herkes kopyalıyıp bütün forumlarda paylaşsın trident cep telefonları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yusuf00300

Üye
    Konu Sahibi
herkes kopyalıyıp bütün forumlarda paylaşsın trident cep telefonları
Trident nasıl bir marka?


1.5-2 sene önce Trident Marka bir cep telefonu aldım ki almaz olaydım. Ürün Çin malı bir üründü ancak özellikler göz kamaştırıcıydı. Paramızı doğru bir cihaza yatırmak için tabi ki de her zaman yapılması gerektiği gibi ihtiyaçlarımı belirledim. Cihaz öncelikle çift hatlı olacaktı, sonra da 2 megapixel kameralı olacak ve gereksiz yere fotoğraf makinası taşımaktan beni kurtaracaktı. Tabi araştımanın sonucunda karşımıza Trident markası çıktı.
Uygun fiyatına aldanarak hemen bir tane kendime, bir tane de ortağıma edindim. Paketin ve makinenin üzerinde gayet janjanlı bir şekilde 2 megapiksel olduğu yazıyordu. İnandık, güvendik ve satın aldık. Cihazın fotoğrafını solda görebilirsiniz. Neden güvenmeyelim ki, bu ülkede kurumlar var, TSE gibi. Arkadaşlar bu malı ülkeye sokup pazarlayabilmeleri için bu çok kaliteli kurumdan ürününü geçirmeli, Sanayi Bakanlığından izin almalı, ürün ile ilgili bilgilerde herhangi bir kandırmaca olmamalıydı. Sonuç mu? Makine 0.3megapiksel çıktı. Firma Servisiyle 4-5 defa telefon ile görüştüm. Beni arayacaklarını, bunun bir yazılım hatası olduğunu söyledi ilgili müdür arkadaş. Bu kadar yıl geçti, ancak arayan soran yok. Vaktim olmadığı için daha fazla uğraşmadım. Ancak merak ediyorum, benim gibi sayısız müşterisi kandırmış bir firma hala daha varlığını nasıl sürdürüyor.


Olayın Devamı ;
Firmanın internet sitesine durumu anlatan ve teeddüflerimi!! ileten bir mesaj yazdım. Arayan falan olacağını sanmıyordum ki şaşırdım. Telefonum çaldı ve karşımda bir Trident Firma yetkilisi bayan. Cihazları yollamamı isteyen bu bayana, firma olarak kendilerine cihazı yollama konusunda bile güvenmediğimi belirttim. Ancak sonra ikna olarak cihaz ile ilgili sorunun çözülebileceği ümidiyle ortağımın ki ile birlikte paketledim ve yolladım. Servis kısmından genç bir sesi olan arkadaş beni aradı ve cihazın en fazla 1.3 mp olabileceğini tarafıma iletti. Kendisine benim de Alarko Carrier bayisi ve servisi olduğumu ilettim. Ben müşterime 24000BTU klima sattıktan sonra "Hay Allah, bu cihaz 12000BTU olarak çalışıyormuş, idare ediverin" diyebilir miyim acaba diye sordum. Konuyu müdürleriyle görüşeceğini bildirdi. Takriben bir hafta sonra cihazlar kargodan geldi. Baktım içine, cihazlarda herhangi bir sorun olmadığını bildiren bir servis notu gelmiş. Fotoğraf kısmına girdim ve cihaz 2mp modu eklenmiş. Galiba beni utandıracaklar dedim. Hemen 2 fotoğraf çektim. Sonra bilgisayarıma attım fotoğrafları. Tabi başladım gülmeye, fotoğraflar 0.3mp. Yani sahtekarlığın bu kadarını da görmemiştim. Müdür bas 2mp yazıyı içine bize masraf çıkarma dedi herhalde. Yazıklar olsun ya, bunlar bu memlekette ticaret falan yapıyor ya. Şimdi bu gelişmeyi anlatan yeni bir mesaj yazıyorum Trident'e. Arkasından başlıyacağım, gerekli şikayet merci makamlarını aramaya.

En komik konu ise firmanın kendi internet sitesinde kısmında yazanlar, aktarıyorum ;
"Trident alanındaki pek çok firmanın aksine, verdiği hızlı servis ve %100 memnuniyet garantili satış sonrası hizmetiyle müşterisini mutlu etmeyi bir görev bilmiştir. Yurt çapında 370'i aşkın servis ağıyla tüketicilerin hizmetinde ve satış sonrası serviste rakiplerinden açık ara öndedir.
Koşulsuz müşteri memnuniyeti misyonu ile gelişen günümüz teknolojisinin tüm yeniliklerini yakından takip eden Evşin Elektronik; Trident kalitesi ve marka güvencesi ile müşterilerini memnun etmeye devam edecektir."
Gene aynı sayfada bulunan videoyu izlediğinizde, firma Genel Müdürü açıklamalarda bulunuyor. Yedek parça çok önemli diyor, eğer müşterinin sorununu 7 gün içinde çözemezsek değiştiriyoruz diyor. Komik geliyor cümleler. Ya firmanın Genel Müdürünün konulardan haberi yok, ya da o başka bir Trident markasına hükmediyor. Bakın bizim ki arıza değil, yanlış etiketle cihaz satımı diye herhalde sorun kapsamına girmiyor. Dolandırıcılık sınıfına girer mi? Bilemiyorum, siz karar verin.


alıntıdır...
alıntı yapmak serbesttir herkes paylaşsın
lütfen TRİDENT marka kullanmayalım

--------------- Ekleme ---------------
yorumları bekliyorum...
 


woltcaptain

woltcaptain

Üye
bu tür şeyler çoğu markada var trident i suçlamamalı ama bu hakketen fiyasko 2 megapiksel yazıyosa öyle olmalı bu resmen dolandırıcılık:nono:
 

theyureklicocuk

Üye
kardes bende wt2 vardı anteni yerinden cıktı garantiye gonderdim 2hafta gecti aradım evsen elektonigi dokunmatigininde bozuk oldugunu solediler ki bozuk degildi iidi 1ay iş gunu gecti tel garantiden gelmedi sonra teli aldıgım yere gittim baska bi wt2verdiler fkt sarjı yok ewde takarsın dediler ewe geldim tel sarj almıyor bozuk sonra geri goturdum bu sefer de ellerinde wt2yoktu wt1verecekti ben kabul etmedim sonra wt3verdiler bundan hiç memnun degilima ama bunun kamerası wt2den biraz ii fakat flash yok wt2de flash vardı ve dokunmatk daha ii di anlayacagon bole bir marka işde
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt