Duyuru Doğrulanmış Profil ikonu Almak

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Aslında amaç sabıka kaydı doğruluğu değil, daha gerçekçi birer üye olduğunuzu göstermek diyebiliriz. Yoksa SMS ve TC Kimlik doğrulama sistemleri ile de aynı ikonu koyabilirdik ancak şu aşamada topluluğa bir faydası olmayacağından, sadece bu şekilde bir geliştirme düşündük. Sonuçta şu bir gerçek buradaki mail adresinizle üyeliğinizi doğruladıktan sonra sadece aynı mail adresi ile kayıtlı bir facebook hesabından doğrulama alıyorsunuz, yani buraya kayıt olunan mail adresi sizin sosyal profilinizi doğrular nitelikte oluyor. Tabiki işin üçkağıdına kaçtıktan sonra tc doğrulama da getirsek o da geçilebilir :)

• Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş

sinankoca60

sinankoca60

Üye
facebook'taki ve burdaki mail adresinin aynı olması şartı biraz olumsuz olmuş. benim gibi eskiden üye olmuş olanları zorlayacaktır.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
facebook'taki ve burdaki mail adresinin aynı olması şartı biraz olumsuz olmuş. benim gibi eskiden üye olmuş olanları zorlayacaktır.
Forum profilinizdeki mail adresinizi her zaman -doğrulamak kaydıyla- değiştirebilmektesiniz 👌

• Beğen
Tepkiler: sinankoca60 ve Murat Alper
one_useR_0007

one_useR_0007

Üye
:tşk:

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Kullandıgım tek sosyal ağ Telegram
Telegram üzerinden API desteği ile alakalı olarak teknik olarak onay desteği veremeyiz ancak ilerleyen zamanlarda talep doğrultusunda twitter, google, linkedin ağ destekleri açmak düşünülebilir.

Who_knoxer

Who_knoxer

Üye
Şuan eşleştirme yapacakken hata alıyorum,herkeste yaşanan bir problem mi?

Royzz

Royzz

Üye
Bu facebook ile ilişkilendirme hatası hala devam ediyor mu? Çünkü facebook bağlamaya çalıştığımda hata veriyor.

• Beğen
Tepkiler: Nomero
Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
@gonyalı sende yap bakam güzel duruyormu

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu ve Silinen Üye 2625978
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Yok sağol 1 kuruş bile vermem
Beleş dahi olsa yine istemiyom
Face sizin
Telegram benim olsun
bi orda üyeliğim yok. face de grup vs var oradan yardırıyorum diyede onu kullanıyorum ama aktif değilim. instayı son kapanmadan sonra çok kullanmıyorum aslında

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2625978

Revengeful

Emekli Yönetici
Bir tikim bile yok

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2625978 ve Dobraokuyucu
Silinen Üye 2625978

Silinen Üye 2625978

Kapalı Hesap
Benim tikim var
Huylanıyorum
Kıl oluyorum
İşkilleniyorum
Yapmayın :pokey:

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61, tayren ve cyborg78
tayren

tayren

Üye
Kullanıcı adınızın yanında, bende olduğu gibi mavi tik yani "Doğrulanmış Profil" iconu alabilmek için yapmanız gereken, hesabınızı gerçek Facebook hesabınız ile eşleştirmek.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Hesabınızın Facebook ile eşleştirilmesinde;
- MaxiCep profil adresiniz dışında hiçbir veriyi saklamaz (ve bu veri adminler dışında görüntülenemez)
- Facebook profilinizden sadece mail adresiniz, isminiz ve profil adresinizi bir kereliğine eşleştirirken görmesi dışında, hiçbir izin vermezsiniz.
- MaxiCep üzerinde, hiçbir üye sizin Facebook Profilinizi göremez, hiçbiryerde listelenmez.
Bunu sadece arkaplanda doğrulama olarak düşünebilirsiniz.

Yani son derece güvenilirdir.
Sitemize kayıtlı olmayan üyeler, zaten Login ve Kayıt işlemlerini Facebook profilleriyle hali hazırda hızlıca yapabilmektedir.

İnternet mecrasında birçok mecra ve websitesinde, Facebook ile Login olmanın büyük bir kullanım kolaylığı olduğunu ve hiçbir dezavantajı olmadığını görebilirsiniz.

Amacı Nedir?
Amaç, Forum ortamındaki sahte üyeliklerle mücadele ve gerçek kişilerin daha çok ön plana çıkarılması olarak yorumlanabilir. Özellikle İkinci El bölümünde, Doğrulanmış Profile sahip üyeler, daha güven verici statüde olabilir.

Gelelim Hızlı Hızlı nasıl yapabileceğinize;

1. Öncelikle Profil Sayfanızda, Bağlı Hesaplar bölümünü ziyaret edin.

2. Gelen sayfada Facebook ile İlişkilendir butonuna tıklayın.

3. Açılacak ufak bir pencere sizi Facebook üzerinde giriş sayfasına yönlendirecek ve burada MaxiCep' e İzin Vermeniz istenecek, izin vererek devam edin.

4. İzin verildikten sonra, tekrar eşleşmeyi tamamlamak üzere, MaxiCep üzerindeki şifrenizi girmeniz istenecek.

5. Hesap eşleştirme işlemi başarıyla tamamlandı.

İlerleyen zamanlarda, bu eşleştirmeyi kaldırmak isterseniz, yine maxicep profilinizdeki "Bağlı Hesaplar" bölümüne giderek, facebook bağlantısını kaldır butonuna tıklamanız yeterlidir. Eşleşme kaldırıldığında, Doğrulanmış profil ikonu gidecektir.
Reis iyi güzel de benim facebook yok twitter var
Yoksa 2008 den beri maxicep ailesi olarak devam ediyoruz mavi tik olsada olur olmasada olur😊
Mesaj birleştirildi:

Benim tikim var
Huylanıyorum
Kıl oluyorum
İşkilleniyorum
Yapmayın :pokey:
😅 Huylandırmayın @gonyalı ' ýı:çay:

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu, PALA. ve Silinen Üye 2625978

Üst Alt