TOP 5 >> DSLR Fotoğraf Makinası

Sponsorlu Bağlantılar

elive

elive

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
TOP 5 >> DSLR Fotoğraf Makinası

1-7 MART HAFTASI

1-Nikon D90

2-Canon 500D

3-Nikon D5000

4-Canon 450D

5-Nikon D3000

8-11 MART HAFTASI

1-NIKON D5000

2-CANON 450D

3-NIKON D90

4-SONY A230

5-NIKON D3000

MART - 2010

1-CANON EOS 500D

2-NIKON D5000

3-NIKON D90

4-CANON EOS 450D

5-NIKON D3000

MAYIS 2010 - MAYIS 2010 - MAYIS 2010

1- CANON EOS 450D

2-NIKON D90

3-CANON EOS 500D

4-NIKON D5000

5-OLYMPUS E 450

TEMMUZ 2010 - TEMMUZ 2010 - TEMMUZ 2010

1-CANON EOS 500D

2-CANON EOS 550D

3-NİKON D5000

4-NİKON D3000

5-CANON 1000D

MART 2011 - MART 2011 - MART 2011

1-CANON EOS 550D

2-NIKON D90

3-NİKON D5000

4-NİKON D3100

5-SONY NEXT

karaman-355

karaman-355

Üye
merhaba ustalarım ilk olarak yerindemi bilmiyorum ama çarşamba günü özenle aldıgım ikinci el mınolta maxxum 7000 aldım yanlız fotoraf makineleri hakkında bilgi sayibi deyilim ve birde benim makinenin kullanma kılavızu yok internette aradım hep ingilizce acaba türkce mınolta 7000 kullanma kılavızu olan ustalarımdan yardım bekliyorum teşekürler ederim

acit_e

acit_e

Üye
merhaba ben sizlere nikon d90 'a ait bir kaç özellik vede ccd sensörler hakkında bilgi sorayım dedim
birde fotoğraf çekimi sırasında 3d fotoğraf cekmek için alınan lenslerin turu vede optik odak mekaniz ması hakkında sormak istiyorum
eğer içinizden 3d objekyifler hakkında bilgisi olan varsa yazı yazsın

money29

money29

Üye
Ucuz ve en kaliteli hagisi acaba almayı dusunuyorum 200 den cok olmaması lazım ve kalıtelı olması lazım yardımlarınızı beklıyorum

elive

elive

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ucuz ve en kaliteli hagisi acaba almayı dusunuyorum 200 den cok olmaması lazım ve kalıtelı olması lazım yardımlarınızı beklıyorum

225 TL ye Samsung PL50 önerebilirim. Bu fiyat için son 2-3 gün..

elive

elive

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
merhaba ustalarım ilk olarak yerindemi bilmiyorum ama çarşamba günü özenle aldıgım ikinci el mınolta maxxum 7000 aldım yanlız fotoraf makineleri hakkında bilgi sayibi deyilim ve birde benim makinenin kullanma kılavızu yok internette aradım hep ingilizce acaba türkce mınolta 7000 kullanma kılavızu olan ustalarımdan yardım bekliyorum teşekürler ederim

yetkili servisinden ücretiyle birlikte temin edebilirsiniz.

money29

money29

Üye
tesekkurler ama bana 100 ıle 200 arası sole guzel olacak ama mp olarak kalıtelı bı urun bulamazmıyım

elive

elive

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tesekkurler ama bana 100 ıle 200 arası sole guzel olacak ama mp olarak kalıtelı bı urun bulamazmıyım

aşağıdaki linkler size yardımcı olabilir.

ve

kol@j

kol@j

Üye
bu en iyi fotoğraf makinaları derecelendirmesi...

piyaasayı götürenlere hizmet eder gibi...

maxirabit

maxirabit

Üye
nikon herzaman için daha kaliteli olur.

shadowosman

Üye
nikon herzaman için daha kaliteli olur.
neden nikon kardeşim bana biri nikonun daha iyi olduğunu ispatlasın elimdeki tüm makineleri satıp yada kredi çekip nikon alıcam boş boş nikon diye yazmayın gittiğiniz fotoraf studyolarında adamlar nikon kullanıyor diye nikon en iyisi değil adamların elindeki makineler sarı beyaz dengesi için ayarlanmış yapılmış makineler çoğu fotorafçıda nikon d70s vardır sebebi, sarı dengesi mükemmeldir bu çok iyi insan portresi çıkartıer vesikalık çeker benim antalyada yaşadığım bir olayı anlatıyım geçen yaz gittim bizim iş yerinde kullandığımız 3 makineyide aldım yanıma 3 de de şelale resimleri çektyim aynı açı tripot üstünde pc attığımda d70s resmen şıçtı d300 iyi d90 orta diyebiliriz ama iş yerinde d70s hepsinden daha iyi studyoda makine harika

demek istediğim çoğu fotoraf çeken arkadaşlar studyada çekim yapmıyor genel çekim yapılıyor manzara doğa çekimleri yapılıyor bunun için nikon kullanılması çok saçma orda burda görüpde nikon diye kendinizi yırtmayın ben 2 hafta önce canon 550d aldım ve verdiğim paraya kat kat deydi kastamonuya memlekete gittim gerçekten mükemmel çekimler ve çok iyi sonuçlar aldım demek istediğim nikon diye kendinizi parçalamanın bir anlamı yok kullanıcağınız yere göre makine alın anti parantez birçok doğa fotorafçısı ünlü fotorafçılar canon kullanır studyo fotorafçılarıda canon kullanır ama tercih sebebi değildir genel tercih nikon yada b u piyasanın kuşkususz en iyisi laica kullanır benden bu kadar

• Beğen
Tepkiler: paşa06.40, eskieleman ve ltn53
SilentOne

SilentOne

Üye
CANON EOS 550D şuanlık favorim

nilbrn

Üye
Yeni başlayanlar için önerebileceğiniz makina hangisidir? Bir kaç profesyonel çalışan arkadaşa sorduğumda paran varsa en iyisini al dediler.Sizce de öylemi?

ricardo45

ricardo45

Üye
bence en iyi makine canon 5d mark II,öncelikle frame benim için önemli,ve süper ötesi işlemcisi

elive

elive

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk başlayanlar için yarıprofesyonel makinalar dahi fotoğrafçılığa gönül verenler için uygundur. profesyone isterseniz 1000 tl ve ustu makinalar sıze kalite sunacaklardır. önemli olan en iyi makineyi almaya kendınızı zorlamayın butcenıze en uygun makineyi almaktır.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
sokarus

sokarus

Üye
Birileri leica lari hasselblad lari unutmus galiba :-)

fecimen

Üye
hasselbladlerin amacı ve sınıfı farklı buda orta fotmatlı 50 mp bi haaselblad ve mamiya ile d90,550d hatta 5dm2 kıyaslamasına girilmez zaten amaç farklı. Leicaların kalitesi belli fakat aşırı yüksek fiyatı yüzünden pek f/p makinesi olcak gibi değil :) . O yüzden herkesin kendi işine ve bütcesine uyabilecek makine alması en iyisi. Yoksa gönül ister herkezin elinde leica, 5dm3, d4 olsun ama imkan meselesi :)

gipsy.

gipsy.

Üye
Fotoğraf için Nikon derim ama video için kesinlikle Canon daha başarılı.

aykt

aykt

Üye
bende canon 550D ile fotoğrafçılığa başlamıştım :D

somurtukk

somurtukk

Üye
tesekkürler

Üst Alt