimiz konular olduğu için fala karıştırmıyoruz. Menü açılınca 3. Seçenek ses e girip ses ayarlarını yapabilirsin. High speed sim yazısı görürsen kesinlikle seçme tel kapanır.daha detaylı bilgi istersen [email protected] adresine sorununla ilgili mail at yardımcı olmaya çalışırım.

teyakkuz35

Üye
Arkadaşlar bende de MB 888t var.Bu cihaza cep ezan,cep Kur'an ve de cep sözlük yüklenebilme imkanı var mı?
Eğer böyle bir imkan varsa bu kardeşinizi çok sevindirmiş olursunuz..

MadloveR2

Üye
Arkadaşlar bende de MB 888t var.Bu cihaza cep ezan,cep Kur'an ve de cep sözlük yüklenebilme imkanı var mı?
Eğer böyle bir imkan varsa bu kardeşinizi çok sevindirmiş olursunuz..
şu anda program tema oyun vs.. yüklenemiyor kardeş fakat en kısa sürede bir çözüm bulunacak sanırım.

teyakkuz35

Üye
eyvallah teşekkürler..

prensMero

Üye
ARKADAŞLAR TRİDENT MB888 T İÇİN VE DİĞERLERİ İÇİN AYAR KODU *#864364# OK? TAM 2,5 AYDIR ARIYODUM BULDUM EN SONUNDA telefon hakkında başka soruları olanlar [email protected] adresine yazsınlar elimden geldiğince yardımcı olurum.
kardeş ben bunu denedim ama fazla ileri gittim blutot ayarları sıfırlannca bozuldu telefon ne yapacaz şimdi lütfen acil yardım telefonu açalım markası trıdent mb 888t

MadloveR2

Üye
kardeş ben bunu denedim ama fazla ileri gittim blutot ayarları sıfırlannca bozuldu telefon ne yapacaz şimdi lütfen acil yardım telefonu açalım markası trıdent mb 888t
arkadaşım telefonun tamamen kapandımı yoksa bazı ayarlarımı bozuldu sorunu tam olarak söylersen yardımcı olmaya çalışırım.

kadir1811

Üye
madloever adlı üyesine çoook teşekkür işime ilaç gibi yaradı çoook saol

MadloveR2

Üye
madloever adlı üyesine çoook teşekkür işime ilaç gibi yaradı çoook saol
önemli değil ben tam 3 ay aradım o kodu en sonunda buldum ve herkesle paylaşmak istedim.Ama unutmayın
high speed sim i kesinlikle seçmeyin.

tolgaybjk

Üye
kardeş yanlışık la power offa tıkladım nasıl yapılacak telefon kapandı açılmıyo
şimdiden saol

prensMero

Üye
Arkadaslar Lütfen
Bu telfonla ilgili gizli ayar koduni söylermisin diğerlerini denedim faka olmuyo
Msn adresim : [email protected]
Şimdiden Çok Teşekkürler.. Arkadaslar....
:bigstar:
board denen bişey var yani beyin ile iligi bunun ayarlarıyla reset çektinmi yada digerleri olsun eskisi gibi iyi degil bence ugraşma sakıncalı durum .....bence deneme benden sölemesi yoksa başına taşlara vurmak zorunda kalırsın benim duruma gelme çin malı telefonlar bozuk

???METE???

Üye

Bunu yazan arkadaş benim telefonumda TRİDENT MB-880T ama kullanılamaz diyo ne yapmalıyım acaba ?????
lütfen yardım edin

--------------- Ekleme ---------------

Takipçi Satın Al

Üst Alt