tivibu tv player....indirrrr

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yalnızkalp31

yalnızkalp31

Üye
    Konu Sahibi
tivibu tv player....indirrrr
Tivibu Tv Player 15.0.0.591 :megafon::megafon::megafon::megafon:


Rating: Puan Ver: Puan ver
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hits: 43 Download: 2740 Versiyon: 15.0.0.591 Lisans: Shareware Üretici/Telif: ttnet İşletim Sistemi: Windows Güncellenme Tarihi 00/00/0000 00:00 Paylaş :


Yazı Boyutu 12 14 16 18
Tivibu Tv Player 15.0.0.591 güncel versiyon Multimedia kategorisinde oldukça popüler programlardan biridir. TTNet, internet servis sağlayıcısı olmanın ötesine geçmeyi planladığı 2010 yılının ilk yeni hizmetini kullanıma açtı. Yıl içerisinde ses, IPTV ve mobil iletişim alanlarına da el atmayı düşünen şirket, ilk olarak internet televizyonu adımını attı. "Tivibu" adıyla atılan bu ilk adım, aylık üyelik yöntemiyle ilk etapta yerli ve yabancı 61 farklı televizyon kanalını ve DVD film arşivini internete taşıyor.

Türk Telekom, Microsoft ve yapımcı kuruluşların ortaklığı ile hayata geçen Tivibu, bilgisayara yüklenen basit bir yazılım aracılığıyla tüm hizmetlerini kullanıcıya ulaştırabiliyor. TTNet'in deyimiyle "Televizyon ve sinemayı taşınabilir hale getiren" hizmet, masaüstü bilgisayarlar ve dizüstü bilgisayarlar üzerinden kullanılabiliyor.

Akışkan yayın için Microsoft Silverlight teknolojisini kullanan Tivibu, Standart Paket'i ile canlı yayını durdurma, kaldığı yerden başlatma ve geri alma özelliklerine sahip. Ayrıca kaçırılan veya tekrar izlenmek isteyen programları da üzerinden bir haftadan fazla geçmediyse yeniden ekrana getirme imkanı da tanıyor. Standart Plus Paket ise bunun üzerine bir de popüler diziler, belgeseller ve yerli - yabancı DVD arşivini ekliyor.

# Tivibu'nun Standart Paketi, 30 Nisan'a kadar geçerli olmak üzere aylık sadece 1 TL ücret alıyor. Bu paket dahilinden yerli ve yabancı televizyon kanalları mevcut. Canlı yayını durdurma ve yeniden başlatma özelliği de yine bu pakete dahil.

# Standart Plus Paket ise bu ilk paketin üzerine popüler diziler, belgeseller, çocuk, yaşam ve eğlence programlarını ekliyor. Bu paketin fiyatı ise 30 Nisan'a kadar yine 1 TL, bu tarhiten sonra ise 4 TL olacak. DVD kiralama servisi ise filmine göre 50 kuruş ile 3 TL ücret talep edecek. Tüm bu ücretler aylık ADSL faturanıza eklenecek, kredi katı ile ödenmesi gerekmeyecek.

Program İçin Neler Gerekli?: Microsoft Silverlight Önemli Notlar: Servisi kullanabilmeniz için TTNET abonesi olmalı, bunun yanında 30 Nisan'a kadar aylık 1 TL ücretli Standart Plus paketini satın almanız gerekiyor


Tivibu Tv Player indirme sayfasına gitmek için tıklayın
Alternatif download linkleri de verilmektedir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt