Trident Mb1100 MSN

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mb1100

mb1100

Üye
    Konu Sahibi
Trident Mb1100 MSN
merhaba arkadaşlar ben trident mb1100 kullanıyorum...ve arkadaşımda da trident markalı bi telefon var benimkinin alt modeli fakat onda dolaşırken MSN fark ettim ve MSN e giriliyor...program yüklü

benim de böyle bi şansım var mı...ücretli midir ? napmam lazım ? ben öyle araştırdım buldum programı ama hafıza kartımda hangi klasöre atıcam ?

yardımlarınıza çok ihtiyacım var...cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler :oke:

(Avea kullanıcısıyım)

mahiris

mahiris

Üye
telefonunda java işletim sistemi olmadığı için msn vb program yükleyemezsin arkadaşının telefonu senin telefonunun bir üst modeli olablr onun modelini de yazarsan sevinirim:oke:

mb1100

mb1100

Üye
    Konu Sahibi
telefonunda java işletim sistemi olmadığı için msn vb program yükleyemezsin arkadaşının telefonu senin telefonunun bir üst modeli olablr onun modelini de yazarsan sevinirim:oke:

Öncelikle cevapladıgınız için teşekkür ederim. Onun telefon modeli MB-E55 onun telefonunda dosya yöneticisine girildiğinde hemen orda MSN kayıtlı :( bende olmuyor
bir daha da çin malı telefonu almayı hiç düşünmüyorum zaten :( çok kötü ne oyun yüklenir ne tema yüklenir hiç birşey yok :(

mahiris

mahiris

Üye
yeni çıkan modellerde msn yüklü geliyor veya java olduğu için kendin yükleyebilrsn acele etmişiz biraz yakında s60lıları da yaparlar çinliler bence zor bişi olmaması lazm bu kadar bire bir yapyolar yazılımı da copylerler :islik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt