Trident Cep Telefonlarının MMS-GPRS Ayarları.MAXICEP farklıyla ilk defa.

Sponsorlu Bağlantılar

buzzz1263

Üye
mb800t de port soruyo ona ne yazalım usta?

mc zerem

mc zerem

Üye
tşk bende bakarım lazım olan varsa veririm

OLGUN09

Üye
Teşekkürler

polo291

polo291

Üye
tşk

hesapcı

Üye
arkadaşlar savolda bu ayarlar t 828 uymuyor yazılar farklı lütfen bir kontrol ederseniz sevinirim teşekürler

Murti45

Üye
sağolasın işimi gördü ama avea mms hata verio proxy hatası veriyo yardımcı olursanız sevinirim

muhsindoğan

muhsindoğan

Üye
Arkadaşlar digiphone t828 için wap ve mms ayarları nasıl bilen varmı Türkcell...
Şimdiden tşk...

vhkm

Üye
avetsd55 için oldu teşekkürler....

pro63xx

Üye
bo konuyu acan arkadaslara cok tesekkür ederim saolsunlar cok işme yaradı

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar zaten telefon java 1.0 ı kullanıyor eski yani internette rahat gezinemezsiniz ha benim gibi ayarları telefon da olsun da yeticek kadar olsun diyorsanız yapın ön bilgi olsun diye dedim

İLKAR

Üye
ARKADSAŞLAR BENDE TRİDENT T828 VAR İNTERNET E AÇTIRDIM AMA GİREMİYORUM BAĞLANTI KESİLDİ DİYE UYARI VERİYOR LÜTFEN YARDIM EDİN [email protected]

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar trident t828 var bende bu ayarları yapğtığım halde bağlantı kesildi diyor varsa bilgisi olan paylaşsın lütfen

gölge2006

gölge2006

Üye
pekı bu ayarları ben yapamadım neden ?
GPRS/WAP AYARLARI
Servisler
Wap
Ayarlar
Profil Düzenle
Boş Profil Seçilir
Profil Düzenle
Profil Adı : vodafonewap
Ana Sayfa : veya isteğe bağlı Java 1.0 destekleyen sayfalar
Veri Hesabı : vodafonewap
Bağlantı Tipi: WAP/ Ip Adresi: 212.065.136.226
Güvenlik: Kapalı
Kullanıcı Adı: vodafone
Şifre: vodafone

şu kısım yok goremedım

forza_kenan

forza_kenan

Üye
Trdent mb-880 vodefon hatlı yapan arkadaş warmı acaba ben yapamadımda...

aybars9554

Üye
Yav benimki novıa e71 ben nasıl yapcam ayarları

metanik

Üye
ilk seferinde garip yazılar çıktı telefondan internete girince sonra yer imlerinden aveanın sitesine tıkladığımda internete bağlandım çok teşekkür ederim

yamyamikkoo

yamyamikkoo

Üye
sağolun işimi gördü tşkler...

ErAsEr44

ErAsEr44

Üye
teşekkürler.

tanerkaran

Üye
herşey için teşkl arkadaşım sana bi sorum olucak ama cevabını ilk fırsatta verebılırsen cok memnun olurum benım trident MB-770 telefonum var cok memnundum kullana bılsem daha memnum olcam ama şarz cihazım bozuldu ve hiç bir yerde yok benzerı veya kendı şarz cihazını nereden bulucam aldıgım firmada evkur ve servisine bakın dıyo orada ılgısız gaziosmanpaşa cıvarındanım şimdiden teşk :(

kaan_koltuk

kaan_koltuk

Üye
paylasım ıcın tesekkurler fakat bende olmuyor denedım ama ne avea nede trkcell olmadı telefon modelım trıdent kn-a75d daha farklı olabılırmı acaba bunun ayarları ???

aliry52

aliry52

Üye
arkadaslar benım telefon mb-1300 telefon nu açınca yeterli mms belleği yok diyor ne yapabılıım yardım edermısınız

Üst Alt