Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Trident Cep Telefonlarının MMS-GPRS Ayarları.MAXICEP farklıyla ilk defa.
Sponsorlu Bağlantılar
xxrxx123
Üye
çok saolun 10 numarasınız bayadır uraşıodum yapamıodum sayenizde yaptım hakikaten saolun yaa teşekkür ederim 10 numara forummuş
serhat1976
Üye
ben işimi göremedim.bunları yaptığım halde hala açamıyorum gelen resmi
rasit47
Üye
byLer trident sahibi bnim dayım
mahir1234
Üye
teşekkür ederim
serkannm
Üye
wap olara işe yarıyor:/ gprs olmuyor!
mR pYRz
Üye
benmde var dı da ama mms ayarları olmuo vodafone hattımda hata veriyor GEÇERSİZ URL die çabuk cevap verirseniz sevinirim.. ACİL LAZIM... wap oluo mms olmuo
tembar
Üye
merhaba arkadaslr.. Allah razı olsun çok işime yaradı ayarları kullanıorum. ancak arada bi wapta tuşları yarat dior siteye girmior. birde aveadan mms atamıorum.. yardımcı olurmusunuz ?
mickroph
Üye
saol yaa, bnde dha iki gün önce aldm trident thl, wap ayarlarını nasıl yapcam die düşünüyodm.. yardımcı oldğn için saol...
ultra35
Üye
arkadaşım çok teşekkürler uzun süredir aradığım bırşeydi yalnız internete girince türkçe karekterleri daha doğrusu resim haricinde hiçbir yazı göremiyorum bilgin varsa sevinirim çook teşekkürler
şule5
Üye
BENIM TELEFONDA GEÇERSİZ Proxy Port DEDİ BU NEDEN ACABA? BİLEN VAR MI?
Ya Benim Ki Hala Olmadı Bi Numarayı Arıyor Tel Markam Trident mb-330
primera
Üye
trident t9 wireless ayarları nasıl yapılıyor arkadaşım bir de onu anlatsanız çok makbule geçer.
guvengul
Üye
benim ayarlarım yapılı ama girmiyor beyaz ekranda kalıyor ve kontur gidiyor ama bir şey açılmıyor ne yapabilirim telefonumun markası trident mb-6700
Sinerjised
Üye
Ben Trident W-T1 kullanıyorum,internete,facebook'a,opera'ya falan giremiyorum..Bu internet ayarlarını yapamıyorum Allah rızası için biri yardım etsin..Telefonumda Opera Mini falan kendiliğinden yükle ancak açılmıyor..Lütfen yardım..
sailan
Üye
Beyler ALLAH RIZASI İÇİN TWİNGS SAPHİRE GPRS AYARLARI VERİN LÜTFENNNNNN
Slm lar.Trident KN-A75D cep tlf num var.internette gördüğüm gprs ve mms ayarlarını uyguladım ama maalesef olmadı.Lütfen bana gprs ve mms ayarlarını iletirmisiniz ? .Ayrıca Tlf da konuşurken karşıya sesim az gidiyor.Buna bir çözüm bulunabilinir mi ? Şimdiden tşk ler. [email protected]