Tofaş Birdseries Changable Cars

Sponsorlu Bağlantılar

kay99

kay99

Üye
    Konu Sahibi
Tofaş Birdseries Changable Cars
daha önceden verilmişse kusura bakmayın

alıntı

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Tofaş arabasını sevmem,ama eline sağlık ugraşmışsın

gknky

gknky

Üye
saol güzel paylaşım
ankarda da var bitane tek şahin turbolu beyaz
plaka 06 gk ...
gerçekten var trtunıng okuyanlar bilir...

RockFord Fosgate

Üye
komedı yaa:))sunu unutmayalımkı turbolu sahınler+131 ler ımprezzalara bıle kafa tutuyo drag yarıslarında!!!

NiGhT WarRioR

NiGhT WarRioR

Üye
Yaw ben şu milleti anlamıyom tofaşa para döküp duruyorlar arabanın özünde araba bağarmıyo daha illa zorluyorlar yok faça yok tistak bu ne ya bıraaakkk yaaa.........

Git al 106 araba harbi bağırıyo harbi faça.....................

keano

Üye
ahahahha ahaha aha hahahahahahhahahaahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

BU NE LAAAAAAAAAAAAN ahhhhhhhhh ilaciiim..... ilacimi getiriiiiiiiin... kalbim kalbim sk$yo...kalbim.. kalb.. kal.. ka.. k.. ...k...............................

kikaksk

kikaksk

Üye
vallaha ne diyim bize bence yorum yapmak yakışmaz herkezin zevki...

keano

Üye
oof ofof// hastaaneden geldim, kalp krizim gecti

4. resimdeki 32 FY 170 plakali aracin spoiler galiba buyuk bi borunun 8 de biri kesilmis oyle yapilmis... o nedir yaaa??? ayrintilara bakip dahada cok guldum... neyse guzel eglence oldu

msw

msw

Üye
Harbi güzel yapmışlar

pasa

pasa

Üye
fena olmamış

hidayet

hidayet

Üye
iyi görünüyor paylaşımın için teşekkürler

S1FR3K1R1C1

Üye
Nedense ßen Sevmiyorum Şahin Kartal Doğan'ı BMW X5 Falan OLsa Süper OLardı..

Emeğine Sağlık ..

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Ehehe X5'i herkez sever

isimsiz_

Üye
böyle arabaya can kurban

ouSahin

ouSahin

Üye

emegine saglık buda çok harika bir araç

Sinem's

Üye
Eşşeğe altın semer vursanda, eşşek eşşektir..

neoki

neoki

Üye
kardeş çok sinirlendim yafffff ne şeğe altın semeri bu arabalar türk tarihine damga vurmuş arabalar! bende 2004 full vectra var ama bunların yeri farklı!!! offfff offfffff param olsun 02(adıyaman) plakalı bitane alacam pembe renkde tüm kroluğumu onun üzerinde datmin edecem bunların yerini daha hiçbir araba dolduramas. 7110,5110,3310,688 gibi makinaklar bunlar bende şimdi N90 var ama N90'da onların yerini tutamas. nese eline sağlık ilgilenenler için çok güsel resimler

crows

crows

Üye
çok ii ya hastayım ben şahinlere ne var üretseler tekrar sanki

busem

Üye
bunlarla uğraşanlarda var demek.Gerçi buda bir hobi bence güzel olmamışlar.Eskiyi yeni yapana kadar gider yenisini alırım dediğim gibi ama bu bir hobi zevkler ve renkler tartışılmıyor

madhead

madhead

Üye
<div class='quotetop'>(neoki &#064; Mar 23 2006, 11&#58;51 PM) [post=303360]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
kardeş çok sinirlendim yafffff ne şeğe altın semeri bu arabalar türk tarihine damga vurmuş arabalar&#33; bende 2004 full vectra var ama bunların yeri farklı&#33;&#33;&#33; offfff offfffff param olsun 02(adıyaman) plakalı bitane alacam pembe renkde tüm kroluğumu onun üzerinde datmin edecem bunların yerini daha hiçbir araba dolduramas. 7110,5110,3310,688 gibi makinaklar bunlar bende şimdi N90 var ama N90&#39;da onların yerini tutamas. nese eline sağlık ilgilenenler için çok güsel resimler
[/b][/quote]

kroluğunu tofaşla tatmin etmene gerek yok bilader..yazdıklarınla yeterince tatmin oluyorsundur zaten..