Jelly Beanci
Üye
r9 serisinde en asus sorun çıkartıyor eğer nvidia gpulu ise asus iyi fakat radeon gpu ise asusun sorunları çokGta v kaldırmaz mı????? Çatır Çatır oynarsın kardeşim. Sistem iyi. Amd grafik kartı ve işlemci birlikte iyi gider. Yalnız sapphire yerine Asus tavsiye ederim.
Üstteki sisteme bakma i3 den bahsediyoruz hani 2 çekirdek olan. Gta 5 ise 4 çekirdek istiyor.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızhocam su videoya bir bakin bence.
Ben 128 Bit 4 GB Kullanıyorum Az BenceO kadara ne gerek var600 bile fazla
Benim Core2 E8200 Mide GTA 5 Açınca İşlemci %99 A Çıksıni3 için mod yaptılar grafikleri gta san andreas gibi oluyorinanma bunlar i3 ile çalıştıran yok gibi bişe.
İşlemci istifa eder gider.Ben 128 Bit 4 GB Kullanıyorum Az BenceSistem DDR2 Anakart Vs Yani Bİde DDR4e Geçsem 120W Sadece İşlemci Yer Gerisini Sen Düşün Daha USB Çıkışları Var 4 Tane RAM Taksan DÜnyanın Yükü
Benim Core2 E8200 Mide GTA 5 Açınca İşlemci %99 A Çıksın
Üstteki sisteme bakma i3 den bahsediyoruz hani 2 çekirdek olan. Gta 5 ise 4 çekirdek istiyor.
Gta 5, 4 çekirdekli işlemci istiyor bunu hıza göre demiyorum ben. En iyi 2 çekirdekli işlemci i3 ama i3 te gta5 çalıştıran veya calissada en düşük ayarda bile oynatan yok. İşlemcinin önemi var tabiki butun işlemi yöneten o sonuçta.oyunlarda işlemcinin o kadar önemli olduğunu düşünmüyorum. Ben de i3 (2120) ve hd6570 (oc800mhz) kullanıyorum. payday 2, CS GO, The Run, ETS 2, Dirt 3, Grid 2, Blur, AC3 gibi oyunlarda 1920x1080 orta ve yüksek (genelde yüksek) ayarlarda 30 fps altına düştüğünü görmedim. Vsync her zaman kapalı.
Hocam asmam imkansiz suan icin.Bence uyumlu ama bütçeyi 1.000 TL daha artırabilirsen benim bilgisayar gibi bir şey önerebilirim. Benim bilgisayar şimdilik çok iyi ayrıca İntel.
Hocam siz bilgisayarinizi nereden toplattiniz ben ankarada oturuyorumda bir yardimci olur musunuz?Bence uyumlu ama bütçeyi 1.000 TL daha artırabilirsen benim bilgisayar gibi bir şey önerebilirim. Benim bilgisayar şimdilik çok iyi ayrıca İntel.
Gta 5, 4 çekirdekli işlemci istiyor bunu hıza göre demiyorum ben. En iyi 2 çekirdekli işlemci i3 ama i3 te gta5 çalıştıran veya calissada en düşük ayarda bile oynatan yok. İşlemcinin önemi var tabiki butun işlemi yöneten o sonuçta.
Hocam benim tek derdim hizli olsun beni 3-4 yil magdur etmesin her oyunu oynamak istemiyorum zaten sadece cs go lol birde gta 5 ekran kalitesi hic onemli degil. Zaten monitorum 1600 e 900 vga girisli. 3-4 yil sonra lise bitince kendim 3-4 binlik bir sistem duzucem. O yuzden benim tek istedigim windows icerisinde gezerken internette gezerken hizli olmasi.bence sadece 8300 işlemciye 990fx bi anakart seç gerisi güzel parçalar
bence sadece 8300 işlemciye 990fx bi anakart seç gerisi güzel parçalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?