BluTV Paketleri

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
BluTV Paketleri
BluTV servisi sayesinde dilediğiniz yerde dilediğiniz zaman dilediğiniz cihaz üzerinden sayısız film ve dizinin keyfini çıkarabilirsiniz. Dünyaca ünlü Netflix benzer bir sistem olan BluTV kendisine has dizilerin yanı sıra birçok yerli ve yabancı film ile müşterilerine uzun soluklu bir eğlence imkanı sunmaktadır. Sizde aylık ücret ödeyerek BluTV paketleri satın alabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Şimdilik diğer servislerin aksine tek paket ile hizmet veren BluTV aylık ücreti 19.90 TL olarak belirtilmiştir. Eğer yurt dışında yaşıyorsanız ve BluTV paketi satın almak istiyorsanız aylık 5.90 Euro fiyat ödemeniz gerekmektedir. Dilediğiniz zaman üyeliğinizi iptal ederek aylık ödemeyi durdurabilirsiniz. Android, iPhone, iPad ve Smart TV cihazlarına destek veren BluTV ile internete bağlı cihazlarınız üzerinden en sevdiğiniz dizileri veya filmleri doyasıya izleyebilirsiniz.

Eğer Android cihazdan izlemek istiyorsanız BURAYA tıklayarak BluTV Android uygulamasını indirebilirsiniz. iOS işletim sistemine sahip bir cihaz üzerinden izlemek istiyorsanız tıklayabilirsiniz. Son olarak akıllı televizyondan BluTV içeriklerini izlemek istiyorsanız televizyonunuzun akıllı menüsünde yer alan uygulama mağazasına girerek BluTV uygulamasını indirmeniz gerekmektedir.
 
  • Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Bende var:)

Redmi 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra

Benzer Konular



Üst Alt