herkese slm bende W t9 var çok memnunum en azından tamamen türk malı değerlerimize sahip çıkalım. Ayrıca bir problem olursa trident in internet adresinden mail atın onlar size en kısa zamanda geri dönüyolar nerdenmi biliyorum çünkü ben yaptım. saygılar.
Arkadaşım Trident W-T9 aldım türk malı diyorsun. Konunun olduğu forum bölümüne bak
Çin Malı Telefonlar diyor
2.si ne biliyormusun Trident Çin Malını Türk Malı diye satıyor
W-T9 aldım memnunum diyorsun evet eğer sadece telefon için kullanıyorsan eminim memnunsundur....Dokunmatik konusunu sormuş arkadaş Youtub@ da W-t3 olarak arama yapın ya da trident w-t3 orda bir ürün incelemesi var
orda dokunmatiğin nasıl olduğunu görürsünüz. Birde alibaba.com adresine girip alacağınız telefonun Çin'de ki fiyatına bakın burda Trident'in fiyatlarının KAZIK olduğunuda görürsünüz. Evet belki diğer markalarında üretim maliyetleri farklı değildir ama işletim sistemi, yazılım, tasarım vesaire pekçok konu var. Trident telefonlar ucuz sahte telefonlar bu gerçeği hala anlayıpta kavrayamayanlara hayret ediyorum. Kameraları var 1.3 MP ki bu yeterlidir normal fotoğraf kalitesinde resim çekmek için. Fakat kamera lensleri o kadar kalitesiz ki
Türkiye'de ki en pahalı telefonlar şu anda Trident telefonlar T1000'nin Çinde ki perakende fiyatı 50 Dolar. Çinden sipariş verirseniz bir adet de olsa gönderirler. T1000 telefonun türkiyede ki fiyatı 320-350 TL yani 5 katı
. İnanmayanlar araştırabilirler. Evet servis olayı diceksiniz. 5 tane çinden bu telefondan isteyin eminim sizi 2 yıldan garanti süresinden daha fazla idare eder ve teknik servisde beklediği tamir sürelerinide kullanım süresi kaybına uğraöazsınız. Ve yine yedek parçayıda kilo işi satıyo çinliler zaten 100 kere gönderseniz tridente koymaz tamiri
Ha teknik servise gittiğinizde sakın tartışmayın dayak yiyenlerim olduğuna bizzat şahit oldum. Aynı fiyata aynı özelliklere sahip başka markalar var onları öneririm. Kim SAR değeri ölçümü yapıyor Türkiye'de bu telefonlara kimse Çin'den aldıkları raporu veriyolar bitti. Birde bu telefonlara bişey yükleyemezsiniz yüklesenizde çalışmaz JAVA belleği diyeyim basitçe düşük olduğundan bişey çalıştıramazsınız.
İsteyen alsın uyarmadı da demesin.
--------------- Ekleme ---------------
herkese slm bende W t9 var çok memnunum en azından tamamen türk malı değerlerimize sahip çıkalım. Ayrıca bir problem olursa trident in internet adresinden mail atın onlar size en kısa zamanda geri dönüyolar nerdenmi biliyorum çünkü ben yaptım. saygılar.
Kadem Bey şaka yapmış W-t9 konusunda baksanıza bilgilerine
"
Konular: 1
Aldığı Teşekkür: 0
Telefon: samsung omnia 2
Gsm: Vodafone
"
Telefon Samsung Omnia kullanıyormuş
Yada W-T9'a Samsung Omnia kapağımı geçirdin