Penny Dreadful
Üye
Play Store a kayıtlı değilsindir derken? Ben hergün Play store dan uygulama nasıl indiriyorum?[/QUOTE][QUO store a TE="memoli6767, post: 7694876, member: 1787255"]arkadasim google playstoreye kayitli degilsindir o ayarlarida yapda ondan sonra bilinmeyen kaynaklarida okeylemisin yazdigim ayarida yapda
ondan sonra dene yani benim sunuma attigim tomtom,la alakali degil senin gerekli ayarlari yapman gerekiyor..
.Play Store a kayıtlı değilsindir derken? Ben hergün Play store dan uygulama nasıl indiriyorum?
.
.
arkadaşım ne diyeyim sana burdan senin tff,nun hangisi bilmiyorum ilk defada tomtom navi sunuma atmiyorum senin yaptıgın hatanin
ne oldugu nerden bileyim sadece tahmini yaziyorum yanlız senin hata yaptıgından eminim benim sunuma attıgım navileri indiren kullanan binlerce kişi var denemedende sunuma atmam becerenler site var bi arada bakıver istersen o degil bumu degil güzel kardesim yazdigim sekilde yapsan problem olmaz ..............
arkadasim indirdigin tomtom dosyasinda hic bir degisiklik yapmadan tlf,nun hafizasina atacaksin ondan sonra3 linkten de indirdim kartta değil telefon hafızasında kullanmak istiyorum. apk yı çalıştırdım kuruldu. tomtom bağlantısı kurulamıyor lütfen daha sonra deneyiniz uyarısı alıyorum. yanlış yapıyorsam çocuğa anlatır gibi adım adım anlatır mısın
Benmi anlatamıyorum senmi anlamıyorsun? Sana uygulamadan ekran görüntüsü aldım attım demek ki bilinmeyen kaynaklar açık ki apk yi yüklemisim sana ekran görüntüsü atmışım?arkadasim tlf,nun ayarlarina gir bilinmeyen kaynaklar bunu ok,le yoksa crk,li apk yükliyemezsin gvünlik ayarlarindan gir bilinmeyen kaynaklar
bazi tlf,larda degisikde yazabilir adini sonucda o ayari yaparsan yükliye bilirsin..
ben crk,li olmasa nicin atayim buraya en azindan yazardim demi sen yazdigim ayarlari yap arkadasim
senin tek problemin o ayarlari yapmamis olman...
arkadasim elimde Lg G3 olmadigi icin deneyemedim yanliz Smsung s6 vede note4 bunlarda cözünürlügüAynen Lg G3 re kurdum haritayı göstermiyor.
evet Navitelde güzel fakat maplari cok büyük vede tlf,nun hafizasinda kullanmayip sd karta kullanmak istendiginde tlf,nunNavitel de güzel.
Hangisinin haritası?evet Navitelde güzel fakat maplari cok büyük vede tlf,nun hafizasinda kullanmayip sd karta kullanmak istendiginde tlf,nun
hafizasinda Navitel klasörününde kalmasi gerekiyor yani digerlerine nazar cok yer kapliyor onun icin tam göze giremedi
avrupada Türkiyede bilmiyorum ne kadar ileride ama sen hazir yazmisken yenisi cikti mapslarin Türkiye mapsini ekliyeyim buradaki
sunum bölümüne...
Navitel navinin yeni apk,sini vede Türkiye mapsini ekledim arkadasim sygic vede digerlerinin oldugu 1,sayfaya burada Sygic Navi v14.3.4 + Sygic v 15.3.9 + Yeni 2015.03 ta Türkiye maps - MaxiCepHangisinin haritası?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?