Toshiba HDD 640 GB Sorun... Lütfen yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kalkan3434

Üye
    Konu Sahibi
Toshiba HDD 640 GB Sorun... Lütfen yardım.
Arkadaş 2 hafta kadar önce bir TEKNOSA bayisinden Toshiba 640 GB Harici HDD aldım. Dizüstü bilgisayarım ile dosya kopyalarken bilgisayar dondu. Bi süre beklediğim halde gelmedi bilgisayarı restart yaptım ve açtığım harddiski bilgisayar tanımıyordu. USB Yığın Depolama Aygıtı olarak gösteriyor aygıt yöneticisinde ve üzerinde bir ünlem işareti var arkadaşlar. Ne yapmam gerekiyor bi fikriniz var mı? Garantiye götürmeden önce elimden birşey gelir mi? Şimdiden teşekkür ederim...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
TaZZzZ

TaZZzZ

Üye
format atsan düzelir gibime geliyo.. sonuçta adreslerle uğreşmıyodun bilgisayar dondugunda.. bende o tarz bişi olmuştu ve hdd kullanılmaz hale gelmişti garantiden yenisini vermişlerdi.. eğer içinde önemli bişi yoktuysa bi format at eğer çalışmıyosa usb arabirimde bi sorun olabilir ama hdd sağlamdır..

kalkan3434

Üye
    Konu Sahibi
Aygıt yöneticisinden sarı ünle işaretine sağ tıklayıp kaldır.Sonra virüse karşı aşağıdaki programı yükle.

http://www.maxicep.com/pc-yazilim-g...ilimsiz-100-turkce-indir-download-458725.html

HDD yi tekrar bağla bilgisayarına , program açık olsun.Virüs varsa silersin.

Eğer virüs filan bulamazsa bilgisayarının marka ve modelini söyle , chipset sürücüsünü yükleyelim.

Hocam çok teşekkürler cevap için ancak HDD yi 3 bilgisayarda denedim problem aynı pc kaynaklı değil diye düşünüyorum. Virüs taramasınıda program yapamaz zaten çünkü pc HDD yi tanımıyor :S

'sLymn KalémR

'sLymn KalémR

Üye
mruk bi usb kablosunu degstrsene olmadı cıkar sata kablosuyla bagla tak bi sp3 bcımlendrmeyı dene

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
DOS'ta açmayı dene , ya da format ekranında HDD'yi biçimlendir.

mow_

Üye
başka bir harddiski tak bilgisayara. sorun yoksa, aldığın hddyi direk geri götür bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt