Touchwi3 Rom [dev Güncelleme ]~[radyo-s3 Hava Durumu Ve Dahasi] ~

Sponsorlu Bağlantılar

-Emre

-Emre

Üye
yenisi geliyor ... kendi romum wonderLight :) eklememi istediğiniz bir şey var mı ?

esokmen

esokmen

Üye
yenisi geliyor ... kendi romum wonderLight :) eklememi istediğiniz bir şey var mı ?

Guzel kardesim oncelikle kolay gelsin dana basarilar diliyorum.

İstedigim iki yada uc sey var anlatiyorum.

Samsungun kendi rehberi ve mesajlasma uygulamasi acaba yuklenebilir mi atiyorum s3miniden alinarak yuklense calisirmi.

Rom yapan biri olarak yapabiliyorsan bunu istiyorum senden daha orjinale yakin olur.

-Emre

-Emre

Üye
Konuyu açtım onay bekliyor ama dediginiz için 2. Versiyonda ugrasabiirim fakat olmayabilir yine de

-Emre

-Emre

Üye
kardeş bu wonderin 3*4 t9 klavyesi varya kendi orjinalinde olan klavyeyi istiyorum bulabilirmisin...

- - - Eklendi - - -

ben dendim güncelleme almıyor nası oluyoo anlatırmısın peki.....

O dedgin cm güncellemeleri olmasın?

-Emre

-Emre

Üye
Rom güncellemesi geliştirici tarafından verilir eğer romda ota yoksa bu romda da ota yok yani telefondan direk guncelleyemezsin. O klavye forumda var galiba

murat_3230

murat_3230

Üye
Rom güncellemesi geliştirici tarafından verilir eğer romda ota yoksa bu romda da ota yok yani telefondan direk guncelleyemezsin. O klavye forumda var galiba
bana bi yardımcı olabilirsin klavye için ben bulamadım kardeş acilll....

-Emre

-Emre

Üye
bana bi yardımcı olabilirsin klavye için ben bulamadım kardeş acilll....

Hiç ihtiyacım olmadı o klavyeye SwiftKey varken hayatta kullanmam =) ama eren29un unbelievable rom konusunda mevcuttu

haser4774

Üye
Klavye olan programi indirdim önceden all in1 diye bi klasör 10dk dir ariyorum şimdi forumda bulamadim kardeş yav bende aramiştim bayadir yardimci olmak istedim ama bulamadim sinir oldum

pinokyotr

pinokyotr

Üye
google playda touchpal klavye var birde onu deneyin

buyrun linke tıklayın

fruko19

Üye
Yeni sürüm V6 geldi :)

• Beğen
Tepkiler: Dejavuex
Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Yeni sürüm v6 güncellenmiştir .
iyi indirmeler iyi forumlar.

sefa__54

Üye
Teşekkürler.

rtaymus07

rtaymus07

Üye
Wifi ağıma bağlanamıyorum. yazıyorum kabul ediyo
Kimlik dogrulaniyor ip adresi filan yazıyo sonra kaydedildi diyip duruyo.Bağlan desemde hiç bi tık yok

V5 i kullanıyom

fruko19

Üye
Ben V6'yı yükledim ama öyle bir Wifi bağlanma sorunuyla karşılaşmadım. Sorunsuzca bağlanıyor. Bu romu şimdiye kadar kullandığım romlardan daha çok beğendim. Günlük kullanım için bana göre çok ideal :)

rtaymus07

rtaymus07

Üye
Wifi ağıma bağlanamıyorum. yazıyorum kabul ediyo
Kimlik dogrulaniyor ip adresi filan yazıyo sonra kaydedildi diyip duruyo.Bağlan desemde hiç bi tık yok

V5 i kullanıyom

V6 ya geçtim düzeldi

Üst Alt