Tl yükleyecekler tl yüklemeden önce kampanyaya katılın 10 katı yüklediğin tl .hediye

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
Tl yükleyecekler tl yüklemeden önce kampanyaya katılın 10 katı yüklediğin tl .hediye
tl yükleyecekler dikkat tl yüklemeden önce HEDIYE yazın 4455 gönderin bilgi mesajı gelecek

blastx

blastx

Üye
kampanya güzel ama yine fazla tl yüklemeyenler için avantajlı görünüyor zira bana 35 ile 45 tl arası yuklemeler kazandırıyormuş ve sadece 5 gün geçeli dakikalar ama ben bir hinlik yapıp 25 mart gibi yükleme yapmayı düşünüyorum çünkü bir önceki kampanyada son kampanya haftası yükleme tutarları aynı kalmış ve hediye miktarı 2 katına çıkarılmıştı ben yükleme yapacaklara bekleyin son haftayı derim ama tabi karar sizin
paylaşım için teşekkürler

BlindMyEyes

BlindMyEyes

Üye
Beyler kampayaya katılıp yükleme yaptığınız takdirde dakika verceğini söylüyor ama bu değişebiliyor mesela dün arkadaşım 20 tl yükledi 250MB bedava internet geldi benden bugün yükledim 20 tl 500MB bedava internet geldi. Anlayacağınız 20 tl ve üzeri yüklemenizi tavsiye ederim bedava internet gelebilir :) Freezone(özgür genç) tarifeliyiz, bunun bi etkisi var mı bilemiyorum yalnız :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt