BelaMonte
Üye
Toplama bilgisayar yapacağim birbirine uyarmi acil
MERHABA, BEN TOPLAMABİLGİSAYAR YAPIYORUM. ASLINDA TAM OLARAK BİLEMİYOUM ARKADAŞLARIMIN YARDIMIYLA ALACAĞIM. ŞİMDİ SİZE ALACAĞIM CİHAZLARIN LİNKİNİ VERECEĞİM
ANAKART: tamam işlemciye uymlu anakart buldum;
İŞLEMCİ: bu işlemci kesinlikle olsun. yani bu uymazsa bunu değil diğerlerini değiştirmemi önerin. bu işlemciyle uçarım
;
RAM: alttaki arkadaşın dediği gibi 2 tane 4 gb ram alacağım işte bunu
EKRAN KARTI: bunu buldum uyumlumu?
POWER: bu yeterlimi?
KASA: bende kasa var 1998 den kalma aslında bunun uyacağı en ucuz kasa varsa bana önerin yoksa bendeki kasaya takmaya çalışacağım;
şimdi beyler, bu linkler yani alacağım şeyler birbirine uyar mı? yada ne alacağımı bulamadığım şeyleri siz bulup EN UCUZUNDAN bana önerebilir misiniz? sadece gold dan. birde sizce bu sistem gta4 ü gta 5 i HİÇ KASMADAN açabilecek midir? bütçem ne kadar az o kadar iyi. ortalama 1250 en azami 1500 olsun. vede almam gereken başka bir cihaz varsa söyleyin. DVD rom, hard disk filan var bende.
şimdiden teşekkürler
ANAKART: tamam işlemciye uymlu anakart buldum;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İŞLEMCİ: bu işlemci kesinlikle olsun. yani bu uymazsa bunu değil diğerlerini değiştirmemi önerin. bu işlemciyle uçarım
;
RAM: alttaki arkadaşın dediği gibi 2 tane 4 gb ram alacağım işte bunu
EKRAN KARTI: bunu buldum uyumlumu?
POWER: bu yeterlimi?
KASA: bende kasa var 1998 den kalma aslında bunun uyacağı en ucuz kasa varsa bana önerin yoksa bendeki kasaya takmaya çalışacağım;
şimdi beyler, bu linkler yani alacağım şeyler birbirine uyar mı? yada ne alacağımı bulamadığım şeyleri siz bulup EN UCUZUNDAN bana önerebilir misiniz? sadece gold dan. birde sizce bu sistem gta4 ü gta 5 i HİÇ KASMADAN açabilecek midir? bütçem ne kadar az o kadar iyi. ortalama 1250 en azami 1500 olsun. vede almam gereken başka bir cihaz varsa söyleyin. DVD rom, hard disk filan var bende.
şimdiden teşekkürler