TonlaKazan'dan aranmak isteyenler. ( Hizmetimiz Sona Ermiştir. )

Sponsorlu Bağlantılar

ilo53

ilo53

Üye
tonla kazan ıcın bedavası olan aramak ıstersenız numaramı verebılırım

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
bu aramalara ne oldu yine...

ilo53

ilo53

Üye
benım numaram bu aramak ısteyen arasın tonla kazan ıcın 053* *** ** **

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gerekli düzenleme yapılmıştır :)

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
moderatör beyyy bu aramalar hakkında bir açıklamanız vardır sanırım neden hep ben çağrı atıncamı arıyacaksınız ....

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
moderatör beyyy bu aramalar hakkında bir açıklamanız vardır sanırım neden hep ben çağrı atıncamı arıyacaksınız ....

Arkadaşım, zaten bizi arayan kişi o kadar zamanından feragat ederek arıyor, kontörlerinden feragat ederek arıyor. Sen daha buna şükret. Böyle saldırgan mesajlar yazmaya gerek yok...

bungee

Üye
Neden aramıyorsun sen bakayım. :nono:

:kop: İş aldınız başınıza işte... (tksharmely ve diğer forumda arama yapan arkadaş)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Abi arıyorum gene arkadaşları :) Aradığım arkadaşlarım var :) Ama şartlar değişti tabii ki :)

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
şartlara gelince şartlar allahana kadar tutuyor ama hep benmi çağrı atacam aramanız için yandınız modlar yandınız :) :) şaka şaka:) sorun değil ben size çağrı atarım o zaman arayın o zaman hiç bişe demem ama eğer aramazsanız o zaman :)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çağrınıza mutlaka cevap gelecek arkadaşlar :) Çağrı attığınızda mutlaka size arama gelecektir :)

bungee

Üye
edit.

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Yalnız bildiğimie göre artık sadece Turkcell tarafından yapılan aramalarda kazanılıyor...

**Bu konu Üst Konu olsa**

bungee

Üye
Yalnız bildiğimie göre artık sadece Turkcell tarafından yapılan aramalarda kazanılıyor...

**Bu konu Üst Konu olsa**

Yanlış biliyorsunuz demekki. Çoktan kaldırıldı o madde.

TonlaKazan’in Ödül kazanma kural ve limitlerinden bazıları aşağıdaki gibidir.
1. TONLAKAZAN-ÜYELERİ, tüm operatörlerden gelen cevaplı aranmalar karşılığında ödül kontör/dakika kazanacaklardır.
2. Bir TONLAKAZAN-ÜYESİ kendisini arayan aynı kişiden günde en fazla 3 Kontör Kazanabilir, bir günde en fazla 5 kontör kazanabilir.
3. TonlaKazan üyeleri bu servisten, gelen tüm çağrılar için bir ayda en fazla 90 kontör / 23 dakika kazanabilir.
4. Çalarken Dinlet abonesi TonlaKazan üyeleri bu servisten bir ayda en fazla 150 kontör / 40 dakika kazanabilir.
5. Ödemeli arayan veya aranan TONLAKAZAN-ÜYELERİ ödül kontör kazanamaz

erfc20

erfc20

Üye
tonlakazan iyice cıvıdı yakında kalkar oda :D

cannnnner

cannnnner

Üye
illa 10 konu açmak gerekiyor mu yha ?

WorLdSA

WorLdSA

Üye
Hemen mesaj sayımı yuksltıyım o zamn:)

arslansem

arslansem

Üye
Aramalar devam ediyor mu?:islik

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
dostum aramalar devam etmiyor bana gelmiyor hiç arama neden böyle tekrar mı numara vermemiz gerek

Üst Alt