Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
4 Fotoğraf Makinesi arasında kaldım Bütçe 2500 TL Yardım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rapman
Üye
Konu Sahibi
4 Fotoğraf Makinesi arasında kaldım Bütçe 2500 TL Yardım
arkadaşlar lütfen yardım eder misiniz ? arkadaşım yakında profesyonel fotoğraf makinesi alacak.bütçe 2500 tl. şu 4 model arasında kaldık :
ben de onu düşündüm ama eskimedi mi o cihaz sence ?
rapman
Üye
Konu Sahibi
konu güncel
rapman
Üye
Konu Sahibi
güncel
ZaZuM
Üye
bence nıkonun lensleri daha iyi
william75
Üye
canon 600d'yi biraz kurcaladığımdan canon 600d diyorum...
berke6152
Üye
CANON EOS-550D-KIT DSLR Fotoğraf Makinesi 18 MP 3'' Ekran DIGICIV İşlemci+18-55MM 1921,85 TL HAVALE İLE ALMAYIDA DÜŞÜNÜRSEN İNDİRİM +HAVALE İLE 1875 TL ye alabilirsin. CANON EOS-600D-KIT DSLR Fotoğraf Makinesi 18 MP 3'' Ekran DIGICIV İşlemci+18-55MM HAVALE VE İNDİRİM ÇEKİ İLE 2.010 TL ye satın alabilirsin.
Fiyatlar bende böyle.alırsan iletişime geçebilirisn. [email protected]
&dijital96
Üye
Aynı sorunsalı ben de yaşamıştım.
Nikon d90 teknoloji olarak biraz gerilerde kaldı.Ve fiyatını karşılamadığını düşünüyorum.Nikon d5100 de af motoru yok.Ve o makine nedense bir itici gelir bana hep
Canon 550d ile 600d arasında fiyat olarak fark var.600d biraz daha pahalı sebebi de açılabilir ekranın olması.Buna ne kadar ihtiyacın olur bilemem.Ama ben fotoğraf çekerken her zorluğa karşı gelirim,gerekirse yerlere yatarım diyorsan 550d alman daha iyi.Hem daha az para ödemiş olursun paran cebinde kalır
ZeBaNe
Üye
Bence Nikon D5100 al
KayraBey
Üye
tercihin canon olsun
komando04
Üye
[COLOR=""][SIZE=""]bence nokia 808 al işini fazlası ile görür[/SIZE][/COLOR]
seribro
Üye
bence de nokıa 808
TransformerS34
Üye
nokia 808 al hem 41 mp hem 1000 tl cebinde kalır hemde akıllı telefonun olur
Anıl Umut
Emekli Yönetici
Geçen 5 ayda arkadaşımız sorununa çözüm bulmuştur umarım.