padisah_58
Üye
Arkadaşlar bende bu teleondan almak istiyorum ama daha fazla bilgiye ihtiyacım var , mesela tv kalitesi , ses ? Dokunmatik kullanımında sorun varmı ? Ps suite sorunu aşılabilirmi ? Vs vs vs , kullanan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum , şimdiden teşekkürler ...
tridentin resmi sitesi derkenÇin malı telefonların TV kalitesi gayet iyidir. Ortalama bulunduğunuz yere göre 20 civarında kanalı net bir şekilde izleyebiliyorsunuz. Üstelik MB 1300 de bunu daha büyük bir ekranda yapıyorsunuz. Trident sizi hiçbir konuda pişman etmez emin olun. Dokunmatik kullanımında ise bir kaç günde bir kalibrasyon yaptığınız takdirde hiçbir sorun çıkmaz. PC Suite trident'in resmi sitesinden veya Maxicep'ten indirilebilir. Bence GPS ve Wi-Fi ihtiyacını farklı cihazlarla temin edebilecek birisi hiç düşünmeden bu cihazı alabilir ancak java ihtiyacınız varsa Piranha Zuma tavsiyemdir.
merhaba benim mb-1300de buğünde bir problemle karşılaştım arama yapıyorum karşıdaki telefona alo dedikten sonra arama sona eriyor ve bağlantı hatası diyip kapanıyor neden ola bilir acaba yardımcı olursanız sevinirimarkadaşlar trident mb-1300 ile ilgili sorularınız olursa cevaplayabilirim. ürünü satın aldım ve baya inceledim. Evkurdan aldım. 2 yıl garantili. Ben almadan önce soracak kimseyi bulamamıştım. En azından ben yardımcı olayım merak edenlere ve de almayı düşünenlere.
Telefonla ilgili link:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Savaş merhaba. Trident üzerinden değil de sana Sony Ericsson cihazım üzerinden yaşadığım bir durumu anlatayım belki işine yarayabilir. Sony Ericsson W610i cihazımı aktif olarak kullandığım zamanlarda (ki kendisi şu an çekmecemde kullanmıyorum) bilgisayar başında iken devamlı bilgisayara bağlı tutardım ve My Phone Explorer programı üzerinden mesajlarımı gönderirdim vs. Bir süre sonra USB kabloyu taktığımda Pc görmemeye başladı. Önce My Phone Explorer'i silip tekrar kurdum çözülmedi, daha sonra PC Suite'i tekrar yükledim yine olmadı, Sürücüleri silip tekrar yükledim yine olmadı. Sonunda USB kabloyu değiştirdim ve sorun çözüldü. Muhtemelen kabloda bir arıza vardır ama bu en son ihtimal. Kablo almadan önce PC ile telefonu senkronize eden sürücü ve programları silip yeniden kur. Sorun çözülmezse kablo alman gerekebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?