Toplaşın Millet.Lucid Rüya Deneyimim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.BlueTR

.BlueTR

Üye
    Konu Sahibi
Toplaşın Millet.Lucid Rüya Deneyimim
herzamanki gibi suyumu içip telefonumu yanıma koyup uykuya dalmıştım.taki telefona gecenin 4ünde mesaj gelene kadar.mesaj gelince uyandım baktım Turkcell.uykuma ettiği için sövüpte y tım( )sonra bir türlü uyku tutmadı yatakta döne döne en sonunda dalmışım uykuya.sonra birden kendimi gördüm ve telefonumu.işte herşey burdan sonra başlıyor.tuhaf olan ise rüyada sadece ben ve telefonumun olması.bilgisayarı açıp faceden stardroid durumuna bakıyorum.oda ne tamamlanmış.hemen indripte atıyorum ama bir gariplik var telefon wp7 olarak açılıyor.o anda hemen düşünüyorum lan androidi yapamazken wp7 ne arar diye direk rüyadamıyım ben diyerek çimdikliyorum kendimi ve hiçbir acı hissetmiyorum ve kendimi rengarenk bir yerde buluyorum.sonra aniden bütün renkler siliniyor ve hani şu biiryerden düşermiş gibi olupta aniden uyanırsınız ya aynısı oluyor biranda yerimde zıplayarak uyanıyorum.
çok tuhaftı :s

enkazcı

Üye
Nası güzel oluyomu peki

by*cambaz

Üye
sen olayı iyice abartmışsın :) rüyaya bak haha

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
kafayı telefonla bozmuşsn :)

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar
M. tAHA

M. tAHA

Üye
ee telefon w7 li nasıldı:kop:

DDorlion

DDorlion

Üye
bende benzerini yaşadım ikindi uykusundaydım bianda kendimi böyle sanki savştan yeni çıkmış bi ülkenin topraklarında gördüm metrelerce yükseğe sıçraya biliyordum sonra farkettim rüyadayım gözümü açsam uyanıcam dıştan gelen sesleri duyuyorum ama uyanmak istemedim zıplaya zıplaya çevreyi tanırken bianda bni hem gülüp hem zıplayan bişey takip etmeye başladı hemen durdum ve harabe evlerin arasına gitlendim bi baktım o hala zıplayarak gidiyo korktum ve uyanmak istedim sonra uyandım bidahada hiç öyle olmadı aslında astral seyahate çıkmak istiyorum ama konsantrasyon yok bnde olmuyo :ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Rüyada olduğunu bilmek güzel duyguda, yönlendirememek kötü :( Kardeşim eskiden devamlı derdi: 'Abi ben rüyada olduğumu biliyorum ama rüyanın gidişatını değiştiremiyorum. Yani, ne de olsa rüya, ne yaparsam yapayım gerçek değil. Ama yapamıyorum'.

Ben rüyada olduğumu anlasam bütün anılarımı yaşamak isterdim :)

Türe

Türe

Üye
Ya su yuksek bir yerden dusme hissi mukemmel ya adrenalin manyagi oluyo insan :ehe

• Beğen
Tepkiler: M. tAHA
M. tAHA

M. tAHA

Üye
tam düşecen uyanıyon :D süper ya

---------- Eklendi @ 00:15:31 ---------- Yazıldı @ 00:14:47 ----------

bende benzerini yaşadım ikindi uykusundaydım bianda kendimi böyle sanki savştan yeni çıkmış bi ülkenin topraklarında gördüm metrelerce yükseğe sıçraya biliyordum sonra farkettim rüyadayım gözümü açsam uyanıcam dıştan gelen sesleri duyuyorum ama uyanmak istemedim zıplaya zıplaya çevreyi tanırken bianda bni hem gülüp hem zıplayan bişey takip etmeye başladı hemen durdum ve harabe evlerin arasına gitlendim bi baktım o hala zıplayarak gidiyo korktum ve uyanmak istedim sonra uyandım bidahada hiç öyle olmadı aslında astral seyahate çıkmak istiyorum ama konsantrasyon yok bnde olmuyo :ehe
astral seyehat sakat diyorlar hakkında ne düşünüyorsun

furkan5800

furkan5800

Üye
astral basit 6 ayda yaptım beni bilen bilır lucid max 5 dk duruyorum

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
ultrayer6

ultrayer6

Üye
Lucid rüyada olduğunu anladığın an bilinçaltın seni %90 rüyadan atar. Keşke atmasaydı tadını çıkarırdın. :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Düşünüyorum da, %10'luk kısımdasın, rüya seni atmadı, beynin kabullendi. Oohh! Dünya senin :D

spy ghost

spy ghost

Üye
Beyler ben geçen gün rüyamda savaştaydım ama dışarıyı duyuyorum ve rüya devam ediyor evdeki sesleri ara sıra duyduğum halde :ehe fena oluyor ama :ehe bu lucid mi yoksa

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Arkadaşlar dediğim gibi kardeşim lucid rüyayı defalarca görmüş ve denilen %10'luk kısımda yani rüyayı farkettiğinde rüyadan çıkmıyordu. Ancak lucid gerçekleştirmek çok zor. Kardeşim 'kontrol benim elimde değil' diyor. Düşünün artık.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
    Konu Sahibi
Lucid rüyada olduğunu anladığın an bilinçaltın seni %90 rüyadan atar. Keşke atmasaydı tadını çıkarırdın. :D
hm.bunu bilmiyodum öğrendiğim iyi oldu :D
atmasaydı yapacağım pek çok iş vardıda:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt