Arkadaslar bende orjinal roma donemiyorum tlefonum odin modda iken pc tanimiyor neden olabilir[/QUO]pc ye baglanmiyor kardes de ondan.baskacm9 yukle iatersen sonra orhinal odinden.flashla. bu romda da atarsin once netten ara galaxy w suruculerini yukle sonra download modunda bagla birde oyle dene bn oyle yapmistim.diye hatirliyorum
- - - Eklendi - - -
Dns ayarlarini.programsiz nasil degistirebiliriz bu romda. İlginctr marketteki programlar ise yaramiyor bu romda
Selam herkese;
Ben şahsen aşırı memnunum herşeyinden YALNIZ ... belki sadece bende oluyor ama sessiz moda alınca whatsapp ve mesajlardan gelen sesler susmuyor çok ilginç ama sessize aldım sınıfta ötmeye devam etti, ancak whatsapp ayarlarına gidip zil sesini sessiz yaptığımda durdurabildim ... bu sorunu olan var mı ? nasıl çözdü ? ( sayfalarda anlatıldıysa özür dilerim 20 sayfa okumadım )
merhaba arkadaslar suanda xperia romu kullanıyorum ama bunu kurmak ıstıyorum ama daha onemlısı orjınal roma donmek ıstıyorum nasıl yapacagım sıtede konusu var mı acil yardım beklıyorum sızlerden
arkadaslar merhaba romu yukledım cok guzel stabıl hosuma gıttı ama hıcbır sekılde arama yapamıyorum.hata mesajı şu : maalesef com.android.phone işlemi durdu nasıl cozecegım bunu