Netflix Paketleri

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Netflix Paketleri
Dünya üzerinde milyonlarca müşterisi bulunan en popüler online içerik platformlarından biri olan Netflix geçtiğimiz yıllarda Türkiye pazarına hızlı bir giriş yapmış ve kısa süre içerisinde binlerce yeni müşteri kazanmayı başarmıştı. Netflix nedir ? Sorusuna yanıt olarak içerisinde çok sayıda ödüllü film, dizi ve belgesel barındıran eğlence platformu size özel içerikler ile boş vakitlerinizi dizi veya film izleyerek eğlenceli bir şekilde geçirme imkanı sağlamaktadır.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ülkemizde birbirinden farklı Netflix paketleri ile hizmet vermeye devam eden şirket müşterilerine TV, bilgisayar, tablet veya telefon gibi farklı cihazlar üzerinden içerikleri izleme imkanı sağlamaktadır. Elbette farklı üyelik tiplerini farklı fiyatlar ile satışa sunan Netflix bu konuda her kesime hitap eden Netflix paketleri ile kullanıcıları memnun etmeye çalışmaktadır.

Sizler için bu yazıda Netflix paketlerini bir araya getirdik. Sizde bütçenize ve isteğinize uygun herhangi bir paketi seçerek ilk ay ücretsiz olarak şekilde kullanabilir ve sonrasında değişen fiyatlar ile paketinizi kullanmaya devam edebilirsiniz. Netflix mobil paketini satın alarak cep telefonunuz veya tabletiniz üzerinden istediğiniz Netflix içeriğini izlemeye başlayabilirsiniz.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Her pakette yer alan iptal etme özelliği sayesinde istediğiniz zaman üyeliğinizi iptal ettirebilirsiniz. Temel paket şuanda şirketin sunduğu giriş paketidir diyebiliriz. İçerisinde HD veya UHD çözünürlük desteği olmasa da TV veya bilgisayar üzerinden istediğiniz içeriği sınırsız bir şekilde izleyebilirsiniz. Diğer taraftan Standart paket ile HD çözünürlükteki içerikleri dilerseniz 2 cihazda aynı anda izleyebilirsiniz. Şirketin sunduğu özel Netflix paketini seçerseniz UHD çözünürlükteki içerikleri de cihazlarınızdan izleyebilirsiniz. Bu pakette 4 farklı cihazda yayın izleme özelliği bulunmaktadır.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: Haydar ve TheNightMare.


Üst Alt