@WorLdSA arkadaşımızın araması yapılmıştır. Aramalar devam ediyor arkadaşlar.
ÇOK ÖNEMLİ NOT:
Arama yapılması için gerekli şartları sağlayıp da aranması yapılmayan arkadaşlarımız 0534 636 06 73 numaralı hattımıza 1 kere çağrı atmaları halinde aramaları yapılacaktır. Yeni faturalı Cayma Bedelli 120 DK konuşma süreli faturalı hattımızla aramalar devam edecektir. Yakında yeni alacağımız hattımızla eski sistemde olduğu gibi her gün aramalar sizin belirlediğiniz saatte yapılmaya devam edecektir.
@WorLdSA arkadaşımızın araması yapılmıştır. Aramalar devam ediyor arkadaşlar.
ÇOK ÖNEMLİ NOT:
Arama yapılması için gerekli şartları sağlayıp da aranması yapılmayan arkadaşlarımız 0534 636 06 73 numaralı hattımıza 1 kere çağrı atmaları halinde aramaları yapılacaktır. Yeni faturalı Cayma Bedelli 120 DK konuşma süreli faturalı hattımızla aramalar devam edecektir. Yakında yeni alacağımız hattımızla eski sistemde olduğu gibi her gün aramalar sizin belirlediğiniz saatte yapılmaya devam edecektir.
vaybe. Mahmut kardeşim. 300 tl cezalı cayma paket atmışsın burda kullanıyorsun. Benim 8 saat vardı o bitince bende mecbur elinden birşey gelmedi, bende bitirdim. Ama toplam 380 arama yapmıştım. Bu arada bedava konuşturma hizmetimiz devam ediyor. Mahmut kardeşim sana kolay gelsin. Sen ne eder eder bu üyeleri aramaya devam edersin. Bir gün o kampanya bir gün bu kampanya bu böyle süper gider. Eeeee maxicep uyelerininde bir ayrıcalığı olsun.
artık bende aranmıyorum çağrı atmama rağmen bu arada az önce ben konu açmıştım yeni ton var diye fakat silinmiş şuan yeni ton var yüklemek isteyenler siteyi ziyaret etsinler...
Arkadaşlar 2 telefonum var. Yeni aldığım Turkcell faturalı hattıma Cayma Bedelli 180 Dk alacağım ve bunun için Turkcell'den telefon bekliyorum.
İşim dolayısıyla da sabit kullandığım hattımın ( 534'lü olan ) sürekli açık olması gerekiyor. Şuan sadece 530'lu hattımda ücretsiz dakikam var. Yeni bir telefon alacağım, aramalar düzenli olarak devam edecek.
Yeni faturalı hattımıza 180 Dk tanımlandığında ise aramalar herkese açık olacak. Şu anki istenilen şartlar da - Aranma işlemi daha da basit olacak şekilde - değiştirilecektir.