Toshiba TS-608 Oyun yükleme BEN ANLATIYORUM

Sponsorlu Bağlantılar

atary

Üye
    Konu Sahibi
Toshiba TS-608 Oyun yükleme BEN ANLATIYORUM
ŞİMDİ İLK OLARAK AYARLAR ORDAN
VARSAYILAN DEPOLAMA>HAFIZA KARTI
AYARLAR>BAGLANTI>USB SÜRÜCÜ
BİR JAR DOSYASI VEYA OYUN BULUYORUZ MESALA FİFA2007.JAR ŞEKLİNDE
SONRA BUNU TELEFONUN İÇİNE ATIP
HAFIZA KARTINDANI ATILACAKTIR BİZ BUNU ALIP
DÜZENLE>KES
YAPIYORUZ
SONRA TEL.HAFIZASINA ATIYORUZ
YAPIŞTIR
SONRADA
ŞEÇENEKLER>YÜKLEYE BASIN
EVET DEYİN VE PROGRAM VEYA OYUN JAVA OYUNLARA ATACAKTIR.

+REPLERİ EKSİK ETMEYİN BUNU BAŞKA ANLATAN YOK :oke:

kaptan_42

kaptan_42

Üye
bende bu telefondan almayı düşünüyorum şimdi nasıl biraz bilgi verebilirmisin

bidibidi12

bidibidi12

Üye
hocam ts608 benim öönceki telefonumdu,alma bence telefon bluetooth üzerinden veri alışverişi çok yavaş camera 1.3 kaliteli ama zoom özelliği yok ve işlemci hızı yavaş java işletim sistemi olduğu için yükleyecek program bulması oldukça zor...

ama 200 ytl civarı satılıyor bu fiyata daha iyisini bulamazsın....ne kadar ekmek o kadar köfte misali

harryasin

harryasin

Üye
bende bu telden kullanıorum oyun yüklerken 176 220 boyutlu oyumların çogunu çalıştırıyor telefon bu tel için msn programı bilen arkadaş warsa lütfen eklesin

chat_father

Üye
:(yaaaa abi bu hata verdi kim 500 milyar oyununu attım toshibaya hata weriyor bana yardımcı olurmusunuz şimdiden tşk

hayta_serdar

Üye
tskler ben bu teli yeni aldim bilgi verdiğin için

mrdavincii

Üye
Toshiba ts608 yardım !! Yeni aldım fakat bazı sorunları yaşıyorum, telefona taktığım hafıza kartına yüklediğim mp3 ü zil sesi olarak ayarlayamadım, daha doğrusu telefon sadece bir tane zil sesini çalıyor diğer kendi melodilerini bile zil sesi olarak ayarlamana izin vermiyor? zil sesini değiştirmeye çalışınca başarılı yazıyor ama yine aynı melodi??? Bu konuda bana yardımcı olacak arkadaşa şimdiden çok teşekkürler çünkü sorunu çözemezsem telefonu geri iade etmeyi düşünüyorum !!!

harryasin

harryasin

Üye
mr davinci arkadaşım hafıza kartını telden her çıkarttıgında telefon otomatik olrak kendi zil seslerinden birini ayarlar 1 kere taktıkdan sonra ayarla daha sonra aynı sorunu wermez. yada zil sesi yapacagın mp3 ü tüm çagrılarda ve tüm kişşi çagrılarında ayarla.

ardesa

ardesa

Üye
hangi boyuttaki oyunları çalıştırıyor_?

atary

Üye
    Konu Sahibi
ses için

mp3graingui programı ile pcde müziklerin desibelini artır

oyunlar

500 bin ister olmuyor fakat çalışan oyunlarda var 2006 real footbool lma manager 2007 vb. oyunlar sony ericson(k750) ve motorola oyunlarının %90 çalıştırmaktadır.

--------------- Ekleme ---------------

hangi boyuttaki oyunları çalıştırıyor_?

176x208

msn programını multimedya veya başarı teknik servisten ve en önemlisi 350 kblik sınırıda aynı noktadan kaldırın...

kafkefsagopa

Üye
176x220 ler hata verdi 2-3 tane denedim ben

128x160 lar sorunsuz çalışır .DENENDİ..

luupuus

luupuus

Üye
sağol güzel paylaşım

a.c.e

Üye
bırader hafıza kartına atsak dırek olurmu

mkcan51

Üye
dostum toshıbaya uygun bi oyun si

tesi soylermısın sana zahmet birde tema varmı ?

msn [email protected] cevabını buraya beklıorum şimdiden tesekkur

djmeo

djmeo

Üye
bnde TOSHIBA TS705 kulanıyorum ona nasıl oyun ve tema yüklicem acaba yardım pls...

fyavuz66

Üye
bu telefon tam bi facia :)

Üst Alt