tlf'na format atmak istiyorum ama dosyalarım silinmesin?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
outofdark

outofdark

Üye
    Konu Sahibi
tlf'na format atmak istiyorum ama dosyalarım silinmesin?
evet arkadaşlar lütfen yardım

juristokrat

juristokrat

Üye
telefon hafızasındaki tüm dosya ve bilgiler silinir.örneğin rehber gibi.ya da telefon hafızasında olan şarkı falan.ama hafıza kartına ve sim karta birşey olmaz.

By_Casparov

By_Casparov

Üye
soft format atarsan bişy olmaz ama hard format atınca telin sistemi rahatlamış olur... hard format atmadan öce telde kayıtlı olan mesajlarını hafıza kartına ve yine tele kayıtlı olan rehberini ise hafıza kartına yada sime kopyalamanı öneririm.. hard format atmak için yeşil tuş + kırmızı tuş + kamera tuşuna basılı tutarak yapabilirsin kardeşim.. :good:

outofdark

outofdark

Üye
    Konu Sahibi
telefon hafızasındaki tüm dosya ve bilgiler silinir.örneğin rehber gibi.ya da telefon hafızasında olan şarkı falan.ama hafıza kartına ve sim karta birşey olmaz.
Ben çok denedim ama hafıza kartındaki uygulamalar siliniyor ama videolar falan kalıyor

mangdaşire

mangdaşire

Üye
programların setuplarını(sis ya da jar) bi klasöre kopyala,sonra formatı at.programları ugraşmadan kurmak için programlar var(bkz:http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...atik-yukler-indir-download-529105.html)mesela örnek olarak verdigim programı kur,kartta bi klasör oluşacak,o klasörün içine hafıza kartının ya da telefon hafızasının harfi adında bi klasör aç(mesela benim kartın harfi E,içine E adında klasör açıyorum.telefon hafızası da C dir.sende C diye açıcaksın)sonra ilk başta bi klasörün içine attıgımız setupları hangisinin nereye kurulmasını istiyorsak o klasöre atıyoruz(mesela karta yüklenmesini istiyorsan E klasörüne,telefona yüklenmesini istiyorsan C klasörüne at)sonra kurdugumuz programı çalıştırıp start install de,programlar kurulmaya başlıyacak.ayarları da yedeklemek için bi program vardı ama unuttum şimdi :D

juristokrat

juristokrat

Üye
Ben çok denedim ama hafıza kartındaki uygulamalar siliniyor ama videolar falan kalıyor
hayır kardeş silinmez yalnızca bazı uygulamaları uygulama yöneticisine girip yükleme dosyalarından yüklemen gerekir.bu da hafıza kartına kurulan bazı uygulamaların telefon hafızasına da bazı dosya parçalarıni yüklemesinden kaynaklanır.hafıza kartına kurduğun çoğu uygulama formattan sonra tekrar kurulur.yani en azından ben de öyle oluyor.

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
Arkadaşım bence dosya yöneticisinden yedekle öğesine gir yedekleme içeriğini tümü yap, ve sonra hafıza kartı ve sim kartı çıkartıp telefonu formatla. Ben kendim öyle yapıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt