Arkadaşlar, kurulumu detaylı bir şekilde anlatmışsınız da, hep telefona kurulumdan bahsediyorsunuz. Tom Tom navigasyon cihasına kurulum yapamaz mıyız? veya nasıl yaparız? anlatır mısınız?
sordugun sorunun cevabini alabildin mi onu ogrenmek istiyorum. Insanlar 2007 den beri cihazim var harita yuklemek istiyorum sorusunu sormuslar. Cevaplarin buyuk bi kismini okudum goremedim. Sorunu cozebildiysen nasil cozdugunu yazarsan sevinirim.
Tesekkurler...
--------------- Ekleme ---------------
sordugun sorunun cevabini alabildin mi onu ogrenmek istiyorum. Insanlar 2007 den beri "Cihazim var harita yuklemek istiyorum sorusunu sormuslar. Cevaplarin buyuk bi kismini okudum goremedim. Sorunu cozebildiysen nasil cozdugunu yazarsan sevinirim.
Tesekkurler...
Arkadaşa Teşekkürler.Bende TomTom One model i var ama birtürlü türkiye haritasını yükleyemedim.Yardımcı olabilirmisiniz.
sordugun sorunun cevabini alabildin mi onu ogrenmek istiyorum. Insanlar 2007 den beri "Cihazim var harita yuklemek istiyorum" sorusunu sormuslar. Cevaplarin buyuk bi kismini okudum goremedim. Sorunu cozebildiysen nasil cozdugunu yazarsan sevinirim.
Tesekkurler...
Benım Arac Gps Sistemim Var,cep Telefonuna Degıl,buna Yuklemek ıstıyorum.nasıl Yukleyecegım,anlatırsanız Sevınırım.
sordugun sorunun cevabini alabildin mi onu ogrenmek istiyorum. Insanlar 2007 den beri" Cihazim var harita yuklemek istiyorum "sorusunu sormuslar. Cevaplarin buyuk bi kismini okudum goremedim. Sorunu cozebildiysen nasil cozdugunu yazarsan sevinirim.
Tesekkurler...
Insanlar 2007 den beri TOMTOM GPS cihazim var harita yuklemek istiyorum sorusunu sormuslar. Cevaplarin buyuk bi kismini okudum goremedim. Konu hakkinda bilgin varsa iletirsen sevinirim.
Tesekkurler...