TeAmo42
Üye
-
Konu Sahibi
-
Türkiye için resmi jelly bean 4.1.2 henüz yayınlanmadı büyük bir ihtimal cihazınız paraler ithalat vs vs gibi birşeydir.
Ben telefonu yeni aldım güncelleyip ondan sonra yüklemelere başlamak istiyorum gece sabaha kadar araştırdım ama bulamadımValla bilmiyorum su an kullaniyorum. Coklu pencere, kaydirilabilir klavye saga sola, ram kullanimda biraz iyilesmeler var simdilik ama menü gecisleri eskisi kadar seri degil gibi belki cok uygulama yüklü oldugu icindir
bu güncellemede best face , low light gibi kamera modları var mı güncellemiş arkadaşlar bakabilir mi?arkadaşlar banada geçen pazar günü güncelleme geldi yükledim ve gerçekten çok akıcı bir hale douştu telefon facebook takılırken muzik dinlemek ayrı güzel oldu bu müziğide youtube veya başka sitelerdende dinliye biliyorsunuz 2 pencere açma olayı harika olmuş daha ne yapılabilir bilmiyorum ama gercekten s3 varken bilgisayarıma dokkunmuyorum bir telefondan daha ne istenebilirkiayrıca sanırım bu 4.1.2 güncellemesi demoymuş arkadaşlar yani beta olarak yayınlandı sanırım bir versiyon üstüde çok kısa bir zamanda gelmesini umuyorum..
taskbar geldimi not2 deki gibi ekrana
bu güncellemede best face , low light gibi kamera modları var mı güncellemiş arkadaşlar bakabilir mi?
Geldi
- - - Eklendi - - -
Kamera cekim moduna az ışık eklenmis. Best face derken anlayamadim onu?
- - - Eklendi - - -
Arkadasin dedigi gibi youtube den video izlerken facebook da takilmak cok guzel birsey
- - - Eklendi - - -
Kamera modunda en iyi yüz filan gelmis birde.
Yakın zamanda bir ufak düzeltme güncellemesi almalı diye düşünüyorumben merak edip rusya romunu yukledim turkiye icin cikinca yuklerim diye. coklu ekran isi canimi skti biraz. tum uygulamalar yok kisitli bi de ayarlardaki uygulamalar bolumu orjinale gore biraz kasiyor.
Wipelari yapinca duzeldi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?