murat_3230
Üye
BENDE ÖLE DÜŞÜNÜYOM ZATEN ROM ÇOK STABİL VALLA....vereck olsa samsunugun vereceğinden daha orjianl ve kaliteli![]()

BENDE ÖLE DÜŞÜNÜYOM ZATEN ROM ÇOK STABİL VALLA....vereck olsa samsunugun vereceğinden daha orjianl ve kaliteli![]()

BU ROM GÜNCELLEME ALMIYO..BENDE ÖLE DÜŞÜNÜYOM ZATEN ROM ÇOK STABİL VALLA....![]()

Alıyor kardeş güncelleme nasıl almıyorBU ROM GÜNCELLEME ALMIYO..![]()
yenisi geliyor ... kendi romum wonderLighteklememi istediğiniz bir şey var mı ?
kardeş bu wonderin 3*4 t9 klavyesi varya kendi orjinalinde olan klavyeyi istiyorum bulabilirmisin...statubar benim çok hoşuma gitti , yorumlarını yazarsan sevinirim![]()
ben dendim güncelleme almıyor nası oluyoo anlatırmısın peki.....Alıyor kardeş güncelleme nasıl almıyor
kardeş bu wonderin 3*4 t9 klavyesi varya kendi orjinalinde olan klavyeyi istiyorum bulabilirmisin...
- - - Eklendi - - -
ben dendim güncelleme almıyor nası oluyoo anlatırmısın peki.....
kardeş bu wonderin 3*4 t9 klavyesi varya kendi orjinalinde olan klavyeyi istiyorum bulabilirmisin...O dedgin cm güncellemeleri olmasın?
peki sen hangisini diyon romu güncelleniyomu...O dedgin cm güncellemeleri olmasın?
bana bi yardımcı olabilirsin klavye için ben bulamadım kardeş acilll....Rom güncellemesi geliştirici tarafından verilir eğer romda ota yoksa bu romda da ota yok yani telefondan direk guncelleyemezsin. O klavye forumda var galiba
bana bi yardımcı olabilirsin klavye için ben bulamadım kardeş acilll....
Wifi ağıma bağlanamıyorum. yazıyorum kabul ediyo
Kimlik dogrulaniyor ip adresi filan yazıyo sonra kaydedildi diyip duruyo.Bağlan desemde hiç bi tık yok
V5 i kullanıyom