Toplama bilgisayar yapacağim birbirine uyarmi acil

Sponsorlu Bağlantılar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Toplama bilgisayar yapacağim birbirine uyarmi acil
MERHABA, BEN TOPLAMABİLGİSAYAR YAPIYORUM. ASLINDA TAM OLARAK BİLEMİYOUM ARKADAŞLARIMIN YARDIMIYLA ALACAĞIM. ŞİMDİ SİZE ALACAĞIM CİHAZLARIN LİNKİNİ VERECEĞİM

ANAKART: tamam işlemciye uymlu anakart buldum;

İŞLEMCİ: bu işlemci kesinlikle olsun. yani bu uymazsa bunu değil diğerlerini değiştirmemi önerin. bu işlemciyle uçarım :) ;

RAM: alttaki arkadaşın dediği gibi 2 tane 4 gb ram alacağım işte bunu

EKRAN KARTI: bunu buldum uyumlumu?

POWER: bu yeterlimi?

KASA: bende kasa var 1998 den kalma aslında bunun uyacağı en ucuz kasa varsa bana önerin yoksa bendeki kasaya takmaya çalışacağım;

şimdi beyler, bu linkler yani alacağım şeyler birbirine uyar mı? yada ne alacağımı bulamadığım şeyleri siz bulup EN UCUZUNDAN bana önerebilir misiniz? sadece gold dan. birde sizce bu sistem gta4 ü gta 5 i HİÇ KASMADAN açabilecek midir? bütçem ne kadar az o kadar iyi. ortalama 1250 en azami 1500 olsun. vede almam gereken başka bir cihaz varsa söyleyin. DVD rom, hard disk filan var bende.

şimdiden teşekkürler

bayon

Üye
bence ne yapmalısın biliyo musun anakartı Ilk seçip sonra anakartın kendi sitesinden modelini bul orda desteklediği donanımlar yazar Ona göre seç parçalarını

- - - Eklendi - - -

ayrıca power ini de ekran kartının desteklediğ woltajın üstünde al o da ekran kartının kutusunda yazması gerekir şu kadar wolt gerekli diye

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
bence ne yapmalısın biliyo musun anakartı Ilk seçip sonra anakartın kendi sitesinden modelini bul orda desteklediği donanımlar yazar Ona göre seç parçalarını

- - - Eklendi - - -

ayrıca power ini de ekran kartının desteklediğ woltajın üstünde al o da ekran kartının kutusunda yazması gerekir şu kadar wolt gerekli diye

yorum yazdığın için teşekkür ederim. Sizde verdiğim linkten uyumlu bir şey bulabilir misiniz öyle daha iyi olur hem o zaman siz o işlemcinin desteklediği bir anakart linkini verin, adını da, bende sitesine gireyim araştırayım o zaman ona göre ram ve ekran kartı alırım. Ama bu seçtiklerim olmaz mı ki boşuna araştır miyim? Birde power i seçip linkini verebilir misin ben dediğini araştırdım da bulamadım sadece ekran kartını göre mi alacağım sadece sen öneremez misin?

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
1. olarak şunu söyleceğim
elinde dvdrom la harddisk IDE ise yenı sistemde kullanamazsın.
2.
anakartın yanlış seçim fm2 soket yanlış
3.
orta seviye bilgisayarda fx8350 ye para dökmek gereksiz olur. keza senin için bir anlam ifade etmeyecek. (uçurmaz)
4.
seçtiğin ram iyi güzelde tek yerine çift ram dualchannel daha performanslı çalışır.
5.
seçtiğin ekran kartı 2 yıl öncenin teknolojisi gtx560 seçmişsin şuan gtx760 çıktı anlayacağın eski YANLIŞ seçim
6.
sendeki eski kasada yeni sistem boğulur ferah teknolojik bişey lazım ucuza hallederiz.

ayrıca GOLD bilgisayar pahalı satıyor.
alabileceğin başka firma söyle ordan sistem dizerim sana..

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
1. olarak şunu söyleceğim
elinde dvdrom la harddisk IDE ise yenı sistemde kullanamazsın.
2.
anakartın yanlış seçim fm2 soket yanlış
3.
orta seviye bilgisayarda fx8350 ye para dökmek gereksiz olur. keza senin için bir anlam ifade etmeyecek. (uçurmaz)
4.
seçtiğin ram iyi güzelde tek yerine çift ram dualchannel daha performanslı çalışır.
5.
seçtiğin ekran kartı 2 yıl öncenin teknolojisi gtx560 seçmişsin şuan gtx760 çıktı anlayacağın eski YANLIŞ seçim
6.
sendeki eski kasada yeni sistem boğulur ferah teknolojik bişey lazım ucuza hallederiz.

ayrıca GOLD bilgisayar pahalı satıyor.
alabileceğin başka firma söyle ordan sistem dizerim sana..
aslında kardeşim her site olur ama karışıklık olmasın diye hepsini aynı siteden yapmayı tercih ederim. Ben sistem dizmeyi pek bilmiyorum. O yüzden sizinle paylaşıyım dedim. Peki siz bana bu özellikte ve aynı fiyata uyumlu bir sistem onemerilirmisiniz? Bizim altı senelik bilgisayarımız var. Şimdi adam gibi bir bilgisayar almayı dy
üşümüyorum ama çok karışık. Mesela o cpu seni uçurmaz filan demişsin yani bu çok karışık bir şey. Sen bana bunun Bi bir sistem onerebilirmisin? Birde ben ilkten bunu

http://www.vatanbilgisayar.com/exper-action-dc1-w-h34-intel-core-i7-3770-34-ghz-8-gb-ddr3-1tb-hdd-2gb-amd-hd7570-win-8/productdetails.aspx?I_ID=63190

almak istiyordum ama internette hiç kimse casper bilgisayarı önermedi. Neden bilmiyorum ama bende toplamaya karar verdim. Yardım ederseniz çok teşekkür ederim çünkü bugün yarın alabilirim

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Üst Alt