TomTom Navigator 6 ve Türkiye Haritası

Sponsorlu Bağlantılar

Baracuda1975

Üye
Haritayı yükledim benden aktivasyon kodunu verdi etkinleştirmemi istiyor ne yapacağım

dfkiray

Üye
Arkadaşlar, kurulumu detaylı bir şekilde anlatmışsınız da, hep telefona kurulumdan bahsediyorsunuz. Tom Tom navigasyon cihasına kurulum yapamaz mıyız? veya nasıl yaparız? anlatır mısınız?

umutceyhun

Üye
Teşekkür...

ankusaistada

Üye
Arkadaşlar, kurulumu detaylı bir şekilde anlatmışsınız da, hep telefona kurulumdan bahsediyorsunuz. Tom Tom navigasyon cihasına kurulum yapamaz mıyız? veya nasıl yaparız? anlatır mısınız?
sordugun sorunun cevabini alabildin mi onu ogrenmek istiyorum. Insanlar 2007 den beri cihazim var harita yuklemek istiyorum sorusunu sormuslar. Cevaplarin buyuk bi kismini okudum goremedim. Sorunu cozebildiysen nasil cozdugunu yazarsan sevinirim.
Tesekkurler...

--------------- Ekleme ---------------

sordugun sorunun cevabini alabildin mi onu ogrenmek istiyorum. Insanlar 2007 den beri "Cihazim var harita yuklemek istiyorum sorusunu sormuslar. Cevaplarin buyuk bi kismini okudum goremedim. Sorunu cozebildiysen nasil cozdugunu yazarsan sevinirim.
Tesekkurler...

Arkadaşa Teşekkürler.Bende TomTom One model i var ama birtürlü türkiye haritasını yükleyemedim.Yardımcı olabilirmisiniz.
sordugun sorunun cevabini alabildin mi onu ogrenmek istiyorum. Insanlar 2007 den beri "Cihazim var harita yuklemek istiyorum" sorusunu sormuslar. Cevaplarin buyuk bi kismini okudum goremedim. Sorunu cozebildiysen nasil cozdugunu yazarsan sevinirim.
Tesekkurler...

Benım Arac Gps Sistemim Var,cep Telefonuna Degıl,buna Yuklemek ıstıyorum.nasıl Yukleyecegım,anlatırsanız Sevınırım.
sordugun sorunun cevabini alabildin mi onu ogrenmek istiyorum. Insanlar 2007 den beri" Cihazim var harita yuklemek istiyorum "sorusunu sormuslar. Cevaplarin buyuk bi kismini okudum goremedim. Sorunu cozebildiysen nasil cozdugunu yazarsan sevinirim.
Tesekkurler...

Insanlar 2007 den beri TOMTOM GPS cihazim var harita yuklemek istiyorum sorusunu sormuslar. Cevaplarin buyuk bi kismini okudum goremedim. Konu hakkinda bilgin varsa iletirsen sevinirim.
Tesekkurler...

EMİRHAN06900

EMİRHAN06900

Üye
saolasınız arkadaşlar bilgiler için..

mudrundu

Üye
tuna kardesim benimle lütfen irtibata gecermisin, sana kart hakkinda sorum olacakti, yardimin gerek. lütfen bana ulas.

yagmurrr_sun_

Üye
teşekürler

lofarst

Üye
Arkadaşlar Hp Hw6915 var buna acil yüklemem gerekiyo bu dosyaları indirdikten sonra ne yapıcam ??

narzisse

Üye
merhaba arkadaşlar bende türkiye haritasının bi önceki son güncel sürümü var biraz zaman gecsin son haritayıda buraya yüklerim bende sorunsuz çalışıyor eger isteyen olura tüm dünya haritalarını yollayabilirim bu arada bu yolladıgım harita sadece tomtom navigasyon cihazları içindir

toker4242

Üye
bu harita tomtom one cihaza nye yuklenmıyorrrr

kancanara

Üye
Kardeş eline saglık

aking

Üye
sagolasın

cetrefil

Üye
bende tomtom g0 700 gps var ondada çalışırmı bu türkiye haritası.

chenarcengiz

Üye
Arkadaşlar tlfnum p1i.
kodu alıyorum ama program kabul etmiyor....
ne yapabilirim

berke_ay

Üye
merhaba öncelikle teşekür ederi. ben program ve part1 i indirdim fakat part 2 de error veriyor nedendir acaba. kolay gelsin

chenarcengiz

Üye
Arkadaslar P1i ye kurulum için yardımmm

kaan2833

Üye
herkeze merhaba indirdiğim zip dosyalarını açamıyorum şifre hatalı veriyor. sorunu bilen bir arkadaş yarım edebilir mi?

kolay gelsin herkeze indirğim zip şifre hatalı veriyor. Sorunu bilel varmı

dejavu34

Üye
akadaşlar telefonum p1 etkinleştirme kodunu birtürlü lamadım ANFSY D2KGE için etkinleştirme kodu alırmısınız?
şimdiden teşekkürler..

tahautku

Üye
teşekkurler

vatan55

Üye
arkadasim emegin icin tesekur yanliz sambian tabanli cihazlar icin diye verdigin bu tomtom windows tabanli cihazlar icin yani winmobil 6.1 calisan cihazlar icin eger bu aciklamayi basta yapmis olsaydin budadar kisinin basi agrimazdi

Üst Alt