TomTom Navigator 6 ve Türkiye Haritası

Sponsorlu Bağlantılar

Bergamalı

Üye
teşekkürler N97 de denicem umarım çalışır

maverick07

Üye
beyler konu kapanmıss olabilr sanırsamda bi fikri olan varsa yardımcı olsa... '' Navigator 6 (Symbian UIQ 3rd edition) '' bu dosyayı telin hafızasına '' tr_650 '' dosyasınıda hafıza kartına attımm fakat telin pc kablosunu cektiginde otomatik felan yuklemior tomtomu :S hani millet id yi aldıktan sonra halledemiorr ben daaha onu bile goremedm :S yardım lütfen saatlerdir sunla ugrasıorm :S

kader82

Üye
aman allahim ya olmuyo deli oldum elimde go 720 var ama atamiyom. bu haritada lazim bana ustelik bu linkte ölü error dio ben fazla uzaga gidemem boyle. yardimci olacak yokmu? e mail ime atsa.. saolun

BULENT010183

Üye
elie saglık

reiko

Üye
birder bı turlu aktıvasynedemedım sunu benım aktıvasyon kodum ANGSA AJACE YAPA BILEN VARSA KODU BURDAN VEREBILIR MI

izelman

Üye
indirmiyorum hata veriyor

--------------- Ekleme ---------------

TomTom Navigator 6 ve Türkiye Haritası n95 için indirip çalıştıran varmı allah aşkına

temha1979

Üye
emeyiniz ve çablarınız için tesekür ederimp1i ye yükledim çalsısıyor etkinlestirme kaydınıda sorunsuz aldım tesekürler
:yuru

musti2672

Üye
bunu navigasyon cihazına nasıl yukleniyor arkadaşlar bilen varsa yardımcı olun teşekürler

enenengin

Üye
||
[email protected]

yarın yola çıkacağız umarım işe yarra yarar ise yorum yazacağım tabii yaramaz ise de!!

5800 ve NSERİSİ NOKIA kullanıcıları gelin
tüm istek şikayer görüş düşünce paylaşım burada şuana kadar 80 ark olduk

[email protected]
[email protected]

musti2672

Üye
birde bunu navigasyon cıhazıma nasıl yuklerim yardımcı olursan sevinirim
teşekürler

hakki220

Üye
enteresan dır ben login oluyorum ama
başararıyla girdiniz diyor ama linkelerin
üstünü açmıyor neden acaba...

serefdcan

Üye
arkadaşlar proğramı indirmek için linki tıklayınca kullanıcı adı ve şifre istiyor nerden bulacam bunları lütfen yardım edermisiniz

SPRINTER_77

Üye
çalışmıyor ppc de denedim

hakki220

Üye
Arkadaşlar bir çok arkadaş sormuş. Herşeyi memory karta attıktan sonra kabloyu çekiyoruz yükleme başlamıyor. 10202e dosyasının içindeki 3 kb lık tomtom çalışmıyor bir de c nin yüzeyinde olan tomtom navigator.sis doyasıda kur diyorum kurar gibi yapıyor sonra bakıyorum kurulmamış.
Bunu çözen veya çözebilecek olan varmı yardım edin lütfen....

polo_0650

Üye
arkadaşlar
tom tom 6 yı acer d100 e kuracağım fakat usb kablosu yok kartına programları aktarınca çalışmazmı
yardımcı olursanız sevinirim.
saygılar

rey3112

Üye
tesekurler

italianeca85

Üye
free deil ki bu

alemci_01

alemci_01

Üye
selam arkadaşlar bende HTC touch cruise var acaba buna olurmu omtom yuklu idi yanlıslıkla sildim acaba hangi versiyonu olur ve nasıl yapmalıyım

meka005

Üye
sony ericson w910i cep telefonuna uyar mı?

italianeca85

Üye
indiremiyorum arkadaslar lanet olsun yardimci olurmusunuz

Üst Alt