Toz Deyip Geçmeyin!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
Toz Deyip Geçmeyin!
iyi günler maxicep ailesi size basit ama etkili bir yöntem olan bir tavsiyede bulunmak istedim

işlemciyi falan bırakıp anakart sıcaklığından bahsetmek isterim %38 fan hızıyla 36 derecenin altına inmeyen anakart ve 48 lerde gezen ekran kartı(boştaki değerler) tozları temizlememle 32 ve 44-45 seviyesine indi %34 fan hızı ile eğer kuzey köprüsü ekran kartı fanının hemen altında ise fanı hızlandırarak sıcaklığı büyük oranda azaltabilirsiniz!
sıcaklık düşüşünü ise sadece tozları temizleyerek sağladım oda sıcaklığı ise aynı
eğer ekran kartı fanını atı ccc vs vs ayarlayamıyorsanız benim gibi speedfan programını tavsiye ederim,speedfanda dikkat etmeniz gereken isimleri yanlış gösterme ihtimaline karşın hangi sıcaklığın ekran karına ait olduğunu bilmeniz :oke:
[/URL][/IMG]

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe ve kedi006

Samet.25

bilgi için tesekkürler kasalı pc kullanırken bende sureklı temızlerdım kasada acık dururdu sımdı laptopdayım boyle bı sansım yok :D acarsam elimde kalır :D

• Beğen
Tepkiler: kedi006

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
bilgi için tesekkürler kasalı pc kullanırken bende sureklı temızlerdım kasada acık dururdu sımdı laptopdayım boyle bı sansım yok :D acarsam elimde kalır :D

benım laptop 6 aylık falan ama fanı bağırıyor ama 1gram toz yok boşver ver servise tozlanınca

• Beğen
Tepkiler: kedi006

Samet.25

2. El aldim bunu degmez servise filan vermeye 1.40 ghz 760 mb ram .ddd

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
benim kasanın kapağı hep açık:islik

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Bilgilendirdiğin için :tşk:

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
Türe

Türe

Üye
Dun gpu ' m 71 dereceyi gordu :oha:

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
benimki de yükte görüyor tabi oyuna bağlı cs de görmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt